Takım Elbiseyle Chopper Kullanmak :))
Reklamlar
-
emekkoray adlı üyeden alıntı
bende okula giderken kullanmayı düşünüyorum ama çocuklar gülermi diye korkuyorum
mayısta ceket olayı kalkınca kesin giderim..
Koray senin çocukların bence gülmezler onlar yakında motor sevdalısı olacak hele bir de bizler yanlarına gidersek toplu halde Ben de yakında başlıycam kumaş pantalon gömlek gitmeye ama tabii üste korumalar olma şartıyla
Ride hard or stay at home
Reklamlar
-
Ben geçen sene hep takım elbise kullandım
-
ben hergün (c.tesi pazar hariç) takım elbiseyle gidip geliyorum okuluma.
hiç sorun olmuyor
-
Bende hergun takim elbise giymiyorum ama kumas pantolon gomlek ile ise gidip geliyorum. Kumas pantolunun uzerine, yandan cirt cirtli, fermuarli motor pantolonum var, direk onu giyiyorum, is yerinde de yandan acip direk arka cantaya ati veriyorum. Ustumde de motor montu oluyor. Disaridan gorenler icin tam korumali (dizlik, bot vs) biri olarak gozukuyorum ama is yerinde 5 dk icinde ustumdeki cikardigimda, insanlar motorla ise geldigimi anlamiyorlar bile. Tek yanimda goturdugum ekstradan ayakkabi oluyor, motor botunu cikarip ayakkabiyi giyiyorum. Yanlizca sabahlari bellik takmiyorum, cunku malum gomlegi cok burusturuyor ama aksama eve donerken onu da takiyorum
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Bende hergun takim elbise giymiyorum ama kumas pantolon gomlek ile ise gidip geliyorum. Kumas pantolunun uzerine, yandan cirt cirtli, fermuarli motor pantolonum var, direk onu giyiyorum, is yerinde de yandan acip direk arka cantaya ati veriyorum. Ustumde de motor montu oluyor. Disaridan gorenler icin tam korumali (dizlik, bot vs) biri olarak gozukuyorum ama is yerinde 5 dk icinde ustumdeki cikardigimda, insanlar motorla ise geldigimi anlamiyorlar bile. Tek yanimda goturdugum ekstradan ayakkabi oluyor, motor botunu cikarip ayakkabiyi giyiyorum. Yanlizca sabahlari bellik takmiyorum, cunku malum gomlegi cok burusturuyor ama aksama eve donerken onu da takiyorum
hadi ya şu pantolunun resmi varmı? yada markası ne ve nerden aldın? Bende ceketi scoterin altına atarım sorun değil? Peki bu motor pantolonu kumaş pantolununu kırıştırmıyormu?
-
Limankalesi adlı üyeden alıntı
hadi ya şu pantolunun resmi varmı? yada markası ne ve nerden aldın? Bende ceketi scoterin altına atarım sorun değil? Peki bu motor pantolonu kumaş pantolununu kırıştırmıyormu?
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44404
Kırıştırmaması imkansız bence
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Biraz büyük alsam kırışmayabilir....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler