Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Pahalı Revit eldiven 1 haftada ne hale geldi ! :farao:

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    üretim hatası olabiliyor. bazı kaliteli markalar bile bu tür hatalı malları gözlerinden kaçırıp satışa sunabiliyor. aynısıyla değiştirirsen sorun çözülür heralde. çünkü 5-10 ytl lik eldivenler bile bu kadar dandik değik.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kardeş ne diyeyim revit gibi bir markadan hiç beklenmez bu bende revit pntolon var gayet memnunum ama aynı başarılarını eldivende göstermemişler demekki buda demek oluyorki markaya takılmamak lazım kalitelisi ne ise onu kullanmalı aslında aldığın yere bi götürmeli bu eldiveni hani iade edilmese bile insan en azından hıncını alır
    Kask tak!

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    kesinlikle üretim hatasıdır bu olay

ben wintex eldiven aldım 63euro ya gayet memnunum

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sen bence bi araştır. elceklerinde problem falan olmasın... hadi dikişleri attı. tamam ama derisinde arıza olmamalı.....

Elcekte çıkıntılı çapaklı biyer varmı bir bak bence...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

yrossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence aldığın yere direk götür, değiştirmeleri lazım. Bazı ürünlerde sorun çıkabiliyo diye duydum. Değiştirip değiştirmediklerini de bize yazarsan iyi olur.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eldiveni nerden aldın?
    özen motordan deme sakın çünkü biri aynı senin gibi aldığı eldiceni değiştirmeye gittiğinde hiç hoş karşılanmamış, bu paraya bu kadar olur falan demişler ama sonuçta değiştiriyolar.
    Yuh, eldiven zaten 60 euro. Parçalanmaması için 500 euro mu olması lazımmış?
    May the Force be with McLaren Mercedes

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    rev'it in sitesinde bu sorunun olduğunu duyurmuşlardi. iade garantisi ve bi parti dişinda kalanlarin boyle olmadigini soylüyorlardi, bunlarda bi üretim hatasi olmus ve iadeleri kabul ediyorlar, bi araştir istersen.

denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    evet buldum
    http://www.webbikeworld.com/r2/rev-i...s.htm#comments

buranin en altinda var gerekli aciklama. ilk uretim sorunluymus ayni benim sorunlar yuasaniyormus. Revit geri almayi kabul ediyormus.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkdaşlar bence eldiven çin malı olabilir yada sahte yada arkdaşın nsıl kullandığıda söz konusu ama sağa sola yumruk atmayıp inşaatta çalışmadıysa bu normal değil tabii revit için
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

muammerakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar eldivende revit maalesef iyi değil.ki revit aslında üst düzey bir motowear üreticisi de değil.iyi bir marka ama çok iyi olduğu söylenemez.eldivende(malumunuz zaten heppiniz biliyorsunuz.dainese çok iyi..aslında moto da 1 numaradır derim ama diyemem.!!!çünkü BERİK VAR.SÜPER ÜRÜNLERİ VAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.VE BULABİLİYORSANIZ ASLA ŞAŞMAYINIZ.ARLEN NESS.).YANİ BERİK.ARLEN NESS.DAİNESE.ALPHİNESTAR.

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muammerakbulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eldivende revit maalesef iyi değil.ki revit aslında üst düzey bir motowear üreticisi de değil.iyi bir marka ama çok iyi olduğu söylenemez.eldivende(malumunuz zaten heppiniz biliyorsunuz.dainese çok iyi..aslında moto da 1 numaradır derim ama diyemem.!!!çünkü BERİK VAR.SÜPER ÜRÜNLERİ VAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.VE BULABİLİYORSANIZ ASLA ŞAŞMAYINIZ.ARLEN NESS.).YANİ BERİK.ARLEN NESS.DAİNESE.ALPHİNESTAR.
    Başka bi sitede, dainese eldivenin bi yıkamada nasıl paramparça olduğunu bi arkadaş resimlerle göstermişti. Her markada bu tip şeyler olabiliyor. Biraz da şans meselesi, bu arkadaş şansına ilk üretim eldivenler denk gelmiş. Ben kullanıyorum revit eldiven hiçbir sorun yok, alıcak arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı denden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet buldum
    http://www.webbikeworld.com/r2/rev-i...s.htm#comments

buranin en altinda var gerekli aciklama. ilk uretim sorunluymus ayni benim sorunlar yuasaniyormus. Revit geri almayi kabul ediyormus.
    evet arkadasim bu link, ben ayni eldiveni almayi planliyordum ama bu sorunun çikma olasiligina karsi ve de daha güzel oldugunu düşündüğümden clover in bi eldivenini aldım. rev'it! devil mont aldim bi de, monttan memnunum sen de siteyi satin aldigin yere gösterip iade et bence eldiveni. seninkiyle 1-1 aynı sorun sitede gösterdiği.

ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkiye'de satıcılar bizleri çok güzel kazıklıyorlar.size tavsiyem alacağınız ürünleri yurtdışından sipariş etmek.100 euro'ya kadar her şeyi postayla,gümrüksüz getirebiliyorsunuz.alışmışlar tüketiciyi kaz gibi yolmaya..

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400

zen eldiven

bende zen marka eldiven aldım korumalı falan ama galiba sizden daha iyi pazarlık ettim 40 ytl .. aldığım yer özen motor başka arkadaşlarda alacaklarsa fazla vermeyin..

tuncy09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uretim hatasi olabilir diye dusunuyorum ben de...
    Ama her ne olursa olsun...her neresi olursa olsun...aldigin yer bunu degistirmekle yükümlü...Düşmemişsin e tarlaya da sürmedigine gore eldivenleri...boyle birsey olmasi anormal...
    Onu satan yer bu paraya bu kdr olur gibi bi laf edemez...Kac euro olmasi lazim eldivenin? 500 mü?... 60 euro gayet pahalı sayilabilecek bir mevsimlik eldiven parasi bence...
    Ya malın aynisiyla ya da bir baskasiyla farkını vermek/almak kaydıyla degistirme yapmak zorundalar yahu.
    [B]Dance[/B] first [B]think[/B] later...It's the natural order...:wiinkk:

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    BENCEDE değiştirmek zorundalar arkadaşlar kesinlikle
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Aynı eldivenden ben de aldım ve aynı sorun bende de oluştu
    Ben de götüreceğim aldığım yere
    (Amma çok BEN DE kullanmışım bu arada )
    Ducatista:)

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Starsailor, helal olsun sana o "ben de"ler. Bütün "-de" ve "de"leri doğru yerde kullanmışsın. Millet tekini doğru yazamıyor, sen beşini doğru yazmışsın .
    May the Force be with McLaren Mercedes

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    bu eldivenin korunmaya ihtiyaçı var
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Starsailor, helal olsun sana o "ben de"ler. Bütün "-de" ve "de"leri doğru yerde kullanmışsın. Millet tekini doğru yazamıyor, sen beşini doğru yazmışsın .
    İlkokul öğretmenim sağolsun
    Ducatista:)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler