Rossi, Honda'yı terk mi ediyor?
Reklamlar
-
Honda MotoGP takımının şampiyon pilotu İtalyan Valentino Rossi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın açıklamasında kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
Rossi gelecek sezon Honda takımından ayrılıp Ducati'ye geçebileceğinin sinyallerini verdi. Şampiyon pilot Ducati'ye geçmek istemesine gerekçe olarak da kendisinin bir İtalyan olduğunu ve bir İtalyan markası ve takımıyla birlikte mücadele etmek istediğini söyledi.
Rossi, en büyük hayalinin ise bir gün Formula 1'de boy göstermek olduğunu söyledi. Daha çok genç olduğunu söyleyen Rossi, eğer gerçekten böyle bir şansı olursa Formula 1'de kendini geliştirmek için yeterli vakti olduğunu söyledi.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2009, 11:41
Burdan Anlaşılan Kendi ülkesinin Bayrağı altında Kutlanmak 1.lik kazanmak ve Her motorcunun oldugu gibi mobylette ile başlayıp 125 cc sonra 250 cc sora 600 1000 ve hayabusa ile sınırlayıp hayallerimizin f1 e kadar gittiğini gördüm :D ondan sonrası f16 olur heralde
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
24 Ağustos 2009, 11:48
aboooowwwww utanmazlar bee!!! hiç mi vicdanınız sızlamadı bee insaf 6 senelik mevzu....
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
24 Ağustos 2009, 12:17
helal olsun 6 senelik konuyu nerden bulmuş
-
24 Ağustos 2009, 12:23
schumacher__ adlı üyeden alıntı
helal olsun 6 senelik konuyu nerden bulmuş
hemde ilk msj.kral hort olmuş helal olsun
-
24 Ağustos 2009, 12:56
Motosiklet Eğitmeni
Kurban oldugum Allahim.
Hikmetinden sual olunmaz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
24 Ağustos 2009, 12:57
coq adlı üyeden alıntı
Kurban oldugum Allahim.
Hikmetinden sual olunmaz.
arada sırada sorar gibi yapıyorsun sen
-
24 Ağustos 2009, 13:19
Motosiklet Eğitmeni
tigermbz adlı üyeden alıntı
arada sırada sorar gibi yapıyorsun sen
Ramazan munasebetiyle kapaliyim.
Tohuma can veren guzel Allahim.
-
24 Ağustos 2009, 13:39
Helali Hoş olsun ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
24 Ağustos 2009, 13:51
hadi tarihe bakmadan hortlatıldı diyelim.rossi nin hondada olmadığını da mı bilmiyorsun be kardeşim
dikkat çekmek içinse acayip iyi yöntem
-
26 Ağustos 2009, 13:42
abooo ben de geçen gazetede okudum internet diye bişey icat olmuş layn böle mektup yazabiliyomuşuz birbirimize daha yeni çıkmış ya :D
-
26 Ağustos 2009, 14:06
Bu ramazan bizim sitede acayip bir hal oluşturdu.
Allah sonunu hayırlara vesile kılsın
Arkadaş her topikte bir komedi patlaması var ya
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
26 Ağustos 2009, 14:49
Rossi yamahada değil mi zaten ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
26 Ağustos 2009, 14:53
Motosiklet Eğitmeni
Tequ adlı üyeden alıntı
Rossi yamahada değil mi zaten ?
Du bakalim kim atlayacak diyordum ben de.
-
26 Ağustos 2009, 14:53
olurmu rossi şuan kanuni deer le yarışıyo diye biliyorum 46,5 numara ile
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
26 Ağustos 2009, 14:57
başlıgı okuyunca biraz afalladım. rossi şu an yamahada. hondaya ne zaman geçti diye düşündüm bir baktım ki konu 6 senelik. yuh diyorum başka bişe demiyorum. topiklerin en başında sayılır konu nasıl arayıp ta buldun be kardeşim.
-
26 Ağustos 2009, 15:17
jesse adlı üyeden alıntı
olurmu rossi şuan kanuni deer le yarışıyo diye biliyorum 46,5 numara ile
ooo jesse sende gündemi hiç takip etmiyosun kanunıden ayrılalı çok oldu şampiyonun...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Ağustos 2009, 15:18
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ooo jesse sende gündemi hiç takip etmiyosun kanunıden ayrılalı çok oldu şampiyonun...
Mondialle söz kesmiş
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
26 Ağustos 2009, 15:23
yaw ne alakası var .. aldıgım en son bilgiye göre mondialle grit te kalan doktor birdaha asla çin malıyla yarışmam demiş.. tekrardan mobylette 52 biyonik modeli ile pistlerde süpermen vari mopedin üzerine yatan rossi .... bu sezon şampiyonum diye açıklama yaptı.. saatte 110 km hızla valencia da en hızlı tura imazasını atan doktor .. 32.25.005 olan dünya rekoruna yaklaştı ..
rekorumu kıracagım dedi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
26 Ağustos 2009, 15:28
jesse adlı üyeden alıntı
yaw ne alakası var .. aldıgım en son bilgiye göre mondialle grit te kalan doktor birdaha asla çin malıyla yarışmam demiş.. tekrardan mobylette 52 biyonik modeli ile pistlerde süpermen vari mopedin üzerine yatan rossi .... bu sezon şampiyonum diye açıklama yaptı.. saatte 110 km hızla valencia da en hızlı tura imazasını atan doktor .. 32.25.005 olan dünya rekoruna yaklaştı ..
rekorumu kıracagım dedi
doktor bionikle hızlı gitmek için atletsiz böyle yatarak sürmüş.kaynak:İHA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler