Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

dün dikkatimi çeken bir şey oldu

Motovento
    REKLAM ALANI
    eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    dün dikkatimi çeken bir şey oldu;
    ehliyet imtihanına saat 11;00'de girdik sınıfta imtihana giren sayısı 25 kişi idik
    ve yaklaşık 10 veya 12 kişi A2 ehliyet imtihanına giriyorduk türkiye geneli bir sayıyı hesaplamadım ama bu sektöre yansırsa patlama olur ithalatçı ve üretici firmalar tüketicileri çeken kampanyalar düzenlemeleri lazım 2007'nin ilk çeyreginde diye düşünüyorum saygılarımla
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    nasıl yanii mesela motor alana ehliyet bedava

doganay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı delicoban adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yanii mesela motor alana ehliyet bedava
    yok yok ehliyet alana motor yarı fiyatına gibi

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Moderatör: Makine **************
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Abi ne demek istedin yaa ne gibi bi kampanya bende a2 yok nasıl bi kampanyadan yararlanıp ehliyeti bedavaya getirebilirim ki

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    ben de neyi anlamadığınızı anlamadım

dayı diyo ki bu kadar adam ehliyet alıyo ehliyeti alınca sıra gelicek motor almaya bu kadar adam da motor almaya kalkınca baya bi talep oluşmuş olacak motor satanlar bunu göz önünde bulundursunlar kampanya filan yapsınlar hem millet motorlansın hem onlar para kazansın
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Motosikleti
    Yoktur
    xxxxx teşekkürler üstad

mesela bir motosiklet firması vadeli satış yapsa ve faizsiz dese kim almak istemez? ben şahsen böyle bir kampanya beklentisi içindeyim inşaallah olur
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Burada bir yanılgı var,A2 ehliyet sınavı sadece 20 sorudan oluşup ayrı bir sınıfta yapılır.Yani arkadaşın girdiği sınıfın tamamı A2 ehliyet alıyordur.Farklı bir sınıf aldığını söyleyenler de E+A2;B+A2 gibi gene motosikleti de içeren ehliyetler alıyordur.

Motosikleti
    Yoktur
    evet doğru E+A2 dediğim gibi azısanmayacak sayılar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler