eyong selam aynı yagmurluğu salıpazarında av malzemelerı satan yerde bu yazıyı okumadan once 22 ytl ye aldım kıyafetın uzerınden gıyecek kadar buyuk beden aldım tek endısem pacaların motor blogunda erımesı satıcı olmaz dedı ama denemeden bılemem
eyong selam aynı yagmurluğu salıpazarında av malzemelerı satan yerde bu yazıyı okumadan once 22 ytl ye aldım kıyafetın uzerınden gıyecek kadar buyuk beden aldım tek endısem pacaların motor blogunda erımesı satıcı olmaz dedı ama denemeden bılemem
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Olcay abi,düşüncen gerçekten güzel.Hiç bir karın olmadan böyle bir işe girişmen taktir edilecek cinsten.Bende site sponsorlarından birinin açtığı topicte sadece naylon yağmurlukları 70-80 euro gibi fiyatlara sattığını görünce,İzmir de olan üyelere yağmurluk alabilecekleri yer söylerim ve fiyatı 25 ytl demiştim.Mesajım konu dışına çıktığı gerekçesiyle silinmişti.Reklam verdiği için,sitemize sponsor olduğu için firmanın satışlarını baltalayacaktım belkide,hadi neyse dedim silinmesine,sonuçta adam bu siteye reklam veriyor.Ben geçen sene burada bir mağazadan,25 ytl ye gayet kalın ve kaliteli yağmurluk aldım.Kapşonlu,tulum şeklinde birleşik olarak...Fermuarı aç ve içinden sıyrıl olayı.Siteden Apv41(Cengiz) de aynı yerden yağmurluk almıştı ve gayet memnunuz.Olcay abi İzmir'den isteyenlere,kargo vs. ile uğraşmaman için bende adres verebilirim.Aslında özellikle İstanbul da oturanlara bence kargo ile gönderim yapma derim,adresi ver almak isteyen alsın,insanlar fesat maalesef ki mete abiminde söylediği gibi iyilikten maraz doğuyor...
Tekrar söylüyorum,İzmir den almak isteyen varsa yer söyleyebilirim(tanıdık felan değil,büyük bir firma sanırım kendi üretimleri).7 ytlden başlayıp fiyatları yukarıya çıkacak yağmurluklar var,benim aldığım 25 ytl idi...
Abi haklısın kelimelerim ağır oldu ama bazı tipler var pusuda bekler...Adam açıyo üyeliği alıyo nicki direkt topiğe dalıyo 1.mesajda kusuyor...Yani niyet belli...amaç hazımsızlık...Yani biliyorsun tipler malum...Amaç belli...Mt.net zarar görsünde ne olursa olsun...Sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevgili Thai, bahsettiğim tarzda insan tipi çok oldu bu sitede. Belli bir kişiye laf giydirmedim yani.
Zaten o tarz adamların hepsi gitti
Aytekin isimli üyeden alıntıdır, bana ÖM gönderdi arkadaşımız. Bahsettiğimiz yağmurluğun ayınısını verdiği adresden 15 YTL ye aldığını söylüyor. Sanırım buna yoğunlaşmalıyız, yağmurluk ihtiyacı olanlar bu yoldanda halledebilirler. Fiyat gayet ucuz, Aytekin arkadaşımızıda biraz daha bilgi vermesi için başlığa davet ediyorum
Kartvizitini almıştım allahtan, sirkecide satılanlar ütülü ve askılı diye 70 isteyen de oluyor bakma sen onlara.
Barış İş güvenliği Malzemeleri
Şeref ERENGÜL
0212 243 51 49
0212 244 53 12
Galata Hırdavatçılar Çarşısı No: 60-61
Baya sohbet ettim adamlarla iyi esnaflar, Rock'n'Coke için de binlerce yağmurluk satmışlar. Moto-Kuryelere verilen yağmurluk dersen anlarlar. Hatta bana güler yüzüm için bir iki ytl indirim yapmışlardı. Siteden forumdan falan bahset 12-13 liraya biter sanırım toplu alımlarda.
MT Ailesine hayırlı olsun, en ucuzunu ben buldum
Hadi artık bağlayın şu işi de nerden alacaksak alalım
Olcay,
Sevgili kardeşim, sen takılma bu "daha düşük fiyat var vs. vs." gibi laflara...
( Kastettiğim daha ucuza bulduklarını söyleyip, bunu paylaşanlar değil, Burdan yola çıkarak fesatlık düşünenlerdir ! )
Diyelim ki daha ucuza var, kalite aynı mı, dikişler aynı mı ? vs. vs. !
Önemli olan sen bişey buldun, kalitesini kontrol ettin ve uygun buldun ! Sonrasında da arkadaşlarınla paylaşıyorsun.
Gerisi hikaye ! Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Seni bilen biliyor, bilmeyen de kendisi gibi bilsin !
( Aslında Metehan da aynı şeyleri söylemek istedi herhalde ama araya "parça" girmiş maalesef ! Neyse 3 gün çabuk geçer )
Yaz bana bi tane, şöyle en çok "X" lisinden olsun.
Seçimi de sana bırakıyorum, hangisi benim için uygunsa sen karar ver. Kendin için seçtiğin neyse, o bana da uyar !
