Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

hırsızlık modamı olmuş

REKLAM ALANI
    eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    Alıntı lostdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence cözüm bak arabıstana hırsızlık yapanın kolunu kesılıyolar ırana bak hiç hirsizlik varmı ?
    merak etme ordada buna benzer adli vakalar meydana geliyor.
    geçen senelerde iranda, tecavüz suçlusunu nasıl cezalandırıldığını hepimiz görmüştük. ve hemen akabinde tekrar benzer görüntülere şahit olmuştuk tv lerde. yani ceza nekadar büyük olursa olsun suçu önlemde tam anlamıyla etkil olmuyor malesef.
    bir örnek daha ABD den verim. ABD nin bazı eyaletlerinde cinayet suçunun cezası idam. peki bu cinayetleri engeliyormu?? HAYIR

bu bakımdan asıl yapılması gereken suçu cezalandırmak değil, suçu ortaya çıkaran unsurları kaldırmaktır.

örn: bir hastalığı yok etmek için o hastalığı ortaya çıkaran virüsten kurtulmak lazım. yoksa hastayı cezalandırmak değil.

şimdi bu yazdıklarımdan da suçlular cezalandırılmasın gibi bir fikir çıkarılmasın lütfen. ceza verirken suçun neden meydana geldiği noktasınada biraz kafa patlatalım yeter...
    saygılar......
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek çare böyle adamların kafasına sıkacaksın ..Benim görüşüm bu pislikler temizlenerek yok edilir...
    abimin dedıgı gıbı benım dusuncem bu siz 10 senelık 1 gunde cöpe gitmesinin anlamını bılmıyomusun herkez dusuncesını soyleyebılır ama 1 eksık 1 fazla fark etmez benım ıcın ceza verılır ama nasıl bı ceza bu adamları taş ocagında calıstıracaksın tas tas taşırtıracaksınki emeyın anlamını ogrensın

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    Maalesef ''Benim yok.Senin niye var?'' zihniyeti içinde yaşayan bir toplumuzMillet çekemiyor birbirlerini.

Alıntı aydınlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef ''Benim yok.Senin niye var?'' zihniyeti içinde yaşayan bir toplumuzMillet çekemiyor birbirlerini.
    abimin dedigide dogru ben bu olayda yapılan hırsızlıklar ıcın dıyorum ya dusunun tamam motorun veya arabanın calınması hos degıl ama denize atıklarını duysanız yada arabanızın basına boyle bı olay geldıgını ben bunu anlamıyorum

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek çare böyle adamların kafasına sıkacaksın ..Benim görüşüm bu pislikler temizlenerek yok edilir...
    Birisi senin oğluna "cüzdanımı çaldı" diye iftira atar, oğlunun hırsız diye kafasına sıkarlar, o zaman görürsün "temizlemeyi". Kerli ferli adamalrsınız, nasıl saçma şeyler söylediğinizin farkında değilsiniz.

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi senin oğluna "cüzdanımı çaldı" diye iftira atar, oğlunun hırsız diye kafasına sıkarlar, o zaman görürsün "temizlemeyi".
    ayrıntılara girmezsek YÖNTEM DOĞRU.adamı hapse atıyolar.2 yıl yatıyo.sonra çıkınca yine yapıyo.caydırıcı olmak lazım
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    bence cözüm bak arabıstana hırsızlık yapanın kolunu kesılıyolar ırana bak hiç hirsizlik varmı ?
    aa tabi bak irana iran gibi olmamız lazım abi hiç hırsızlık yok bak ne güzel ülke üstelik kol bacakda kesiyolarmışonların kol keserek hırsızlığa çözüm bulduklarını biz adaletle yapıyoruz!
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Klasik bir söylemdir.
    Sivri sineği öldürerek kurtulamazsınız
    Bataklığı kurutmak gerekir.

Devlet bizim üst yapı kurumumuzdur,bizim toplumsal karekterimizi yansıtır.
    En basitinden,tek yön tabelasını koyan erk-güç-iktidar-mülk-devlet her ne ise,bu tabelanın arkasın da duracak kudrete sahip olmalıdır.
    Yoksa milletin o güce güveni ve inancı kalmaz.

Aynen aile de ki gibi,inandırıcılığını,saygınlığını,adaletini,korum a vazifesini,ekonomik gücünü ve şevkatini yitirmiş baba,artık babalığını yitirmiştir.
    Artık aile üyeleri ve komşuları ona şam babası veya iskele babası diye bakar.
    Bilmem anlatabildimmi?
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi senin oğluna "cüzdanımı çaldı" diye iftira atar, oğlunun hırsız diye kafasına sıkarlar, o zaman görürsün "temizlemeyi". Kerli ferli adamalrsınız, nasıl saçma şeyler söylediğinizin farkında değilsiniz.
    oglum caldıgsa ustunde okadar cuzdandakı para mıktarını sorarlar uzerınde okadar para varsa eyer kı adamın cuzdanında oglumun parmak ızı cıkarsa zaten oglum calmıstır varmı baska ornek gosterecek arkadas

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    oglum caldıgsa ustunde okadar cuzdandakı para mıktarını sorarlar uzerınde okadar para varsa eyer kı adamın cuzdanında oglumun parmak ızı cıkarsa zaten oglum calmıstır varmı baska ornek gosterecek arkadas
    Yani bu kadar netmi.?
    Adalet sistemimiz hızlı ve adilmi,güvenilir ve inandırıcımı.?
    Delillerle oynanıp şahitler satın alınmıyormu.
    Buna rağmen oğluna söz hakkı dahi verilmeden geriye dönüşü olmayan bir şekilde cezalandırılması halinde hakkı yenmişse adaleti ahirete bırakmayımı tercih edersiniz.?

Motosikleti
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Klasik bir söylemdir.
    Sivri sineği öldürerek kurtulamazsınız
    Bataklığı kurutmak gerekir.

Devlet bizim üst yapı kurumumuzdur,bizim toplumsal karekterimizi yansıtır.
    En basitinden,tek yön tabelasını koyan erk-güç-iktidar-mülk-devlet her ne ise,bu tabelanın arkasın da duracak kudrete sahip olmalıdır.
    Yoksa milletin o güce güveni ve inancı kalmaz.

Aynen aile de ki gibi,inandırıcılığını,saygınlığını,adaletini,korum a vazifesini,ekonomik gücünü ve şevkatini yitirmiş baba,artık babalığını yitirmiştir.
    Artık aile üyeleri ve komşuları ona şam babası veya iskele babası diye bakar.
    Bilmem anlatabildimmi?
    hocam kesinlikle çok iyi anlatmışsın
    yeterki anlamak istensin
    yosa ne dense boş..

zaten yıllardır öğrenmeye, anlamaya, okuyup araştırmaya uzak bir toplum olup çıkmışız. kimsenin olaylar ve nedenleri dolayısıyla sonuçları gerçek anlamda kavrama gibi bir kaygısı yok. ancak yüzeysel bir bakış açsı ve kulaktan dolma fikirlerle ortaya çıkabiliyoruz..
    bu hayatın bütün alanlarında böye..
    kısacası ''sallandıracaksın bunlardan birkaçını taksim meydanında bak bakalım bidaha oluyormu'' zihniyetinden kurtulup, gerçekçi akılcı bilimsel çözümler geliştirmedikçe ve bunların arkasında duracak idari kimlikleri oluştumadıkça zor çok zor....

SAYGILAR
    %0.1

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    benim geçen sene motorum çalındı hala bulunamadı.Ben ekmek paramı kazanıyosam daha taksidi bile bitmemişsse eve ekmek götürmek zorundaysam, tek sermayem motorumsa ben bu hırsıza ne diyim? Ben yıllarca çalışıcam kazanıcam o 2 dakikada benim hayallerimi çalıp gidicek. Onu eğitmek için bak bu kötü yol yanlış yol yapma güzel kardeşim iyilik güzellikten şaşma gibi daha çeşitli şekillerde eğitmeye çalışıcam haaaaaaaaaaaa.... yapmayın,,,,

Annesinin babasının küçükken vermediği veremediği eğitimi benim canım yandıktan sonramı vericeksiniz....

Tek sözüm o şiddete karşı çıkan arkadaşlara.......

Yarın başınıza gelirse ki istemem bakalım o zaman da buraya böyle şiddet olmaz diyebilecekmisiniz. Elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın....

Uzaktan davulun sesi hoş gelir, ama???????????
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim geçen sene motorum çalındı hala bulunamadı.Ben ekmek paramı kazanıyosam daha taksidi bile bitmemişsse eve ekmek götürmek zorundaysam, tek sermayem motorumsa ben bu hırsıza ne diyim? Ben yıllarca çalışıcam kazanıcam o 2 dakikada benim hayallerimi çalıp gidicek. Onu eğitmek için bak bu kötü yol yanlış yol yapma güzel kardeşim iyilik güzellikten şaşma gibi daha çeşitli şekillerde eğitmeye çalışıcam haaaaaaaaaaaa.... yapmayın,,,,

Annesinin babasının küçükken vermediği veremediği eğitimi benim canım yandıktan sonramı vericeksiniz....

Yarın başınıza gelirse ki istemem bakalım o zaman da buraya böyle şiddet olmaz diyebilecekmisiniz. Elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın....

2005 yılı cirosu 800.000 ytl olan şirketimizi,ortağım dolandırdı ve kaçtı.
    Aç kaldım yılların birikimi buhar oldu.Çocuklarıma bir makarna yedirebildiğim zaman sevindim
    Davul benim kafamın içinde çaldı.
    Geceler boyu uyumadım,azıcık daldığımda elimi kana bulanmış görüp korku ile uyandım.
    Sizin mantığınıza göre benim seri katil olmam gerekiyor,ne dersiniz

N_O_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hırsızlara ölüm
    YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
    HONDA FAN ..!

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    ewt war...ama ornek degil sanırım ben senin oglun yasındayımdır(17) ama insan oldurmenin cozum olmadıgını bn bile ogrendim...bnce sende artık ogrenmelisin...ogrenmenn yası yoktu !!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Aç kaldım yılların birikimi buhar oldu.Çocuklarıma bir makarna yedirebildiğim zaman sevindim
    Geceler boyu uyumadım,azıcık daldığımda elimi kana bulanmış görüp korku ile uyandım.

seri katil olmana gerek yok.... Ortağının derisini yüzseydin yeter. Ben öyle yapardım.........

Motosikleti

2 yıl önce ta okul zamanından bri para biriktirerek üzerine işe girdikten sonra dişimden tırnağımdan oldığım fotoğraf makinam ve bir sürü ekipmanım evime giren hırsız yada hırsızlar sonucu çalındı..
    aynen hayallerim suya düştü. bütün planlarım yattı. (ki bu planlar içinde kardeşimin okul masraflarını karşılamakta vardı)

hadi o zaman herkez eline alsın satırı kelle avına çıkıyoruz
    bumudur yani...
    %0.1

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı eskici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yıl önce ta okul zamanından bri para biriktirerek üzerine işe girdikten sonra dişimden tırnağımdan oldığım fotoğraf makinam ve bir sürü ekipmanım evime giren hırsız yada hırsızlar sonucu çalındı..
    aynen hayallerim suya düştü. bütün planlarım yattı. (ki bu planlar içinde kardeşimin okul masraflarını karşılamakta vardı)

hadi o zaman herkez eline alsın satırı kelle avına çıkıyoruz
    bumudur yani...

kONUŞMAKLA OLMUYO. Sen yakaladın o anda napıcaksın aklına ilk kardeşinin okulu gelir, yıllarca biriktirdiğin para gelir ve hiç düşünmeden 5 dakikada onu yıkan insan diyemiycem, yaratık var karşında.

Hiç düşünmem bile hiççççç.....

Motosikleti
    kONUŞMAKLA OLMUYO. Sen yakaladın o anda napıcaksın aklına ilk kardeşinin okulu gelir, yıllarca biriktirdiğin para gelir ve hiç düşünmeden 5 dakikada onu yıkan insan diyemiycem, yaratık var karşında.

Hiç düşünmem bile hiççççç.....
    haklısın konuşmakla olmuyo
    burda kelle avcılığı yapmakla da olmuyo
    %0.1

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay be ihtiyar Allah'a havale ettim diyorsun yani, Yaradan sevdiği kullarına bu Dünya'da azap verip ahirette sefa verirmiş. Belki de bahçeli evine, temiz havaya kavuşman için dolandırılman gerekiyordu. Böyle de bakmak lazım, umarım karşına başka kötü niyetli insan çıkmaz.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler