Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Vatana millete hayirli ugurlu olsun D U S T U M :)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawasaki gpx 250
    arkadaslar cok mutluyum dustum ..ilk kez buugn hemde 600 uncu km de
    karsidan gelen araca carpmiyim diye bende sola kirdim tabi iyi halt ettim o sirada on frene asildim bilmem ne varmis gibi sen hem onca makaleyi oku sonra gel tam tersini yap ama dustukten sonra kaldirdim motoru guldum aklia okudklarim geldi cok uzulmedim cunku full sigorta var

neden mutluyum surat yoktu sehir iciydi ve etrafimdaki trafik sydney trafigiydi insanlar bir ambulans cagirmadiklari kaldi
    isin en guzel yani motor yatti ama sanki essek sipasi yastik vardi altinda bir tek cizik bile yok hicbir yerinde bendede korumalarin hepsi oldugu icin hicbirsey olmadi cok sukur allah korudu paylasiyim dedim ilk dusumu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Gecmiş olsun. Umarım seni sogutmaz bir süre tedirginlik duyarsın acemi gibi kullanırsın ama 70 km sonra herşey normala döner. Birde neymiş koruman fullse düştükten sonra kalkar gülersin. Yoksa arkandakileri ağlatırsın. Tekrar geçmiş olsun.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Geçmiş olsun kardeşim,bizide güldürdün düştüğün için değil sağlam ve sağlıklı olduğun için,aman dikkat dikkat dikkat.
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    kawasaki gpx 250
    hepinizden allah razi olsun ama cidden cok karizmatik hissettim yahu hani racing yaricilari motorlari ceker ya saga aynen ole cektim pek hosuma gitti ama allah beterinden saklasin
    bu arada teknik bilgiler bolumune bi soru yazdim bakarsaniz sevinirim akil akildan ustundurr derler fikilerinizi solerseniz iyi olur eksoz degisimi ile ilgili ;)

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    ilk düşüş işi gercekten kaçınılmaz sanırım. Benim motor da iki hafta sonra geliyor. Bakalım ben ne zaman yaşayacağım bu deneyimi. Umarım hiç yaşamam ama zor sanırım.
    Sana da geçmiş olsun nealakasıvarki kardeş

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Geçmiş olsun, senin hoşuna gitmiş sen alışkanlık yapmada bunu

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    geçmiş olsun, sigorta çok faydalı bir şey bir çok kişi gibi düştükten motordan tırsmaman, soğumaman da çok güzel
    imza, safrane

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    geçmiş olsun. bence insanlar kendilerini şartlandırıyorlar. düşmek tabi ki normal bir şey. ben sadece acemi motorcuların düştüğüne inanmıyorum. biraz dalgınsa 10 senelik motorcu bile düşebilir. tabi burda önlemlerini almış olmak en büyük avantaj olacak. ben de kendimi hep düşmeye odaklıyorum. bu da biraz insanın cesaretini kırıyor. yapabileceğin şeyleri yapmanı engelliyor. tekrar geçmiş olsun.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Geçmiş olsun kardeş , bende topic i okuduğumda 0 alım vergisi filan dütü zannnettim çünkü topic de aynen şöyle çıkmış Vatana millete hayırlı uğurlu olsun DUSTU sondaki "m" harfi çıkmamış neyse tekrar geçmiş olsun.Bu arada şu sigorta işini nerede yaptırıcaz ve 125 cc ye de sigorta yapıyorlar mı?
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    geçmiş olsun ama okurken güldürdün ya helal walla
    aman dikkat et bundan sonra
    ERASER WİLL COME BACK

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    geçmiş olsun , gerçekten enteresan bir kaza tecrübesi
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Honda Beat 100cc
    Geçmiş olsun sağlığın yerinde olması çok güzel
    Ben daha ilk düşme tecrübemi yaşamadım. Ama düşersemde umarım seninki gibi ardından tebessüm edebileceğim bir düşüş olur

Motosikleti
    kawasaki gpx 250
    Alıntı istanbul2024 adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun sağlığın yerinde olması çok güzel
    Ben daha ilk düşme tecrübemi yaşamadım. Ama düşersemde umarım seninki gibi ardından tebessüm edebileceğim bir düşüş olur
    guleceksin tabii hemde nasil her zaman gulki cok buyutmedki kafanda sonrasi daha rahat oluyor ben her alanda ayi seyi yapiyorum sakama bazen trafikte yeniyim ya stop ettiriyorum vuruyorum ayagimi sanki bir sorun varmis gibi motorda ;) millet bisey oldu zannediyo kismiyo sana tecrubeyle sabittir

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler