Benim salon 29
Benim salon 29
Pendik Lisesi MT Listesi
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-goya
5-Tycoon
6-Gabe
7-Darkeagle
8-Bud
9-Tifosi12
10-Gece
11-ataper
12-ersankuneri
13-csunlu
Buluşma Yeri : BJK Tesisleri
Saat : 09:30
Not : Motorsuz gelinmesi rica olunur, sizin iyiliğiniz için
Listeye dahil olmak isteyenler lütfen belirtsinler..
Harita
tamer baykal
pendik lisesi
salon 31
sıra no 1
yenibosnadan araba ile gidicem.
%90 yanlız gidicem.gelmek isteyen özelden mesaj atsın.
yazık tek başıma bir araba
çok çalışmam lazım çoook.:)
BJK sosyal tesisleri
Sahil yoluna sıfır Pendik evlendirme dairesi yanı .
Kroki icin aşagıda linki tıklayıp heykeli ve meydanı gordugunuz yere 300 metre
Sahil yolundan gelenler pendiğe geldiklerinde soluna bakmaları yeterli olur.
http://www.istanbul.net.tr/istanbul_flashharita.asp
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Size bir soru sormak istiyorum ben honda today alsam motoru 50cc den az olduğu için ehliyet gerekmiyor mu?Böyle birşey duydum 50cc aşağısı motorlar için ehliyet istenmiyormuş yeni yasaya göre bir bilginiz var mı acaba...
öncelikle hoşgeldin ama nerden duyduysan yanlış duymuşsun...50ccaltında olan motorlar ve motorlu bisikletlerde a1 ehliyeti, 50cc ve üzeri cc lerde a2sınıfı gerekiyo...köyde fln binceksen sorun olmaz ama şehirliysen almazsan olmaz
keşke olsa benmkide 50 cc yokh böylee bişi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
şu an için gerekiyor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
50cc altı motor varmı
bahsi geçen 125cc altıydı,oda yalan oldu zaten.yani iki tekerli ve motorlu bişey kullanman için ehliyet şart
Tamam arkadaslar tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin
ne demek efenim,vazifemiz.taş attıkta kolumuzmu yoruldu sanki
bu arada hoşgeldin
olmaz öyle bir soru yazıp kaçmak. Onca başlık var onca insna birbirine destek veriyor.
Motorunda ne sorun var sen ne verebilirsin bak araştır yaz bakalım üç beş sayfa. Today nasıl az mı yazkıyor, yokuşta çekişi nasıl. Bak kaç kişi soruyor değil mi ya!
Valla scud doğru söylemiş. Yok öyle hemen kaçmak Bu arada hoş geldinscud adlı üyeden alıntı
Okan ACAR
hoşgeldin.. arkadşlarında dediği gibi ehliyet şart..
CBR 600F Honda,
ehlıyet mecbur keske kalksa
Yeni yine yeniden
Arkadasım merhaba sen beni yanlıs anladın çünkü ben honda today im var demedim alsam dedim motor 50cc oldugu için ehliyet konusunda ne olur dedim bir sorun çıkar mı dedim.Bende motor yok sen bana azmı yakıyor çekişi nasıl diyorsun.Dikkat pls.scud adlı üyeden alıntı
Koyulacivert
Bi ikimiz varız heraldeeerauf denktaşta sınava girecekk!!
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)