Bursamız da Büyükşehir belediyesinin yerel gündem 21 çalışmaları diğer şehir belediyelerine de örnek olmalıdır.
http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=11223
http://www.bursahaber.com.tr/popup_n...p?news_id=9971
Bursamız da Büyükşehir belediyesinin yerel gündem 21 çalışmaları diğer şehir belediyelerine de örnek olmalıdır.
http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=11223
http://www.bursahaber.com.tr/popup_n...p?news_id=9971
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Evet Abİ Bİz Motorcular Bursa BÜyÜkŞehİr Beledİyesİ İÇİn Önem TaŞiyoruz DİĞer Beledİyelere Duyurulur.....
Tehlikeye geçit yok!
Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Motosikletli Çalışma Grubu, motor kullanan sürücülere yönelik eğitim seferberliği başlattı. Bursa'da motosiklete gönül veren kişilerin Yerel Gündem 21 çatısı altında bir araya geldiği Motosikletliler Çalışma Grubu'nun, son yıllarda motosiklet satışlarındaki patlama sonrasında artan kazalara karşı başlattıkları sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi görüyor. Motosikletliler Çalışma Grubu Sözcüsü Can Aydoğan, motosiklet kullanımının bilinçli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla oluşturdukları grubun başlattığı eğitim çalışmasıyla trafikte can ve mal kaybının önlenmesinin hedeflendiğini söyledi.Son 3-4 yılda 40 binin üzerinde motosiklet satıldığını ancak bunu kullananların ise hiçbir eğitimden geçirilmediğine dikkat çeken Aydoğan, bu yılın ilk 6 ayında motosiklet kazasında 28 kişinin hayatını kaybettiğini ve onlarca kişinin de sakat kaldığının altını çizerek, başlattıkları eğitim seferberliğinin önemini vurguladı. Türkiye'de motosiklet kullanımı kültürünün yaygın olmadığına değinen Aydoğan, "Üstelik Avrupa'daki gibi araç sürücülerinin motosiklet ve bisiklet kullananlara karşı hassasiyetlileri çok az. Avrupa'da trafikteki öncelik sırası önce yaya, sonra motor ve bisiklet daha sonra araç sürücüsü şeklindedir. Ama ülkemizde bu kültür yok. Buna bir de eğitimsiz motosiklet sürücülerini eklediğimizde ortaya ürkütücü bir tablo çıkıyor. Bugün yaptığımız bu çalışmanın başlatılmaması halinde yarın geç olacağı endişesini taşıyarak eğitim seferberliği başlattık" dedi.
Güzel bir uygulama, Bursalı mt.lerin haberleri var mı?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Benim var.Ve eğitimi almasamda orada bulundum...Güzel bir gündü.SOğuk ama güzel...
AKIN FİDAN
Benim haberim yoktu malesef.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ya bu piyasaya yeni cikan ve saygisizca icinde motorcu ruhu, bilinci , olmayan afedersiniz ama "dangalaklar" gercekten buyuk bir sikinti.
Bursa belediyesindeki bu duyarlılık , o kadar sıkıntı içerisinde bu konuyu farketmeleri ve bir calisma yapmalari gercekten muhtesem bi bilince sahip olduklarını gosteriyor bence. Tebrik ediyorum ve Bursa lı motorcu dostlarımızın mumkun oldugunca destekte bulunucaklarına inaniyorum
selamlar
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Ne gereği var böyle şeylere eğitim vs. G. Antep ten motosiklet giremez levhası yollasınlar.
Ses geliyormu oraya Anteeeep.
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
Artık bu teorik eğitime kendi motorumla katılacağım kısmetse...Pratiğe de bakarsın katılırm...
AKIN FİDAN
EVET BURSA DA BU OLAYA KATKISI OLAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUZ AMACA ULAŞMAK GİBİSİ YOK DİĞER İLLERİMİZZEDE ÖRNEK OLMALI DENEME SÜRESİ KOYMAK YERİNE BÖYLE GÜSEL ÇALIŞMALAR YAPSINLAR İSTER GÖNÜL UMARIM ÖRNEK TEŞKİL EDER...
ZAFERE KADAR DAİMA!!
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Sizin adınıza çok üzüldüm inş düzene girer.Bence daha yetkili makamlara imza toplayıp dilekçe göndermelisiniz...Ehliyetli kasklı motosiklet kullanıcıları olarak şehir içine giremiyoruz die...Üstelik tek başına otomobil içinde çevreyi daha fazla kirletenler girebiliyor daha fazla kalabalık yapanlar girebiliyor demelisiniz.Biraz çabayla hepsi olur kanaatimce...Belki de dier illerimizden katılımcılar ile birlikte protestoya gelinebilir.Bizim buraya çok uzak ama.Yakın çevre illerle bi organizasyon düzenlenebilir...
AKIN FİDAN
Sanki eyalet sistemi ile yonetiliyoruz.. Sanki her$ehrin kendi yasalari var.. Var mi boyle sacma bir uygulama..
Bursa'da belediye egitim verirken Gaziantep'te belediye motor kullanimini yasakliyor.. Yasal mi bu yapilan $ey ? Yok mu bunun aciklamasini yapacak bir avukat Mt uyesi ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)