İşte paylaşım budur, MT budur dedirtiyor insana bu başlık.
Teşekkürler Olcay, teşekkürler Aytekin.....
İşte paylaşım budur, MT budur dedirtiyor insana bu başlık.
Teşekkürler Olcay, teşekkürler Aytekin.....
gerçekten çok güzel ve emeklerle dolu bu paylaşımına teşekkür ederim,sağolasın aytekin kardeş,umarım satınalan herkes memnun kalacaktır......
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sağolun arkadaşlar, bakın biraz eşeleyince piyasayı neler çıkıyor kelepir fiyatlara. Motosiklet üzerinde kullanılacak herhangi birşeyi illa özel motor malzemeleri satan yerlerden değilde başka sektörler içerisinden arayınca çok farklı fiyatlarla karşılaşılıyor. Tabiki motosiklet ürünleri kadar kaliteli değiller ama en azından kask-mont gibi hayati önem taşımayan ve amacına iyi bir şekilde hizmet edebilecek ürünlerden topluca faydalanabiliriz böylelikle. Konu içerisinde umarım daha çok işe yarayacak adresler telefonlar buluruz kısa zaman içerisinde.
Herkese İyi Sürüşler...
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Bilgiler için teşekkürler Aytekin, ben bir iki şey daha ekleyeyim;
Bahsettiğin botun siyahını ben 9 liraya aldım, sanırım aynı yer hatta
Arkadaşın biri Bauhaus daki bottan bahsetmiş, ben önce onu almıştım şekli çok güzel. Ama su aldı
Aldığınız yağmurlukların ek yerlerine dikkatli bakın. Benzeri bende vardı. Pantalon özellikle önden ve alttan su alıyor. Dikiş yerlerine bant yapıştırmışlar. Bunlar açılıyor. Bahausta sıcak yapıştırma yapılmış, dikişsiz, cep ve fermuar yeri olmayan pantalon yağmurluklar var. Üstü de var, yani takım halinde. Fiyatı 15 gibi hatırlıyorum.
Çok terleten ucuz adi mallardan da almayın. Çok kötü hasta yapıyor. Terletmekten başka birşeye yaramıyor. Yağmurdan kaçarken de hastaneye tutulmayın aman dikkat.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar bir adet yağmurlık takım aldım ithal kredi kartına 3 taksit 128 ytl
içi miflonlu şapkasıda var cepli su geçirmiyor soğukta geçirmiyor.sizlerle paylaşmak istedim.ben 130 kg geldiğim için heryerde bana uygun yok.
sizde ürünü verdiğim linkten görebilirsiniz özellikle büyük beden arayanlar için ideal fiyatı uygunmu bilemem ama kaliteli pantolonuda cepli ve kaliteli
www.avmarketi.com
balıkçı yağmurluk diye geçiyor içi miflonlu olanı tavsiye ederim.saygılar
Eyong olcay dostum nasılsın. ben de ilk mesajdaki gibi yağmurluk arayışındayken Google seni gösterdi. haala bu satışı yapıyormu arkadaşınız ? yaklaşık 2,5 sene önce 25 liraymış. şuan ne kadardır ki? ayrıca diğer arkadaşlar. sizin bildiğiniz kaliteli ve ucuz yağmurluk varmı? netten taksitle alabilirim. makul fiyattaysa. link koyarsanız sevinirim
digi_boy26 ucuz yollu bişey bulursan banada haber verebilirmisin bende yeni bir yağmurluk aryışı içindeyim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
selam bu yağmurluktan bende şu an var, alttan içdon dedikleri uzun içlik giyiyorum, üzerine normal pantolonumu, yola çıkarkende bu yağmurluğu, rüzgar ve yağmur geçirmiyor.tavsiye ederim
ben balıkçılığım dolayısıyla olta malzemecilerini gezerken görüp almıştım.25 ytl iki ay kadar oldu alalı, resimdekinin aynısı hatta renkte aynı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bu ne rezalet kardeşim...herifcioğlu rant kapısı yapmış goca siteyi...
sular seller gelince yağmurluk muhabbeti başlamış...eski MT yi özlüyorum...ticari amacı olmayan saf kelebek üyeleri özlüyorum...
Herşeyi çayı çorbayı Skulun ısmarladığı günleri özlüyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok sular aktı köprünün altından
Başlık zaman aşımı nedeniyle kapatılmıştır, güncelliği yoktur.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)