Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Yağmurluk , Ucuz ve Kullanışlı !!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Skullhunter , Komtan ve ben üçlüsüne yağmurluk lazım olunca bir araştırmaya girdik. Nette filan bakınırken bi anda nalburiye işiyle uğraşan bir arkadaşım aklıma geldi ve yağmurluğu temin edebilirmiyiz diye sordum.

Oda toptancısına sormuş ve sonuç bizim için iyiydi. Elinde devamlı satmadığı birşey olduğu için telefonda tarif aldık nedir nasıldır ne işe yarar diye, anlatılanlar mantıklıydı ve 3 adet istedim.

Mal geldiğinde almaya gittim ve açıkcası bu kadar kaliteli beklemiyordum (1 ay kada önce karaköyden kendime bir takım daha almıştım ama pantolonu 3 giymede ağı yırtıldı)

İnternetteki bazı satış sitelerinde 30-35 YTL olan yağmurluk takımını arkadaşım 25 YTL ye getirmişti bize (kar etmedim dedi ama yinede emin değilim

Sirkecideki motorcularda da 30 YTL ye satıldığını öğrendim aynı malın.

Sonuç olarak biz 3 adet aldık, ve eğer böyle birşeye ihtiyacı olupda fiyatı mantıklı bulanlar isterse topluca almak için bir kere daha gider alırım ve herkes için kargoya verebilirim.

Yağmurluğun resimleri ;

Paket hali :

Paketin boyutları 20 x 30 x 5 cm ebatlarında (ortalama olarak)

Kargo ücretleride bazı iller için şöyle, Aras Cargo adrese teslim;
    İstanbul : 3,25 YTL
    Ankara : 5,50 YTL
    İzmir : 5,50 YTL
    Antalya : 5,90 YTL

Fermuar kısmında çıt çıt düğme (kopça) var

Kolun iç kısmı (bilekden) lastikli, dışında yine fazlalığı var eli örten.

Paçasında bir adet çıt çıt düğme var ama kalın botlar için yeterli olmayabilir, ben 5-10 cm cırt bant dikicem.

Lazım olmadığı zamanlarda fazlalık yapmasın diye kapşou katlayıp içine koyabileceğiniz fermuarlı bir bölüm var, ense tarafında kalıyor.

Yine normal cep hizasından iki yanda da açıklık var, burdan elinizi sokarak pantolon cebinize ulaşabilirsiniz.

Tanesi 25 YTL , ve önce sipariş ve ödeme yapmanız lazım gidip almam için.

Açık konuşmak gerekirse hepsi için tek tek uğraşamam, c.tesi günü gidip hepsini birden almayı ve kargoya vermeyi planlıyorum.

Almak isteyenler varsa burdan söylesin ÖM ile letişim kurarız nasıl yapacağımıza dayir.

Bu arada bir not, 10 tane satarsam toptancıdan bir tane beleş alırız dedi arkadaşım. Ya gerçekden ordan alacak yada kar yapıyor ama beni yiyor yapmıyorum diye

O beleş 1 tane ne olcak diye soranlara : Benim olcak tabi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    çok güzel birşey teşekkürler fakat biraz ince gibi naylon galiba şöyle bir şey önerebilirim hani balıkçıların kullandığı tulum+ yağmurluk vardır bilirmisiniz haki renkte kesinlikle su geçirmez çünkü kauçuk onlar 50 ytl falandır heralde
    fakat sizin bulduğunuz gibi küçük bir torbaya sığmıyorlar tek kötü yanı o

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    beden konusunda bir bilgi var mı, yoksa ben mi göremedim?

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Eyong, faydalı çalışmalarını görmek çok güzel be abi Ben motorumu satma arifesindeyim ve eğer satamazsam kar hariç motor kullanma düşüncesindeyim ve bu güzel araştırmayı değerlendirmek isterim
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar ben bu yağmurluğun aynısını tasiş ten 9 ytl ye almışitım bu sene başında hatta forumada yazdım isteyen olursa fotoları gönderirim falan da demiştim ah be abicim neyse hayırlı olsun aldıktan bi hafta sonra gittim baktım kalmamış bir sürü vardı sizin eleman belki ordan toplu almıştır onları
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla Eyong süper yağmurluğu olmayan arkadaşlar için ideal, çin malı motor satan yerlerde görmüştüm aynı malı 35 YTL demişlerdi bana.
    Bence toptan aldığı yeri öğrensen, üstüne baskı bile yaptırırsın toptan alımlarda.
    Bir fikir sadece....

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    bılgı ıcın tesekurler ama yagmur ıcın ıyı olabılır ama bıraz ınce

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    tam aradıgım sey ustune ıhtıyacım yok aslında

ellerınıze saglık modum
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    90 kg'lık bünyem ve giysilerimle yırtmadan içine sığarmıyım acep?

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı cgl125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu yağmurluğun aynısını tasiş ten 9 ytl ye almışitım bu sene başında hatta forumada yazdım isteyen olursa fotoları gönderirim falan da demiştim ah be abicim neyse hayırlı olsun aldıktan bi hafta sonra gittim baktım kalmamış bir sürü vardı sizin eleman belki ordan toplu almıştır onları
    Abi bir hafta sonra da ben gittim,yerinde yeller esiyordu
    Kolpa Adamları

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Kapıcı Eyong kardeşim bak yağmurda su falan geçirirse gelirim Keresteciler sitesine Allah yarattı demem girişirim...

su geçirmeyen yağmurluk isteriz.... Abi su geçirmeyen yağmurluk icat edildimi ya...En kralı 2 saat yağıştan sonra seni bir güzel nemlendiririyor...

sağol hep bizi düşünürsün...Seviyom lan sen Kapıcı...

abi beden falan yokmu...boy 1.90...kilo 116...napıcaz...olurmu sence...çuval gibi olmasın ama ya...biraz otursun bedene...terletirmi acaba...genelde hepsi terletir yanlışmıyım...ya bünyeye gelmezse iade falan olurmu...Bence sen aldığın yerin adresini ver kendimiz bakalım bi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tek alt satmıyolarmı ?
    bide onu sorsana eğer satıyolarsa o kaça ?

