takım elibseyle baya iyi göründüğünden eminim ben takım elbiseli ktm kullanan birine rastlamıştım gravatı arkaya doğru uçuyordu ama koruma olayına dikkat etmeli bence..
takım elibseyle baya iyi göründüğünden eminim ben takım elbiseli ktm kullanan birine rastlamıştım gravatı arkaya doğru uçuyordu ama koruma olayına dikkat etmeli bence..
Kask tak!
Öğretmen olduğum için, mesai saatleri içinde takım elbiseliyim haliyle. İşe giderken ve dönerken motosikletten vaz geçemediğimden takım taklavat gidiyorum işte. Dizliğimi, eldivenimi belliğimi ve kaskımı ihmal etmiyorum. Sadece hafta sonları spor gezebiliyorum.
Bu konuda yalnız değilsin arkadaşım.
birazcık hortlattık ama yeni konu açmiyim dedim
bankacı olduğum için takım elbise üniforma bana ama havalar iyiyken trafiğe takılmaktansa motoru tercih ederim.Ayağıma sağlam bir motorcu botu giysem kunduraları topcase atsam şöyle takım elbisenin üstüne toptan giyeceğim yazlık tulum vb. gibi ürünler varmıdır korumaları olan? Yada takım elbise ile motor kullananlar ne yapıyorsunuz arkadaşlar?
ss e bindim bi kere.bayramdı babam illa takım giydi demişti.
zaten tarzım değil takım elbise.allahtan öyle bi işim yok hiç haz etmem
Orgazma Dudak Büktürür
ben mezuniyet balosuna geç kaldığım için, motorla gitmiştim tabiki takımla
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
maxi scooter diyorum.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
evet öğretmen olarak tam 11 yıldır okula takım elbise ile yaz kış yağmur çamur demeden gidiyorum.yağmurlu havalarda sarı yağmurluklar var ya onları giyiyorum ve kınayanın kınamasından da hiç gocunmuyorum yüzüme karşı değil se bile arkamdan bu adam deli mi ne dediklerini de duymuyor değilim hani vesselam
bende öğretmenlik yaptığım okula scooterımla gidiyorum : ))
Aynı takım elbise mecburiyeti ve motor tutkusu bende de var arkadaşlar. Düne kadar skoder kullandığım için yağmur çamur olduğunda motor grenajları epeyce koruyordu. Lakin şimdi ben de vitesliye geçmek üzereyim ve aynı dert beni de düşündürmekte. Benim bulduğum (ve bir süre skoderda da uyguladığım) çözüm, kendime özgü bir giyim tarzı yaratmak oldu. Üste ceket yerine çoğunlukla deri mont, işyerinde ceketsiz bir hırkayla tamamlanan şık görünüm, altımda ise kumaş pantolon yerine pek de ondan ayırt edilemeyen siyah düz kesim bir kot, hemen her takıma uyar. Ben konuyu farklı bir noktaya taşımakta isterim, takım elbise ile motor sürmenin özellikle trafik polisi arkadaşlar ve kimi dört teker kafes sürücüleri nezninde (biraz da garip karşılansa da) bana yönelik saygıyı arttırdığına sıkça tanık oldum
Ben 600RR ile bir sure takım elbise ile kullandıgımı biliyorum
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
chooperlere filan bilmem ama maxi scooter tarzlara çok güzel gidiyor örneğin hondanın silvirvinginde bile var reklamda kataloglarında takım elbiseli bi adam sürüyor
bende okula giderken kullanmayı düşünüyorum ama çocuklar gülermi diye korkuyorum mayısta ceket olayı kalkınca kesin giderim..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
takim elbiseyle sadece scooter kullanilir avrupada bu boyle olmustur turkiyedede oyle olacak
[B]caner[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)