arkadaşlar kasım 20 gibi honda cbr 125 alıyodum.ama bu 2007 haberini duyunca kafam allak bullak oldu.bukonuda fikri olan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirmi?
arkadaşlar kasım 20 gibi honda cbr 125 alıyodum.ama bu 2007 haberini duyunca kafam allak bullak oldu.bukonuda fikri olan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirmi?
YAMAHA XMAX 250
yaa arkadaşlar fiyat ne olursa olsun alıcam gözüm karardı ama çabuk gelsin yaa.7 milyara kdr alabilirim.fazlası kalın gelir
YAMAHA XMAX 250
Yola çıkmış geliyolarmış. Ama yolda kalmışlar. Selam söylediler merak etmesinler dediler........gecikeceklermiş
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bana gore aralık ıle subat arasında gelecktır fazla erken gelmez gecte gelcegını sanmıyorum cbf150 de cok hılzılı geldı
umarım 7 nin üstünde olmas 6500 gibime gelıo bakalım
aydınlı yapmaya 4.500 fazlaamı motor bılgın bıraz dusuk gıbıme geldi kusra bakma ama
5000 civarı düşünülebilir.Zaten 5200 civarı şu an, bu motor 5500 -5600'den fazlasını hakketmez.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Fiyatın 5,600 lirayı geçeceğini sanmıyorum..Bu parayıda 4,,, 4 lük hakkeder..klas makina...gelsinde bi takas tukas düşünek...
eger dogru duyduysam subatın sonlarına dogru gelecekmis ama emin degilim...
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)