a-)ulan dede hayatında bir hurda zzr görmüşsün sonra gelip karşımıza Tek teker Arif kesildin ha tırt motorcu...10.000 km hayatında motor üzerinde gördüysen şaşarım...1000 rr alcakmışın...yerim len senin aRaRını...Tırto motorcu...
sen 1000 rr al ben anırıcam len...hadi ordan ya...nefesin kokuyo açlıktan ...Yamaha Honda gez Kınroad al sonra başımıza tek teker ol...yürrrrüüüü be Tekteker dedoşş bee....
b-)1000 rr ı aldın birde Kınroad mı kaldı elinde...alırsa hatırın için alır...yani ticaretde olur böyle tilkilikler...birde mecburen alıcak anla işte...
c-)bana panda diyen su samuru olsa....
Rent a car dan 1000 rr almak da neyin nesi hacı ya..ulan tam komedi adamlarsınız ya...Es es ler alemsiniz haa...
d-)Ben vara varaları sadece Güneydoğuda bilirdim...Hayatımda yapacağım en son olay 90 model srad veya katanaya binmek...zevk diyemeyiz buna kırrroluk deriz...Abi imkan meselesi desende benim beton kafa almaz hacım...Rent acardan motor alırsan senin aklına şaşarım dede...Senin zzr de allah bilir 1824 modeldi...
e-)Demek KInROad senin ilk vukuatın değilmiş....
f-)hacimli makina seni titretir Cinsel hayatın biter...
hayatta herşey gösterişli motorlardan ibaret değildir...Sağlam ve marka motora binmek varken (ki yamaha honda bayilerini gezmişin birde ya...ayıp ayıp..allahdan kork)...gidip ne aldın...
bende cıbır 125 ten tiksinen biriyim...konu ybr idi...veya şu an cbf 150 çıktı oda olabilirdi...Ama kaybedenler oldun...Bana hergün rapor ver lütfen...gevşeyen vida raporu...
g-)KInROad ın nesini konuşam la...Ben tellafuz bile etmek istemiyorum...seni seviyom...stres yaşamanı üzülmeni istemem...
Rent a car dan 1000 rr satın alarak vara vara ideolojisinde yerini aldın haberin olsun...