slm arkadaslar o km motor alıcam plaka ruhsat cıkarmm gerekıyo galıba muayne faln gerekıyomu vergılerı faln toplam ne kadar tutar yardımlarınızı beklıyorum saygılarım laaa
slm arkadaslar o km motor alıcam plaka ruhsat cıkarmm gerekıyo galıba muayne faln gerekıyomu vergılerı faln toplam ne kadar tutar yardımlarınızı beklıyorum saygılarım laaa
arkadaşLar ßenimm şuan kullandığım bir plaka var ama hoşuma gitmiyor. bunu değiştirmek istiyorum trafik müdürlüğüne gidip isteğe özel plaka 500 tl werip yapılıyor ya istediğin harfi rakamı seçebiliyosun ancak öylemi olur. yoksa şuan araçlara hangi plaka veriliyosa onumu verirler çok lazım bu sorunun cevabı arkadaşlar tşk.
ya bişey sorucam. motorsikletin plakasına arkadan gönderilen makbuz delil olmadıktan sonra itiraz yoluyla iptal edilebilirmi ?
[B]Kawasaki er 5 arıyorum ısparta çevresinde takasa girebilirim :) [/B]
[COLOR="Red"] [B] MT ISPARTA [/B]:cat:[/COLOR]
Ruhsat ve pilaka işlemlerinde herşeyiyle kendiniz uğraşırım diyorsanız oldukça uzun süreler kuyruklarda orada burada şurada beklemekten ayaklarınıza kara sular iner.Olmaz olmaz diye bir şey yok elbetde halledebilirsiniz ancak her yerde olduğu gibi her işin bir raconu var işte o raconda Trafik takip bürolarından geçiyor.İşinde uzman bir trafik takip bürosuna baş vurarak bir günde ruhsat ve pilakanızı çıkarabilirsiniz.Ocak 2011 itibarı ile eğerki bir değişiklik olmaz ise tüm resmi işlemlerde %7 oranında zam gelecek.Bugün itibarı ile ortalama ruhsat pilaka masrafı 300-350 YTL civarı buna birde 40 YTL vekalet ücretini eklemelisiniz.Ha ben vekalet vermiyeceğim derseniz o zaman trafik takip işlemlerini yürüten kişiyle beraber gideceksiniz ki orada imzanızı atacaksınız.Kolay gelsin.Bahsettiğim rakamlar 250cc olanlar içindi rakamlar 5 aşşağı yada yukarı olabiliyor.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)