Vatana millete hayirli ugurlu olsun D U S T U M :)
-
Reklamlar
-
Gecmiş olsun. Umarım seni sogutmaz bir süre tedirginlik duyarsın acemi gibi kullanırsın ama 70 km sonra herşey normala döner. Birde neymiş koruman fullse düştükten sonra kalkar gülersin. Yoksa arkandakileri ağlatırsın. Tekrar geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun kardeşim,bizide güldürdün düştüğün için değil sağlam ve sağlıklı olduğun için,aman dikkat dikkat dikkat.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
hepinizden allah razi olsun ama cidden cok karizmatik hissettim yahu hani racing yaricilari motorlari ceker ya saga aynen ole cektim pek hosuma gitti ama allah beterinden saklasin
bu arada teknik bilgiler bolumune bi soru yazdim bakarsaniz sevinirim akil akildan ustundurr derler fikilerinizi solerseniz iyi olur eksoz degisimi ile ilgili ;)
-
ilk düşüş işi gercekten kaçınılmaz sanırım. Benim motor da iki hafta sonra geliyor. Bakalım ben ne zaman yaşayacağım bu deneyimi. Umarım hiç yaşamam ama zor sanırım.
Sana da geçmiş olsun nealakasıvarki kardeş
-
-
geçmiş olsun, sigorta çok faydalı bir şey bir çok kişi gibi düştükten motordan tırsmaman, soğumaman da çok güzel
-
geçmiş olsun. bence insanlar kendilerini şartlandırıyorlar. düşmek tabi ki normal bir şey. ben sadece acemi motorcuların düştüğüne inanmıyorum. biraz dalgınsa 10 senelik motorcu bile düşebilir. tabi burda önlemlerini almış olmak en büyük avantaj olacak. ben de kendimi hep düşmeye odaklıyorum. bu da biraz insanın cesaretini kırıyor. yapabileceğin şeyleri yapmanı engelliyor. tekrar geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun kardeş , bende topic i okuduğumda 0 alım vergisi filan dütü zannnettim çünkü topic de aynen şöyle çıkmış Vatana millete hayırlı uğurlu olsun DUSTU sondaki "m" harfi çıkmamış neyse tekrar geçmiş olsun.Bu arada şu sigorta işini nerede yaptırıcaz ve 125 cc ye de sigorta yapıyorlar mı?
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
geçmiş olsun ama okurken güldürdün ya helal walla
aman dikkat et bundan sonra
-
geçmiş olsun , gerçekten enteresan bir kaza tecrübesi
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Geçmiş olsun sağlığın yerinde olması çok güzel
Ben daha ilk düşme tecrübemi yaşamadım. Ama düşersemde umarım seninki gibi ardından tebessüm edebileceğim bir düşüş olur
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler