yarınki sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
yarınki sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Ben de
May the Force be with McLaren Mercedes
Ne sınavı buuu??????
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yarınki sınava ben giriyorum hepinize teşekkür ediyorum ilginiz ve bizleri un utmadıgınız için saolun saolun
Herekse başarışlar. Panik yapmayın sadece 20 soru ve hiçde kazık değil.
çogunuz b den a2 alıyorsunuz degilmi yarınki sınavda 20 soru falan soruyorlar hepsi a2 motordan
tesekkurler bende yarın gırıyorum ve heyecan var ınsallah ıyı gecer dua edın mıllet su ısı bıtırelım yenı motorcular gelsın safak mart alıyorum motoru
Sınavda herkese başarılar.Arkadaşlar sorular çok basit.Sadece kitabın sonundaki testlere çalışmanız yeterli.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
sınav da başarılar Allah yardımcınız olsun.
ANKARA MT
Başarilar......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Başarılar inşallah geçersiniz...
Sınav iyiydi ben gectim
gireceklere başarılar.
bir sonraki sınav 9 aralıkta.
yakıt tüketimini hangisi artırır diye bir soru vardı a2 z kitapçıgında..
şıklarda frenle iligiydi benmi yanlış okudum acaba?hala şüphe ediyorum
neydi onun cevabı
-fren hidroligi fazlaysa
-frende boşluk varsa
-çok sıkıysamı çok tutuyosamı oyle birşey..
-birde aşınmışsa diye şık vardı
bunlardan hiçbiri arttırmazki bence yakıt tüketimini.. :D
neydi bunun cevabı
birde internette varmı ve gazetelerde çıkıcakmı acaba pazargünü???
sınav bitti herkeze geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaslar simdi bana 'sen almissin tabii zamaninda ehliyeti, senin tuzun kuru, simdi boyle konusmasi kolay!' demeyin. Cumartesi gunku sinavda cevaplamam gereken 20 soruluk motor/mekanik sorusunu tamamladiktan sonra yapacak bir isim kalmamasina ragmen 45 dakikadan once salondan cikmamiza izin verilmediginden kitapciktaki diger sorulari (ilkyardim, trafik, cevre vs.) okudum. Bu sinavlar bilgi olcmek, bilgisizleri elemek amaciyla degilde resmen herkes ehliyet alsin diye yapiliyor bence. Boyle sorular sorup millete bakkaldan ekmek alir gibi ehliyet aldirirlarsa Turkiyede daha coook trafik sorunu/teroru/kemekesi devam eder. Sizce?
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)