dün dikkatimi çeken bir şey oldu
-
dün dikkatimi çeken bir şey oldu;
ehliyet imtihanına saat 11;00'de girdik sınıfta imtihana giren sayısı 25 kişi idik
ve yaklaşık 10 veya 12 kişi A2 ehliyet imtihanına giriyorduk türkiye geneli bir sayıyı hesaplamadım ama bu sektöre yansırsa patlama olur ithalatçı ve üretici firmalar tüketicileri çeken kampanyalar düzenlemeleri lazım 2007'nin ilk çeyreginde diye düşünüyorum saygılarımla
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
-
nasıl yanii mesela motor alana ehliyet bedava
-
delicoban adlı üyeden alıntı
nasıl yanii mesela motor alana ehliyet bedava
yok yok ehliyet alana motor yarı fiyatına gibi
-
-
Abi ne demek istedin yaa ne gibi bi kampanya bende a2 yok nasıl bi kampanyadan yararlanıp ehliyeti bedavaya getirebilirim ki
-
ben de neyi anlamadığınızı anlamadım
dayı diyo ki bu kadar adam ehliyet alıyo ehliyeti alınca sıra gelicek motor almaya bu kadar adam da motor almaya kalkınca baya bi talep oluşmuş olacak motor satanlar bunu göz önünde bulundursunlar kampanya filan yapsınlar hem millet motorlansın hem onlar para kazansın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
xxxxx teşekkürler üstad
mesela bir motosiklet firması vadeli satış yapsa ve faizsiz dese kim almak istemez? ben şahsen böyle bir kampanya beklentisi içindeyim inşaallah olur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Burada bir yanılgı var,A2 ehliyet sınavı sadece 20 sorudan oluşup ayrı bir sınıfta yapılır.Yani arkadaşın girdiği sınıfın tamamı A2 ehliyet alıyordur.Farklı bir sınıf aldığını söyleyenler de E+A2;B+A2 gibi gene motosikleti de içeren ehliyetler alıyordur.
-
evet doğru E+A2 dediğim gibi azısanmayacak sayılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler