çalma girişimi.ben bu işi anlamadım...!?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
uzaktan kumanda ile çalıştırılabiliyor mu senin motor belki yanlışlıkla basmışsındır aklıma başka bi şey gelmedi
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
bu kendi kendine calısıp giden arabaya benzemiş öle bi haber wardı..
-
ilginç bir olay......... hayaletlliii motorrrrrr....
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
hırsızlar artık çok geliştirdiler kendilerini...
-
Hoca, sen ghostrider'sın da bizi mi yiyosun yav anlamadım.
Sen üstünde iken senden ve motordan alevler de çıkıyomu, öyleyse kesin sen ghostrider'sın
Şaka bi yana sanırım hırsızlar ama ne iş nasıl kontak kapalı iken çalışmış.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
arabadaki duz kontak isinin motor wersiyonu da cıkmıs demekki :S
-
-
Bence Anahtarini Uydurmustur..anahtari Bulma Olasiligi Kac Acaba..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
hayret bi şey kardeşim nedir bu hırsızlardan çektiğimiz ben müstakil evde oturuyorum ve motorumun yanında kangal köpeğimiz var köpek öyle akıllıki beni bile yaklaştırmıyor motorun yanına yemek veriyorum ondan sonra rüşvetci köpek ne olacak
-
düz kontak türü bişey yapılış olabilir.kontaağa giden kabloları bi kontrol oynanmış olabilir
-
gazman adlı üyeden alıntı
Bence Anahtarini Uydurmustur..anahtari Bulma Olasiligi Kac Acaba..
anahtar uydurmuş olsalar direksiyon kilitli kalmazdı.
direksiyon kilitli iken anahtar ilk çevirmede direksiyon kilidi açılıyor.bir daha çevirince kontak açılıyor.
motorcu arkadaşıma gittim demin.bana söyledikleri;
"kontak açılmadan motora elektirik gitmediği için pedalla da çalışmaz."
100 puanlık uzman sorusu sanki.
çözemedim vesselam.
-
zed adlı üyeden alıntı
hayret bi şey kardeşim nedir bu hırsızlardan çektiğimiz ben müstakil evde oturuyorum ve motorumun yanında kangal köpeğimiz var köpek öyle akıllıki beni bile yaklaştırmıyor motorun yanına yemek veriyorum ondan sonra rüşvetci köpek ne olacak
Hırsızlara da aynı numarayı çekmesin senin rüşvetçi köpek, bi bonfileye tav olup bırakmasın makineyi ellerine
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
ilginç yaw alarm takılımı belki uzaktan kumandaya basmışsındır
-
bu uzaktan kumanda olayıyla frekansları karıştırıp uzaktan calıştırılıyor diyedudum bekli sana da aynısı olmuştur
-
arkadaşlar yukarıda da yazdım.
motorcukum uzaktan kumandasız.sadece kontak var.
-
-
arkadaşlar en iyi çözüm motoru ağaca yada direk veya benzeri zeminlere
sabitlemek en mantıklı olanı.
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
evet arkadaşlar yeni bir olasılık öğrenmiş bulunmaktayım.yıllardır motor kullanan bir abimden;
"motorun kontak bölümüne daha doğrusu anahtarın girdiği yere şırınga veya benzeri bir aletle bir miktar su enjekte ediyorsunuz.tabiki su iletken olduğu için elektirik geçişi sağlanıyor ve start butonu biraz da gaz.bakmışsın motor çalışıyor."
henüz denemeye vaktim olmadı.ama deneyeceğim.
tabiki bu da bir ihtimal ama bana çok mantıklı geldi.siz siz olun bir şekilde motorunuzu kilitleyin.
yoksa benim gibi zehir hafiyelik oynarsınız. çok şükür kitlemişim şu direksiyonu.
-
[QUOTE=maitan;465945]
"motorun kontak bölümüne daha doğrusu anahtarın girdiği yere şırınga veya benzeri bir aletle bir miktar su enjekte ediyorsunuz.tabiki su iletken olduğu için elektirik geçişi sağlanıyor ve start butonu biraz da gaz.bakmışsın motor çalışıyor."
henüz denemeye vaktim olmadı.ama deneyeceğim.
Bence deneme
Kontak bozulabilir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler