malatyalıyım ist'da ikemet ediyorum
malatyalıyım ist'da ikemet ediyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
biraz saçma cevap vermiş olucam ama , bi ara ilik topladılar hayır yapıcaz diye , yurtdışına gönderdiler sonra iddialar aldı başını yürüdü , bu topicte o tarz bişey olmasın
babamın babası yugoslav annesi türkmen babam istanbul annemin babası rize annesi izmir annem izmit ben istanbul biraz genişçe bi coğrafyadanız
benimde babam azerbaycan lı anam kazakistan benim doğum yerim muştur
yolu yokuştur büyüdüğüm yer pişmaniye şehri (izmit ) yaşadığım yer kestane şehri (bursa) ayol anlamadın şimdi ben nereliyim bu nasıl melezlik biri bana anlatsın yo
babam Amasya / Annem Samsun... bende melezim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
babam manisalı..dedem kayserili..dedemin babası adanalı..amcam adanalı..annem edirneli..ninem bulqaristanlı..dedem yunanıstanlı..ben aslen adana imal olup manisa doqum..nüfüs kaydım kayseri..izmt..trabzon..edirne..qümüşhan e..istanbul..konya,da büyüdüm..en son anqara ya qeldm 4 yıldır da anqaralıyım..siz hiçbiri nereli oldqnuzu sorduklarında ne cevap wereceqınızı sasırıo musunz?ben sarırıorum..
ya bakarmısınız mozaike' daha ne faklı renkler anne farklı baba farklı memleketli arkadaşlarımız çıkacak
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)