bundan 2 sene önce çekildi ama sizinle paylaşmak şimdi kısmet oldu ozaman peugeot 103vardı şimdi thundercatle aynısını yapmaya çalışıyorum http://www.youtube.com/watch?v=ke1Vv...elated&search=
bundan 2 sene önce çekildi ama sizinle paylaşmak şimdi kısmet oldu ozaman peugeot 103vardı şimdi thundercatle aynısını yapmaya çalışıyorum http://www.youtube.com/watch?v=ke1Vv...elated&search=
abi bu ne koptum yaaa
geçmiş olsun bir şey var mı
çok komik oldu ama kazadan sonra 1hafta yürüyemedim ama 1 haftada videoyu seyrettikçe kahkahalarla güldük.Hastanede doktor nasıl oldu dedi bende al videosunu seyret dedim ACİL SERVİS kahkahalara boğuldu
gecmis olsun ...ii en azından ole buyuk bir kaza degil
geçmiş olsun arkadaşım komik kurbanlardansın sende ama korumasız falan allah korumuş birde tam düşerken böle bir gol sevinci havası estirmişsin
Ride your way
thundercat le de yapmayı deniyomusun? dikkat et derim.. geçmiş olsun
baya komık ya ama ıyıkı bıseyın yok kafanı fılan vurmamısn gecmıs olsun
asfaltı temizlemenin başka yolları da var la
komik ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
2 SENE GEÇTİ BİZ HALA GÜLÜYORUZ ZU HAHA HA HA HA HAAAAA
pejo da mübarek r1 olmuş nasıl kaçıyo.. Adam nasıl tutsun kaçtı gitti işte.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geçmiş olsun.komik olmuş.dünde ben bi kaza yaptım.allahtan bana bişey olmadı.motordan düşüp tekrar binmem 5 saniye sürdü sanırım.
motoruna ve kendine iyi bak.
UNUTMA OYUN BİTİNCE VEZİR VE PİYON AYNI KUTUYA KONUR:bounce:
abi o nası şey yaa???
valla büyük geçmiş olsun neyse ki ucuz atlatmışsın!!
Yıkıldım gülmekteeennn
zuhahahahahaaaaaa ne len bu güldüm ama üzüldüm kim bilir ellerin nasıl acımıştır geçmiş olsun ama gerçekten komikti
Supermen hareketi genelikle motor havada iken yapilir , eh bunu motor yerde iken yapma becerisini gostermissin , walla tebrik ederim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
geçmiş olsun yaa güleyim mi üzeüleyim mi ?_? bilmiyorum
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)