Takım Elbiseyle Chopper Kullanmak :))
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
işim gereği hergün takım elbise giymek zorundayım. Altımda da motor varken dolmuşlarla gidip gelmek işime gelmiyor. Takım elbiseli choppercı olarak çevremde nam salmaya başladım. Duraklarda bekleyenler bi motora bakıyorlar bir de bana ) Merak ediyorum acaba rice yada crouserlere takım elbiseyle binen var mı.
Reklamlar
-
valla crusier bilmem ama havalar güzel oldugunda arabayi birakıp takım elbiseyle maxi scootere bini yorum
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
-
Cruiser değil ama ybr yi işim gereği takım elbise ile kullanıyorum.
-
dostum zaten senin bindiğin motosiklet cruiser chopper değil bu hatayı düzelteyim yanlış bilgilendirme olmasın
ayrıca senin motor biraz daha alçak inşallah olmaz ama yağmurlu havada yanından hızlıca geçen bir araç üstünü başını mahvedebilir deneyimle sabittir
-
haklısın da....
bbaday adlı üyeden alıntı
dostum zaten senin bindiğin motosiklet cruiser chopper değil bu hatayı düzelteyim yanlış bilgilendirme olmasın
ayrıca senin motor biraz daha alçak inşallah olmaz ama yağmurlu havada yanından hızlıca geçen bir araç üstünü başını mahvedebilir deneyimle sabittir
Bir de düşünsene yağmurlu havada takım elbiseyle chopper kullanmanın yanında bir de sarı balıkçı yğmurluğu giydiğini
2 kere kelebek konmuş gibi olur herhalde
Bir de SL neden chopper değilmiş; bal gibi de chopper
-
fear_factor adlı üyeden alıntı
Bir de SL neden chopper değilmiş; bal gibi de chopper
Piyasadaki bu model motosikletlerin tamamına yakını Cruiserdir.
Chopper terimi doğranmış manasında fazla ağarlıklardan kurtulmak için çamurlukları aksesuarları çıkarılabilecek herşeyi çıkarılmış küçültülmüş motosikletler için kullanılır. Gerçek anlamda Chopperlar özel yapımdır aslında. Fabrikasyon alacağınız motor chopper görnümlü cruiser olur (doğan görünümlü şahin gibi oldu ama). SL kesinlikle cruiserdır.
-
Bu ne ahenk
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
yucika adlı üyeden alıntı
Piyasadaki bu model motosikletlerin tamamına yakını Cruiserdir.
Chopper terimi doğranmış manasında fazla ağarlıklardan kurtulmak için çamurlukları aksesuarları çıkarılabilecek herşeyi çıkarılmış küçültülmüş motosikletler için kullanılır. Gerçek anlamda Chopperlar özel yapımdır aslında. Fabrikasyon alacağınız motor chopper görnümlü cruiser olur (doğan görünümlü şahin gibi oldu ama). SL kesinlikle cruiserdır.
Ozaman şöyle diyelim : O BİZİM GÖNLÜMÜZÜN CHOPPER'I
-
Evvet o gönüllerin chopper'i...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
-
Ben de bindim birkaç defa, koyu renk bir takım elbise tercih edilirse lekeler belli olmuyor en azından
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Her hafta kuru temizlemeyle maaşımı paylaşmak zorunda kalsam da yine de qüsel... Şimdi diyeceksiniz ki yahu kardeşim o zaman işyerine normal kıyafetle git orada giyin diye; 5 dk. daha fazla uyumak için oluyo zaten bütün bunlar
Avantajı da var tabi, takım elbiseli görünce polisler çevirmiyor ve BEYEFENDİ muamelesi görüyorsun tarfikteki araç kullanıcılarından
-
-
Bende havanın yağışsız olduğu zamanlarda takım elbiseyle motosikletimle işe gidiyorum, siyah bi deri montum var, onu giyiyorum, birazcık kamufle ediyor. Takım elbisenin ceketinin fazlalıklarını da montun içine kıvırıyorum...
-
Gün içinde müsait olursam foto koyarım tabi
Hatta gelin ortak bi foto albümü yapalım
TAKIM ELBİSELİ MOTORCULAR DİYE !
Valla çok şükela olur, hatıra olur, tebessüm olur vs...
-
sahilde takımelbise giymek abes kacar yada carsıda mayo yada sortla gezmek olmazsa buda oyle bıse kardes .....
bı care bul sen bu ıse
RİNGDE MUHAMMED ALİ YERDE HAYABUSA
-
longlove adlı üyeden alıntı
sahilde takımelbise giymek abes kacar yada carsıda mayo yada sortla gezmek olmazsa buda oyle bıse kardes .....
bı care bul sen bu ıse
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
-
Aslında öncelikli olan güvenlik ama durumlar mecbur bırakınca elbette biniliyor bende takım elbise değil ama kumaş pantolon, kösele ayakkabı ile bindim ,gerekirse takımlada ama bir mont fena olmaz
-
İşyerine 3 takım bıraktım. Full koruma giyinip işyerine gidiyorum üzerimi değişip işimi yapıyorum. Akşam iş çıkışı tekrar giyinip eve dönüyorum. Haftalık olarak temiz gömlekleri sırt çantamla götürüyorum. 2-3 haftada bir takımları kurutemizlemeye veriyorum. Trafikte harcayacağım 1-2 saat yerine giyinme işlemi 10 dk.da bitiyor.
-
Takım elbise falan önemli değil de aman korumalarınızı eksik etmeyin. Bir kaza olduğunda keşke takım elbise giymeseydim diye değil, keşke korumsız binmeseydim diye düşünürsünüz.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler