Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

BURSA'da Belediye ve Motorcu işbirliği

Motovento
    REKLAM ALANI
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Bursamız da Büyükşehir belediyesinin yerel gündem 21 çalışmaları diğer şehir belediyelerine de örnek olmalıdır.

http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=11223

http://www.bursahaber.com.tr/popup_n...p?news_id=9971

Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursamız da Büyükşehir belediyesinin yerel gündem 21 çalışmaları diğer şehir belediyelerine de örnek olmalıdır.

http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=11223

http://www.bursahaber.com.tr/popup_n...p?news_id=9971

evet çok güzel bir haber, bende zamanında bursada yerel gündem21 de bulunmuştum.. lise zamanımızdı.. unuttuk gitti
    keske şimdi orda olsaydımda eğitimden de faydalanabilseydim

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    Evet Abİ Bİz Motorcular Bursa BÜyÜkŞehİr Beledİyesİ İÇİn Önem TaŞiyoruz DİĞer Beledİyelere Duyurulur.....

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tehlikeye geçit yok!
    Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Motosikletli Çalışma Grubu, motor kullanan sürücülere yönelik eğitim seferberliği başlattı. Bursa'da motosiklete gönül veren kişilerin Yerel Gündem 21 çatısı altında bir araya geldiği Motosikletliler Çalışma Grubu'nun, son yıllarda motosiklet satışlarındaki patlama sonrasında artan kazalara karşı başlattıkları sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi görüyor. Motosikletliler Çalışma Grubu Sözcüsü Can Aydoğan, motosiklet kullanımının bilinçli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla oluşturdukları grubun başlattığı eğitim çalışmasıyla trafikte can ve mal kaybının önlenmesinin hedeflendiğini söyledi.Son 3-4 yılda 40 binin üzerinde motosiklet satıldığını ancak bunu kullananların ise hiçbir eğitimden geçirilmediğine dikkat çeken Aydoğan, bu yılın ilk 6 ayında motosiklet kazasında 28 kişinin hayatını kaybettiğini ve onlarca kişinin de sakat kaldığının altını çizerek, başlattıkları eğitim seferberliğinin önemini vurguladı. Türkiye'de motosiklet kullanımı kültürünün yaygın olmadığına değinen Aydoğan, "Üstelik Avrupa'daki gibi araç sürücülerinin motosiklet ve bisiklet kullananlara karşı hassasiyetlileri çok az. Avrupa'da trafikteki öncelik sırası önce yaya, sonra motor ve bisiklet daha sonra araç sürücüsü şeklindedir. Ama ülkemizde bu kültür yok. Buna bir de eğitimsiz motosiklet sürücülerini eklediğimizde ortaya ürkütücü bir tablo çıkıyor. Bugün yaptığımız bu çalışmanın başlatılmaması halinde yarın geç olacağı endişesini taşıyarak eğitim seferberliği başlattık" dedi.

Güzel bir uygulama, Bursalı mt.lerin haberleri var mı?
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Benim var.Ve eğitimi almasamda orada bulundum...Güzel bir gündü.SOğuk ama güzel...
    AKIN FİDAN

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Benim haberim yoktu malesef.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B][I]Tehlikeye geçit yok!
    ... Güzel bir uygulama, Bursalı mt.lerin haberleri var mı?
    Olmaz mı katıldık bile

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    Ya bu piyasaya yeni cikan ve saygisizca icinde motorcu ruhu, bilinci , olmayan afedersiniz ama "dangalaklar" gercekten buyuk bir sikinti.
    Bursa belediyesindeki bu duyarlılık , o kadar sıkıntı içerisinde bu konuyu farketmeleri ve bir calisma yapmalari gercekten muhtesem bi bilince sahip olduklarını gosteriyor bence. Tebrik ediyorum ve Bursa lı motorcu dostlarımızın mumkun oldugunca destekte bulunucaklarına inaniyorum
    selamlar
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659

Bursa belediyesinin desteği ile bir eğitim daha :)

İlk iki eğitimi kaçıranlar için; 7 Nisan 2007 saat: 16:00 da yeni bir teorik motosiklet sürüş eğitimi düzenlenecek...

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne gereği var böyle şeylere eğitim vs. G. Antep ten motosiklet giremez levhası yollasınlar.
    Ses geliyormu oraya Anteeeep.
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Tüm Antepli yöneticileri mesleki eğitim ve yeterlik kursları için ilimize davet ederiz.

Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk iki eğitimi kaçıranlar için; 7 Nisan 2007 saat: 16:00 da yeni bir teorik motosiklet sürüş eğitimi düzenlenecek...

Yeni bilgilendirme için binlerce teşekkür.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Artık bu teorik eğitime kendi motorumla katılacağım kısmetse...Pratiğe de bakarsın katılırm...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    cbr 125
    EVET BURSA DA BU OLAYA KATKISI OLAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUZ AMACA ULAŞMAK GİBİSİ YOK DİĞER İLLERİMİZZEDE ÖRNEK OLMALI DENEME SÜRESİ KOYMAK YERİNE BÖYLE GÜSEL ÇALIŞMALAR YAPSINLAR İSTER GÖNÜL UMARIM ÖRNEK TEŞKİL EDER...
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı songokhu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne gereği var böyle şeylere eğitim vs. G. Antep ten motosiklet giremez levhası yollasınlar.
    Ses geliyormu oraya Anteeeep.
    Geliyo geliyo da kardeş o sesi burda duyacak yetkili makamların kulakları tıkalı malasef Özellikle Gaziantep ukome deki sayın yetkililerimize duyurulur.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geliyo geliyo da kardeş o sesi burda duyacak yetkili makamların kulakları tıkalı malasef Özellikle Gaziantep ukome deki sayın yetkililerimize duyurulur.
    Sizin adınıza çok üzüldüm inş düzene girer.Bence daha yetkili makamlara imza toplayıp dilekçe göndermelisiniz...Ehliyetli kasklı motosiklet kullanıcıları olarak şehir içine giremiyoruz die...Üstelik tek başına otomobil içinde çevreyi daha fazla kirletenler girebiliyor daha fazla kalabalık yapanlar girebiliyor demelisiniz.Biraz çabayla hepsi olur kanaatimce...Belki de dier illerimizden katılımcılar ile birlikte protestoya gelinebilir.Bizim buraya çok uzak ama.Yakın çevre illerle bi organizasyon düzenlenebilir...
    AKIN FİDAN

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanki eyalet sistemi ile yonetiliyoruz.. Sanki her$ehrin kendi yasalari var.. Var mi boyle sacma bir uygulama..
    Bursa'da belediye egitim verirken Gaziantep'te belediye motor kullanimini yasakliyor.. Yasal mi bu yapilan $ey ? Yok mu bunun aciklamasini yapacak bir avukat Mt uyesi ?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler