biz lise mezuniyet partisini BJK tesislerinde yapmıştık. çok süper bir yerdir, manzara fln akla zarar bir yer(di bundan 10 sene evvel ).
orada olmaya calısacagım. motorla gelmeyin.
biz lise mezuniyet partisini BJK tesislerinde yapmıştık. çok süper bir yerdir, manzara fln akla zarar bir yer(di bundan 10 sene evvel ).
orada olmaya calısacagım. motorla gelmeyin.
CenkKeskin saol yarın gürliycem merak etme ayrıca 3 kuruşada yazılmadımki 300 ytl para verdim az para da değil.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Pendik Lisesi MT Listesi
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-goya
5-Tycoon
6-Gabe
7-Darkeagle
8-Bud
9-Tifosi12
10-Gece
11-ataper
12-ersankuneri
Buluşma Yeri : BJK Tesisleri
Saat : 09:30
Not : Motorsuz gelinmesi rica olunur, sizin iyiliğiniz için
Listeye dahil olmak isteyenler lütfen belirtsinler..
dostlarım orhan sinan hamza ilk öğ. ok. biz üç kişi avrupa yakasından sınava gidiyoruz arabada 1 kişilik boş yerimiz var avrupa yakasından gidecek arkadaş varsa alabilirim özelden yada msnden irtibata geçiniz
not: sınav giriş kartlarınızı unutmayın
valla ben burdayım şu an gözüken 5 kişiyiz ama daha fazla gibi geliyo bana
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
merhaba Serkan,serkan79 adlı üyeden alıntı
Bizde pendikte giriyoruz.Cumartesi 9:30 ta Pendik BJK tesislerinde buluşma olacak.tabi toplu gitme vs. falan.
http://www.motosiklet.net/forum/show...ghlight=pendik
bu topicten haberin varmı bilmiyorum..
Sessiz ve derinden ....
Pendik Lisesi grubuna beni de katın arkadaşlar..
benim bilgiler :
A2
Okul Adı : PENDİK LİSESİ
Okul Adres : Hatboyu Cad. Çamlık Mevkii No:16
Salon Sıra No : Salon : 20 Sıra : 06
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Merhaba Arkadaşlar;
Sınav yerleri açıklandı bakamayan arkadaşlar www.gelisimsurucu.com dan bakabilir...
SINAVDA DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER;
1-Sınava girecek arkadaşlar yanlarında kimlik kartları (ehliyet N.cuzdanı Pasaprot) olmak zorundadır.
2-Sınav saat 11:00 da başlayacaktır.Sınav başlama saatinden en az 30 dk önce orada olmanız gerekmektedir.Sınav saatini 1 dk bile geçse sınava alınmayacaksınız.
3-Yanınızda kurşın kalem silgi kalemtraş bulundurmaız gerekmektedir.
4-Sınav süresi tek dersten girenler için 45 dk.Tümderslerden girenler için 2.30 saat tir.
5-Sınavınızı ilk 5 dk.da bitirseniz bile 45 dk dolmadan çıkamazsınız.
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dileriz.Dediğimiz gibi erken çıkın sakın geç kalmayın yoksa ehliyetiniz 2,5 ay sonraya kalıyor....
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
tesekkürler gelisim
abicim 130lara 150 lere herşey dahilmi? bence sınav harcı filan kesin dahil değildir. bence o fiyatlara mümkün değil. ben 250 ye yaptırmıştım herşey dahil..ankara çay yolundaki motor dükkanında. eğer 130 150 yapıyolarsa kazık yedik demektir.
Arkadaşlar Tesis Md Bülent beyle goruştum girişte soran olursa
Motorsikler grubuyuz demeniz yeterli saat 9.30 dan sonrada ben tesisin bahçesinde olacağım . Beni çok kolay tanıyabileceksiniz çünkü arkamda Darkeagle 12 yazan siyah beyaz çubuklu bir formam olacak
türk halkı olan bilime inanmayız. hiç bir doğu toplumu da inanmaz. o yzüden bilimsel eğitime de inanılmaz.batının doğudan farkı da budur.adamlar bilimsel çalışma yaparlar her alanda profesyonelleşirler. biz bilime inanmadığımız için herşeye göz kararı yaklaşırız.her konuda da amötörüzdür.ilkokul okumuş adama arabanın dengesini ,trafikte nasıl davranacağını falan değil, önce toplum içinde nasıl davranacağını anlatmak lazım.2 kere 2 nin dört etmesi gibi hangi eğimde arabayı devireceğüini anlatmak lazım. ilkokul mezunu adam teknik bilgiyi açıp da okumaz okuyamaz. hem önem vermez hem de tembeldir sıkılır.
beyeler pekı adam 2sene sınıfta kaldı okuyamadı bıdaha bu kısı ehlıyet alamayacakmı bıraz bana sacma geldı
Yeni yine yeniden
hülya avşar gibi cahilce okula ne gerek var okumuş adam bir halt bilmez ben herşeyi bilirim tarzındaki kompleksli anlayışı kınıyorum..(bizde eğitim çok palavra o ayrı bir forum konusu.bizim sistemin ortaya çıkardığı adam da zaten bilime inanmayan eğitime ne gerek var diyen adam.)madem bilime bu kadar inanmıyorsunuz o zaman bütün üniversiteleri kapatalım. liseleri de kapatalım para boşa gitmesin.herkes orta okul mezunu olsun her işi yapsın.
bu gün cadde köşesinde tespih sallayıp karıya kıza laf atan,ama kendi sevgilisine baktı diye adam bıçaklayan,trafikte murat 131 e kamyon kornası taktırıp ortalığı inleten müziğin sesini sonuna kadar açıp mahalleyi ayağa kaldıran, ama korna çalınca inip sopayla adam döven bir toplumsak bunun sorumlusu hem anne babalar hem de 1980 li 1990 lı yıllarda salla başı al maaşı yapan öğretmen müsvedeleridir.eğitimin önemi yok diyen tipler de bunların tezgahından çıkmış defolu mallar bence.
arkadaşlar merhaba,
Pendikte oturan arkadaşım ile konuştum.Pendik lisesinde girenler en kolay ulaşım(özel arac ile gelmeyenler) TOPKAPI(çevizlibağ)-TUZLA otobüsüne binerek PENDİK DÖRTYOL da inip ordan taksi ile gecmeleri.Taksinin okula en fazla 3 YTL falan yazarmış.Pendik lisesinin 400 - 500 metre ilerisinde de zaten BJK tesisleri varmış.
Sessiz ve derinden ....
arkadaşlar merhaba,
Pendikte oturan arkadaşım ile konuştum.Pendik lisesinde girenler en kolay ulaşımı(özel arac ile gelmeyenler) TOPKAPI(çevizlibağ)-TUZLA otobüsüne binerek PENDİK DÖRTYOL da inip ordan taksi ile gecmeleri.Taksi okula en fazla 3 YTL falan yazarmış.Pendik lisesinin 400 - 500 metre ilerisinde de zaten BJK tesisleri varmış.
Sessiz ve derinden ....
bi rauf denktaşta giren yok galiba tek kaldım yahu
Dorado V5
ya tesiste buLuşur gideriz zaten bi şekiLde
bide 32 numaraLı saLonda giren yokmu=)
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)