Yok ciddiye almıorum zaten,kendi kendine takılıo o.Sende farkındasın zaten.Önemli olan burda lütfen anlayalım bunu.Motorsiklet değil , motosiklet.
Hem sadece ben değil, yılların motorcuları da benim gibi düşünüo.Bilmiorum belki de yazar kızı olmamdan kaynaklanıo.
Beni ilgilendirmez burda sohbet ederken birşey yerine bişi,zaten yerine saten,ve yerine we yazılması vs.Beni tutkunu olduğum alet ilgilendirio.Gerisi banane...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ve hiç okumadan hemen yazmışsın. Zira okusaydın kelimenin aslının Fransızca olduğunu görürdün. Ortada polemiklik bir şey de yok zaten. Kelimenin kökeni bellidir, Türk Dil Kurumu'nun ne dediği de bellidir.
@dishy, belki "ve" yerine "we", "bazen" yerine "basen" yazılması ilgilendirmez ama beni ilgilendiriyor. Ben kısa mesaj yazarken bile kelimeleri kısaltmam. Dilim 1 kontörden ucuz değildir benim.
İstiap haddinden ne kastetiğimi okumadınız herhalde. Adamınkinde 4 yazıyormuş.
May the Force be with McLaren Mercedes
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sonuna kadar .
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi oldu bu
Bende varım tabiii Ama sizde bana kadın haklarında arka çıkın, tek başıma zor oluo
Sen hele "de"leri ayrımayı öğren .
eeeeeeeeeee zaten ben bilenziiiiiii
ayrıca türkçeyi düzgün kullanmak lazım
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
Karşılıklı menfaatler söz konusu yani, tamam öyle olsun ben zaten kadın/erkek eşitliğine inanan bir insanım. 'Asenalığa' varmadıkça sorun yok.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kadın erkek eşittir. Yalnız kadın ve erkek görünümünde olan insan dışı mahlukatlar var, onları karıştırmayın.
Tamam de konusun da dikkat edicem =)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
dishy, her "de" ayrı yazılmıyor. Bir de "-de"ler var, onları bitişik yazacaksın.
MotorLu BisikLet'ten türetiLmiş bir keLime yanıLmıyorsam;Motosiklet...
Born To Be wild,Live to Ride...
Onu Fransızlar'a sormak lazım, biz türetmemişiz sonuçta, biz sadece almışız.
hhahahahaha olsun bence de
bu arada konu dışı mesaj atıp karışıklığa sebebiyet veren arkadaşlarımızı buraya davet ediorum.Orda takılın siz, topiğimi kirletmeyin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)