Honda kışa girerken kampanya yapmaya karar vermiş.Kötü haber fiyatlarında bir değişiklik yok iyi haber liste fiyatlarına 12 taksit yapıyorlar. Sizce bu kış yeni gelişmelere açık mıdır?
Honda kışa girerken kampanya yapmaya karar vermiş.Kötü haber fiyatlarında bir değişiklik yok iyi haber liste fiyatlarına 12 taksit yapıyorlar. Sizce bu kış yeni gelişmelere açık mıdır?
umarım hayırlısı olsun..bence honda nın bile böyle bir şeye ihtiyacı var..
zam kapıdamı(kampanyadan sonra)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Fiyatları tavan yapiyolar sonra 12 taksit olsa nolur olmasa nolur
cbr125 ve cbf150 de peşin fiyatına 12 taksit kampanyası yokmuş
sezona göre satılacak motorlara kampanya yok, satılmayanlara kampanya yapıyorlar ve bu duruma göre biraz ayıp ediyorlar.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
kampanyayı yapıyorlar ama, motorların az satan, çok satan diye ayırım yapıp sattığından dolayı işi yamaha götürüyor.
Bilgi için link var mı?
Sitesinde görünmüyor.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
olsa dahamı iyiydiKötü haber fiyatlarında bir değişiklik yok iyi haber liste fiyatlarına 12 taksit yapıyorlar....
honda ya mı çalışıyorsun sen
kötü haber demiş zaten arkadaş
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
nasıl ya. ben mi anlamıyorum. fiyatlar artmamış buna kötü haber diyor
Fiyatların artmamasına değil düşmemesine kötü haber diyor
ayyy. bu saatte benim beynim duruyo ya. çok uykum var. ben artış olarak anladım. o düşüş yok anlamında söylemiş
@sereye,
Kaynak olarak Honda bayilerinin camlarını kullanabilirsin.
2 bayide dev harflerle kampanya duyurusunu gördüm.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hemen gidip honda alıcam süper kampanyaaaaaaaaaaaaaaaa
diyen oldu mu acaba :D:D
taksit ne yaa kampanya mı şimdi bu :D
dalga geçiyolar heralde..
sereye hocam yuksek modellere kampanya sanırım , zaten pahalı olan bu modeller belli bir gelir seviyesine hitap ediyor sanırım usulden bir iskonto yapsalardı bari ,
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)