Tasişe sordum ..İstanbuldan bi kapı tüccarı kamyonla toplu çekti malı dediler..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    ben birkaç hafta önce hein gericke'den tulum yağmurluk aldım. çok memnunum, sağanak yağmurda bile performansı mükemmel. üstelik soğuk da geçirmiyo çünkü içinde astarı da var. üstünde reflektörleri de varç. sorun şu ki tulum olduğu için giyip çıkarması biraz uğraştırıyo.
    bu sebeple ben de barış abi gibi tek alt almak istiyorum. çünkü hafif yağmurda bu tuluma gerek olmuyor.
    tek alt nerede bulabiliriz acaba?
    (merak edenler için tulum yağmurluğun fiyatı 55 Euro.)
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

Motosikleti
    NS300 Forza
    Ben bir takım almak istiyorum. Eyong, ücreti sana nasıl ulastıracagız. Bir acıklama yapacaksın tahminimce. Topiği takip edeceğim.

Motosikleti
    Honda NC 750X
    Valla arkadaşlar bende şaşırdım şimdi, biri diyor 9 liraya aldım, bir üyemiz ÖM atmış aynısını 15 e aldım diye.

Bende aynısını nette 30-35 e gördüm, hatta bizim sitede de var bi ilan satılıklarda. Sirkecide 30 a satıo motorcular. Anlamadım şimdi ne olduğunu.

Böyle bir durumda zan altında da kalmak istemem açıkcası.

15 e aldığını söyşeseyen ve bana ÖM atan üyemiz nereden aldığını bilgileri filan verebileceğini söylemiş. Durun bakem bi haber gelsin ondan önce.

Ölçü beden filan soranlarada şunu söylemek istiyorum, herkese XXL beden tavsiyemdir. Çünkü üst kısmı büyük ihtimalle montun dışına giyeceksiniz ve büyük olmalı. Ama en önemlisi alt, alt dar olursa çok cabuk ağ kısmı yırtılır, bu yüzden geniş olmalı.

Sadece alt satılmıo, sadece alt satılanlar balıkcı malzemecilerinde filan görmüştüm 5 ytl civarındaydı. Basit bi naylondu ama .

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Abi o zaman sen şu toptancının telefonunu veya direkt adresini ver...Yanlış anlama sana ... atmak aklıma gelmez...Hatta beni dolandırsan bile canın sağolsun...Ama zan altında kalma baba...Bişey olursa birileri laf sokar sanki sen üretmişsin gibi...Tamam iyilik yapıyorsun ama abi inan ki iyilikden maraz doğuyor...Sonuçta bizim milleti paranoyaları biliyorsun...Bence girme bu işlere canım Kapıcım...seviyom seni üzülme sonra...

bak dakka 1 gol 1 stres yaşadın...boşver abi...millet kafasına naylon poşeti geçirsin öyle gezsin bize ne allasen...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda NC 750X
    Doğru söylüyorsun mete, dur şu "15 e aldım isterseniz yerini sölerim" diyen üyeden haber gelsin. Olmadı onun kanalından temin ederiz yağmurlukları.

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok şerefsiz var...Adam der ki bak Yağmurluk pazarlıyor vs...ibnemi yok memlekette...Sen insanlık yaparsın adam hayvandır...Hyosunga iyi dediniz alınabilir dediniz hemende ne iş me iş (niye savunuyorsunuz birader hesabı) diye kahpelik yapmadılarmı...
    YAw sevgili metehandro..
    BAslık amacı cok güsel.. sevgili olcayın cabası cok güsel..sende aslında düşüncelerinde haklısında burayı bi dünya adam okuo..Bu ifadeleri kullanmak zorundamısın..

Motosikleti
    Honda NC 750X
    mete cim sana tekrar hak veriyorum, doğru düşünüyor ve söylüyorsun eyvallah.

Ama "aynısını 15 e aldım" diyen üyemiz belki doğru söylüyodur aynısı 15 e dir belki. Yani bizim bulduğumuz kanal bir kaç el sonra olabilir. Daha ucuza aynısı varsa bunu burda insanlara söylemeliyiz. Bırak o bahsettiklerin ne düşünüre düşünsün, bizim kimseden çekineceğimiz yok. Bu sevda için burdayım ve daha fazla nasıl yararlı olurum diye çırpınıyorum biliyorsun. İki tane gezi düzenleyip "vay efendim ben neler yaptım buranın kıralı benim" moduna girmioz biliyorsun

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    mersin de motosiklet ve parçaları satan bir mağazada VİVi marka ve kapşonlu(başlıklı ve sökülüp takılabilir. fiyatı 20.00YTL. Siyah ve laciverti var. toptan olursa fiyatını sorarım. bu arada eyong, çok güzel bir yardım teklifinde bulunmuşsun. kargo ve insanla uğraşman gerçekten büyük özveri. sen en iyisi aldığın yerden bir irsaliye filan alırsın, aldığın yerin de telini filan özel mesajdan veya genelden yazarsın. şaiben kalkar. adamın adı çıkacağına canı çıksın işte. 5 yet ye tenezzül edenler başkalarını da kendisi gibi zanneder. neyse allah kolaylık versin
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler