Trafikte motosikletlileri korkutmayı eğlence sanan insanlar var
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Trafikte motosikletlilere kasıtlı olarak kötü davranan sürücüler var. Normal trafik dışında paranoyak olarak düşünmek lazım. Bir örnek:
Orijinal yazı:
Poland.
The occupants of the car were returning from a holiday and clearly in high spirits. The driver decided it would be fun to "buzz" a cyclist. The driver misjudged the distance and locked the cars breaks, hitting the cyclist and bouncing him off the windshield.
We have no information at this time regarding injuries sustained by the cyclist or any charges brought against the driver.
Tercümesi:
Polonya
Arabanın içindekiler yüksek moralle tatilden dönüyorlarmış. Sürücü bir iki tekerliye (orijinal yazıda cyclist diye yazılmış, bisiklet mi motosiklet mi belli değil) yakın geçerek biraz heyecan yaşatmanın çok zevkli olacağını düşünmüş. Mesafeyi yanlış değerlendirince de frenleri kilitlenmiş ve iki tekerliye çarpıp arabasının ön camından sektirmiş. İki tekerlinin sağlık durumu ve sürücüye uygulanan yaptırımlar konusunda hiçbir bilgimiz yoktur.
Videoyu görmek için sayfanın linki:
http://www.ogrish.com/archives/cycli...t_08_2006.html
Not: (Merak etmeyin, “Ogrish” ama içinde kanlı bir görüntü yok, sadece arabanın içindekilerinin kendi video çekimleri var)
Reklamlar
-
böyle manyak sürücülerle herkesin başı derde girebilir..Bir kaç kerede ben yaşadım.Evet bu tip insanlar motor sapıkları..Adam yanımdan öyle bir süratle ve yakından geçti ki anlatamam.Ama inanın o anda yakalasaydım ve buna çaba gösterdim ama yetişemedim orada ağzını burnunu düzeltirdim.Malum şeyler yani. Bu nedenle devamlı motor üstündeyken temkinli olunuz ve aynalarla sağı ve solu kontrol altında tutunuz.. Herkese kazasız belasız ve sapıksız sürüşler dilerim...
[B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:
-
Ben de birçok defa yaşadım böyle tacizleri. Daha geçen cuma gecesi başıma geldi böyle bi olay. Yolda gayet normal 60 km ile giderken arkama bi araba yapıştı, ama nerdeyse tamponu benim tekere değicek o derece yakın seyrediyo arkamda. Hiç gaza gelmedim, kendimi tuttum.Daha sonra araba önüme geçti ve frene bastı aynı anda dörtlü flaşörleri yaktı, napmaya çalıştığını anlayamadım.Elimle napıyosun diye işaret ettim, arka camdan iki kişinin bana küfrettiğini gördüm. 4 tane zibidi arabaya doluşmuşlar, motorcuyla eğlenip gülüyolar. Eğlence anlayışı çok güzel. Motorcu napıyosunuz dediğinde de küfür ediyolar.Ee tabi motorcu tek başına bunlar 4 kişi. Grup halinda dolaşan motorculara yapsalar ya aynısını, yemez tabi. O anda kendimi tutamayıp arabayı makasladım, bi de arkamdan bana yetişmeye çalışıyolar. Tabi komik duruma düştüler altlarındaki hyundai accent la bana yetişmeye çalışmakla. Bundan sonra kendi kendime karar verdim haftasonu geceleri motorla çıkmıcam dışarı. Arkadaşlar siz de zorunlu olmadıkça çıkmayın, çünkü insanlar arabada içki içerek dolaşıyor ve bi motorcuyu kendilerine eğlence malzemesi olarak görebiliyorlar. Tehlikeli durumlarla karşılaşabiliriz bu gibi zibidiler yüzünden.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
Selam arkadaşlar,foruma üye olalı çok oldu ama pek vaktim olmadı açıkcası bişeyler yazmaya.Benim henüz bir motorum yok ama bende bir motor hastasıyım inşallah bir gün olacak.Bende arabayla seyir halinde iken birkaç kere denk geldim bu sapıklara ne kadar terbiyesizce bi davranış biçimidir bu.Bu adamlarda hiç mi insan sevgisi yok.Motor sevdalısı insanlar motoru ile hiç mi keyif yapamıycak bu memlekette.Ben elimden geldiği kadarıyla araba kullanırken bütün motorcu kardeşlerime yol vermek için elimden geleni yapıyorum.Gerekirse trafik yavaşlasın.Lütfen çevremizdeki insanlara karşı saygılı ve daha duyarlı olalım.Teşekkürler....
[FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]
-
Silahla, bıçakla insan öldürmenin çok doğal olarak gerçekleştirildiği ülkemizde zevk olsun diye araba ile motosiklet sürücülerini riske sokup eğlenen insanların olması da son derece doğal. O yüzden her saniye dikkatli olmak gerekiyor. Motosikletlilere gıcık olan özellikle üzerlerine direksiyon kıran insanlara şahit oldum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler