Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yağmurluk , Ucuz ve Kullanışlı !!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşte paylaşım budur, MT budur dedirtiyor insana bu başlık.
    Teşekkürler Olcay, teşekkürler Aytekin.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    gerçekten çok güzel ve emeklerle dolu bu paylaşımına teşekkür ederim,sağolasın aytekin kardeş,umarım satınalan herkes memnun kalacaktır......
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Aytekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS200GS
    Sağolun arkadaşlar, bakın biraz eşeleyince piyasayı neler çıkıyor kelepir fiyatlara. Motosiklet üzerinde kullanılacak herhangi birşeyi illa özel motor malzemeleri satan yerlerden değilde başka sektörler içerisinden arayınca çok farklı fiyatlarla karşılaşılıyor. Tabiki motosiklet ürünleri kadar kaliteli değiller ama en azından kask-mont gibi hayati önem taşımayan ve amacına iyi bir şekilde hizmet edebilecek ürünlerden topluca faydalanabiliriz böylelikle. Konu içerisinde umarım daha çok işe yarayacak adresler telefonlar buluruz kısa zaman içerisinde.

Herkese İyi Sürüşler...
    Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bilgiler için teşekkürler Aytekin, ben bir iki şey daha ekleyeyim;

Bahsettiğin botun siyahını ben 9 liraya aldım, sanırım aynı yer hatta

Arkadaşın biri Bauhaus daki bottan bahsetmiş, ben önce onu almıştım şekli çok güzel. Ama su aldı

Motosikleti
    sh300
    Aldığınız yağmurlukların ek yerlerine dikkatli bakın. Benzeri bende vardı. Pantalon özellikle önden ve alttan su alıyor. Dikiş yerlerine bant yapıştırmışlar. Bunlar açılıyor. Bahausta sıcak yapıştırma yapılmış, dikişsiz, cep ve fermuar yeri olmayan pantalon yağmurluklar var. Üstü de var, yani takım halinde. Fiyatı 15 gibi hatırlıyorum.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok terleten ucuz adi mallardan da almayın. Çok kötü hasta yapıyor. Terletmekten başka birşeye yaramıyor. Yağmurdan kaçarken de hastaneye tutulmayın aman dikkat.........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    SYM hd2 200 i
    arkadaşlar bir adet yağmurlık takım aldım ithal kredi kartına 3 taksit 128 ytl
    içi miflonlu şapkasıda var cepli su geçirmiyor soğukta geçirmiyor.sizlerle paylaşmak istedim.ben 130 kg geldiğim için heryerde bana uygun yok.
    sizde ürünü verdiğim linkten görebilirsiniz özellikle büyük beden arayanlar için ideal fiyatı uygunmu bilemem ama kaliteli pantolonuda cepli ve kaliteli
    www.avmarketi.com
    balıkçı yağmurluk diye geçiyor içi miflonlu olanı tavsiye ederim.saygılar

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için teşekkürler Aytekin, ben bir iki şey daha ekleyeyim;

Bahsettiğin botun siyahını ben 9 liraya aldım, sanırım aynı yer hatta

Arkadaşın biri Bauhaus daki bottan bahsetmiş, ben önce onu almıştım şekli çok güzel. Ama su aldı
    Eyong olcay dostum nasılsın. ben de ilk mesajdaki gibi yağmurluk arayışındayken Google seni gösterdi. haala bu satışı yapıyormu arkadaşınız ? yaklaşık 2,5 sene önce 25 liraymış. şuan ne kadardır ki? ayrıca diğer arkadaşlar. sizin bildiğiniz kaliteli ve ucuz yağmurluk varmı? netten taksitle alabilirim. makul fiyattaysa. link koyarsanız sevinirim

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    digi_boy26 ucuz yollu bişey bulursan banada haber verebilirmisin bende yeni bir yağmurluk aryışı içindeyim
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyong olcay dostum nasılsın. ben de ilk mesajdaki gibi yağmurluk arayışındayken Google seni gösterdi. haala bu satışı yapıyormu arkadaşınız ? yaklaşık 2,5 sene önce 25 liraymış. şuan ne kadardır ki? ayrıca diğer arkadaşlar. sizin bildiğiniz kaliteli ve ucuz yağmurluk varmı? netten taksitle alabilirim. makul fiyattaysa. link koyarsanız sevinirim
    selam bu yağmurluktan bende şu an var, alttan içdon dedikleri uzun içlik giyiyorum, üzerine normal pantolonumu, yola çıkarkende bu yağmurluğu, rüzgar ve yağmur geçirmiyor.tavsiye ederim
    ben balıkçılığım dolayısıyla olta malzemecilerini gezerken görüp almıştım.25 ytl iki ay kadar oldu alalı, resimdekinin aynısı hatta renkte aynı
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bu ne rezalet kardeşim...herifcioğlu rant kapısı yapmış goca siteyi...

sular seller gelince yağmurluk muhabbeti başlamış...eski MT yi özlüyorum...ticari amacı olmayan saf kelebek üyeleri özlüyorum...

Herşeyi çayı çorbayı Skulun ısmarladığı günleri özlüyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Çok sular aktı köprünün altından

Başlık zaman aşımı nedeniyle kapatılmıştır, güncelliği yoktur.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler