Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Plaka Hakkında Tüm Sorular ve Yanıtlar

REKLAM ALANI

slm arkadaslar o km motor alıcam plaka ruhsat cıkarmm gerekıyo galıba muayne faln gerekıyomu vergılerı faln toplam ne kadar tutar yardımlarınızı beklıyorum saygılarım laaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dj_karizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda DyLan
    arkadaşLar ßenimm şuan kullandığım bir plaka var ama hoşuma gitmiyor. bunu değiştirmek istiyorum trafik müdürlüğüne gidip isteğe özel plaka 500 tl werip yapılıyor ya istediğin harfi rakamı seçebiliyosun ancak öylemi olur. yoksa şuan araçlara hangi plaka veriliyosa onumu verirler çok lazım bu sorunun cevabı arkadaşlar tşk.

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    ya bişey sorucam. motorsikletin plakasına arkadan gönderilen makbuz delil olmadıktan sonra itiraz yoluyla iptal edilebilirmi ?
    [B]Kawasaki er 5 arıyorum ısparta çevresinde takasa girebilirim :) [/B]

[COLOR="Red"] [B] MT ISPARTA [/B]:cat:[/COLOR]

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan

Ruhsat işlemleri

Ruhsat ve pilaka işlemlerinde herşeyiyle kendiniz uğraşırım diyorsanız oldukça uzun süreler kuyruklarda orada burada şurada beklemekten ayaklarınıza kara sular iner.Olmaz olmaz diye bir şey yok elbetde halledebilirsiniz ancak her yerde olduğu gibi her işin bir raconu var işte o raconda Trafik takip bürolarından geçiyor.İşinde uzman bir trafik takip bürosuna baş vurarak bir günde ruhsat ve pilakanızı çıkarabilirsiniz.Ocak 2011 itibarı ile eğerki bir değişiklik olmaz ise tüm resmi işlemlerde %7 oranında zam gelecek.Bugün itibarı ile ortalama ruhsat pilaka masrafı 300-350 YTL civarı buna birde 40 YTL vekalet ücretini eklemelisiniz.Ha ben vekalet vermiyeceğim derseniz o zaman trafik takip işlemlerini yürüten kişiyle beraber gideceksiniz ki orada imzanızı atacaksınız.Kolay gelsin.Bahsettiğim rakamlar 250cc olanlar içindi rakamlar 5 aşşağı yada yukarı olabiliyor.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler