Tekrar merhabalar,
Ben İstanbul-Üsküdar-Yavuztürk teyim. Çengelköy-Natayolu yakınları oluyor.
Yakınlarda ticker alabileceğim bir arkadaşım varsa haber-bilgi vermesini rica ediyorum.
Tşk..
Tekrar merhabalar,
Ben İstanbul-Üsküdar-Yavuztürk teyim. Çengelköy-Natayolu yakınları oluyor.
Yakınlarda ticker alabileceğim bir arkadaşım varsa haber-bilgi vermesini rica ediyorum.
Tşk..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bayram tatilinden sonraya konuşup tarih belirlersek Üsküdar'a ben getirip verebilirim, Üsküdar'dan başka alabilecekler varsa da bir günde hepsini hallederiz.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bathu korsan stickerda da orijinalinden farklı bir nokta yapmışsın, tebrikler
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Olcan ilin için teşekkürler,
Perşembe içi reminder koydum; bayram ertesi rahatsız ederim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
doğrusu varmı bunun ?
bende istiyom ....Ankarada kim var modlardan......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar bu sticker lara sahip olmak isteyenler taleplerini yazsın bu sayfada illerde kimlere gönderilip teslim edileceğini belirleriz ama bu konuda önemli olan belli bir çoğunluğun oluşması yoksa talep eden 2-3 kişiye gönderilir sonra 2-3 kişi daha sonra tekrar 2-3 kişi bu işi böyle halledemeyiz her ilin hemen hemen il başlığı var kendi aranızda organize olun ve genel çoğunluğu sağlayın bizde hangi ile ilçeye kaçtane sticker göndereceğimizi bilelim ... benim sticker im yok demesin kimse
Sticker'a inanma , sticker'siz kalma...
Bir falcıya sordum."3 vakte kadar sticker sahibi olacak herkes." dedi...
@Mel-a-ku
@ylmzzz
@olcan138
ben nasıl görmemişim bunu özür diliyorum hewes we heyecanınım kurbanı oldum
wede reklamcının hatası da war bu iştee kalleş reklamcıı
hay aksii yaaa bak şimdii tüh
düzgünü warsa barii gönderirseniz sewinirim beni korsana teşfik etmeeeyiiiiin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ankaradan benden alabilirler arkadaşlarımız. kimler istiyo ankaradan?el kaldırsın??
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende tekirdağlı arkadaşlara haber veriyorum,bayramdan sonra toplu istiycez,göndericek arkadaşlara duyrulur....
::tutkuy::
skull kardeşim sen bana direk elden getir yoksa resmi yayınlarım haa
allam yaa reklamcıya gittim saydım bi güzel zaten sticker yaptırana kadar kaç defa kesti biçti ters yaptı neyse artıkın rezil olduk zaten uuf
ya bnde ıstıorum stıkerlardan ıst pendık nasıl temın edıces pekı mod... bı yardımcı olun lutfen
bende istiyorum sticker izmir aliağa da oturuyorum, egeknn bana gönderme imkanın varmı acaba?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)