Emin misin, hepsi mi ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Yav Eyong bana da xxl almışsın ya eline sağlık valla
Skull la ortak kullanırız artık artçı olduğumda
Ducatista:)
kartal beşiktaş e5 hattından giden arkadaşlar varsa benle gelebilirler benim yağmurlukta ben gibi 2 kişiyi daha alır
starsailor bacım ben onu senin giyeceğini bilmiyordum ki. Erhan ve Gürkan bizede birer tane al dediler. Sana olduğunu nerden bilebilirdim
Arkadaşlar bahsettiğim öneriden vazgeçtim, Aytekin nickli arkadaşımız aynısını 15 e aldım demiş ve bilgileride vermiş. Kendisi geldiği zaman belki 15 e aldığının resmini filanda koyar. Satıcının adres ve telefonları belli, herkes gitsin alsın kendine.
Ben herhangi bir zan altında kalmak istemiyorum, verdiği bilgiler için Aytekin arkadaşımızada teşekkür ederim.
olcay kızmada şimdi ben mod olsam seni banlardım miş lere bakarsak işimiz zor sen kimseye bakma hani bazı mod lar bana diyorsunuz ya boşver takma kafana çıkar arada bazı muhalifler 'ler karıştırmak isteyenler' şimdi aynayı sana çeviriyorum ve bu aileyi yıpratmaya kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum yinede teşekkür ederim ilgine bizim senin samimiyetinden 3'5 kuruşa tenezzül etmeyeceğinden şüphemiz yok iftira en büyük günahtır herkezi vicdanıyla yüzleşmeye davet ediyorum atmak tutmak kolay....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Atıp tutmak ne kadar kolay değilmi ..Olcay biliyor geçen sene İstanbula geldiğimde tek alt aldım kendime 54€ bayıldım ...inanın bu alttan çok da kaliteli değildi ..Olcay gitmiş kendine almış fiyatı gayet uygun bulmuş burda bizlerle paylaşıyo ben bunun bu fiyata alınabileceğini bilsem geçen sene yaklaşık 100 ytl bi alta vermezdim ...
daha ucuza bulan arkadaşlar buldukları malı bu şekilde resimleyip fiyat bilgisi ile eklesinler ...amaç en kaliteliyi en iyi fiyata almak değilmi...bu arada olci bi bana bide hanıma (m, XXL) 2 adet yollasana sana zahmet ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın sakın, Aytekin arkadşımız bu bilgileri iyi niyetle yardımcı olmak için verdi bana.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Selamlar;
Başta özel mesaj atmamın sebebi ticaret para pul maksatlı olmadığımı göstermek amaçlı direk olarak mod'la temas kurulmasıydı. Yoksa başlık açıp ya da başlığa post atıp da verebilirdim ama o zaman da "Ooo birader senin dükkan mı, yüzden ne" gibisinden gereksiz sorularla muhattap olabilirim diye bu yolu seçtim.
Eyong başlığa davet etmiş konuyla ilgili açıklama için ama zaten açıklanabilecek herşeyi kendisine ÖM olarak yolladığımdan sadece detaylı bir tarif verebilirim.
Karaköy yönünden perşembe pazarına doğru giderken sağ tarafta kalıyor "Galata Hırdavatçılar Çarşısı" çarşının içerisinde 61 numarada var bu yağmurluklar. Sirkeci'de 70 lirayla başlayan yağmurluk maceram, arkadaş vasıtasıyla 30 liraya düştü, baktım dostluğa da para karışıyor ufaktan, gidip kendim aradım buldum 15 lirada iyidir artık daha fazla araştırmaya gerek yok diyerek burada karar kıldım.
Bu arada ucuz fiyatlı yağmurluğu bulana kadar geçen süre içerisinde birkaç arkadaş tarafından "Ahlaksız Ticaret" yapmakla da itham edildim suçum olmamasına rağmen ama ne yapalım, umarım yağmurdan korunmak için benim gibi düşük bütçeye sahip arkadaşların işleri görülürde ıslanmadıkları zaman bir dua ederler.
Eyong'a yolladığım ÖM, hatırlatma babında:
Kartvizitini almıştım allahtan, sirkecide satılanlar ütülü ve askılı diye 70 isteyen de oluyor bakma sen onlara.
Barış İş güvenliği Malzemeleri
Şeref ERENGÜL
0212 243 51 49
0212 244 53 12
Galata Hırdavatçılar Çarşısı No: 60-61
Baya sohbet ettim adamlarla iyi esnaflar, Rock'n'Coke için de binlerce yağmurluk satmışlar. Moto-Kuryelere verilen yağmurluk dersen anlarlar. Hatta bana güler yüzüm için bir iki ytl indirim yapmışlardı. Siteden forumdan falan bahset 12-13 liraya biter sanırım toplu alımlarda.
MT Ailesine hayırlı olsun, en ucuzunu ben buldum
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Eywallah, hepimiz için inşallah.
O zaman bir olay daha var onu da paylaşayım bari;
Şekilli lastik bot, içi muflonlu ve oldukça rahat
Bu botda çarşıya gelmeden önceki sokağın köşesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Saraçoğlu diye güvenlik malzemesi satan dükkan. 12 lira %100 su geçirmez. Sağnak yağmurda çok iş görür, çantanızda bulunsun derim.
İyi Sürüşler...
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Aytekin sağolasın ..evet işte bu arkadaşımız kendi için gezmiş dolaşmış ve bu kadar emek harcadıktan sonra bizlerle paylaşmış hatta reklam olmasınm diye olcaya özelden yazmış...bu gibi iyi fiyata bildiğiniz iyi malzemeler varsa paylaşın bizi uğraştırmayın ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
resim çekemedim ama bauhaus da 10 ytl ye sugeçirmez yağmurluklar ve tulumlar var ayrıca tam motosikletiçin 21 ytl ye çok kaliteli tabanı lastik bağcıklı bileğinden 5 cm yukarısını kapatan için miflonlu ve peluşlu sıcak tutacak bir bot var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)