Ankara'da bi gece Or-An / Yıldız'ın arkasındaki çevre yolunda viyadük falan civarlarında saat 02:00-03:00 gibi, 10-15 tane Titan-Ybr karışımı grup --bu arada 10-15 derken motosikletleri diyorum, insan sayısını toplasanız 40 falan eder.. -- hepsinin arkasında hoparlörler takılı, aynı radyo kanalı açık, efkârlı bişeyler çalıyo, yarısının altında neonlar, her tür ışıklandırmalar rengarenk , değişik formasyon ve saldırı manevralarıyla ilerliyolardı 1-1,5 ay önce görmüştüm bunu.. Yarısından fazlası oldukça efkarlı gözüküyodu, ya da müziğin verdiği bi ruh haliydi belki ben arkalarındaydım, arabada da ben ve bir arkadaşım daha var, onlar koskoca çevre yolu çıkış yoluna yayılmış gidiyolar 50-60 km/s ile, ben de arkalarından 80 km/s gibi bi hızla geliyorum. neyse selektör yaptım, fazla da yaklaşmadım nolur nolmaz, çünkü en arkadaki tek ayağını gidona koymuş gidiyodu bağırıp şarkı söylüodu vücut hareketlerinden çıkarttığım kadarıyla, bunu görünce adamların direk potansiyel sahibi olduğunu anladım biraz bekledim arkalarında bikaç kez daha selektör yaptım, sonra kornaya bastım, en ufak tık yok, yaklaşmak ta istemiyorum, hani bişey olur, benim arabanın altında kalır falan, neyse artık tak etti biraz öyle gittik arkadakiler anlamış olucak heralde, yana açıldılar biraz ama en ön hala kapalı, ben arkadakileri geçtim, aynaya bi baktım onlar da tabi haliyle ben geçince yoldaki eski formasyonlarını aldılar, ben de tam olarak Aspava motorcularından oluşan bi karenin ortasında kaldım , arkadaşa baktım o gerilmiş zaten, sonra sağdaki adama dikkat ettim, bişeyler söylemeye çalışıyodu, adamın alkollü olduğu belliydi, tabi bilemem alkol mü değil mi de, neyse, ben de öndekileri işaret ettim, çekilsinler gibisinden, o da durdu, "off" dermiş gibi bi hareket eşliğinde bana bişeyler söyleyerek 2 parmak arasına başparmak sıkıştırmak suretiyle yolu tarif etti .. Şimdi adamlar gülmeye başladı, arkadaş acaip gerilmiş, elinde de beyzbol sopası tutuyo aşağıdan bi yandan, hani yaklaşan olursa falan vurucakmış -olaya gel - ya bakıyorum, adamlar yarılıyo, beni de gülme tuttu, o sırada müzik bitti şarkı bitti falan galiba, adamların cümlesinin sonunu duydum bende "...goduum anlamiyo laa.. gharhaha!.." şekinde, yani bi an orda kendimi Mad Max'te hissettim direk , neyse sonra dedim napalım artık bizde gidicez bunlarla, adamların üstünden geçicek halim yok, zaten öndekilerin dünyadan haberi yok o 3 motor, o sırada offline dı bende bunların radyo kanalını aramaya başladım napiyim, ben ona bakarken göz ucuyla yolun tam benim araba kadar açıldığını gördüm, e napiyim kickdown + gazladım tabi bende, neyse, daha bitmedi.. , ben sağımdakinin biraz yakınından geçmiş olucam ki, adam korkmuş heralde ve sinirlenmiş, ben adamları geçtim oh diyip yine 80 km/s falan gibi bi hızda giderken bu sefer aynamda oturuşunu düzeltmiş, altından mor ışıklar saçan, bana doğru patliycak gibi egzoz sesleriyle gelen bikaç şey gördüm dikiz aynamda, orda da artık "eeh.." dedim biraz da adrenalin içinde bastım uzaklaştım artık.. Arkadaş ta bi yandan fikir atıyo, "olum fazla hızlı gitme arayı açma, zaten yetişemezler artık, oynatırız adamları, hemde aksiyon olur, film gibi hıhaha..." diye.. Ama yok yani bence en iyisini yaptım orda, çünkü şimdi ben öyle yaparken görsem arkadakilerden birinin benim gazıma düştüğünü falan -ki zaten biri düşse arkadan gelenler de direk iptal- görsem suçluluk duyardım, ve ne gerek var yani, adamların belli ki kafa dalgada... Çok garip bi geceydi ama ya, -bu arada siz ne geziyosunuz o saatte diyceksiniz de, ya kafamıza esti bi dolanalım dedik gece boş boş - ve o olaydan 20 dakika sonra da İncek taraflarında orman kenarında bi yerde ateş yakmış başında halay çeken 8-9 adam görmüştük, ama ortamda müzik yoktu, o da ayrı bişeydi.. Aklıma geldi o gece bi anlatiyim dedim ya çok fantastikti valla..