selam bende pendik merkez ilköğretim okulundayım evet okul bjk lokaline çok yakın sahilden ulaşım çok mantıklı oraya
selam bende pendik merkez ilköğretim okulundayım evet okul bjk lokaline çok yakın sahilden ulaşım çok mantıklı oraya
[COLOR="Blue"][FONT="Times New Roman"][U][I]Ağır Abi[/I][/U][/FONT][/COLOR]
bir tane lise 150msg.
hepinize başarılar arkadaşlar da?
motorla giderseniz polisin lise önunde size bir karsılama yapma ihtimali nedir?
dikkat yani
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yaw takip edemedim neler oldu buldunuzmu okulları
hiç merak etme ogüne kadar 200 ü geçer.handeee adlı üyeden alıntı
sen burda forum okuycaana git sınava çalış
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
BJK sosyal tesisini sabah oturup çayımızı isteyen kahvaltısını yapsın diye teklif ettim zaten pendikte girenlerin okulları en uzagı on dakika araçlı olanlarla beraber gidilir. hem sınav oncesi tanışma ve moral motivasyon yaparız
a2 ehLiyeti yüsünden motordan 3.de geçmiştm ezberLedm artık soruLarı bakmam daha=)
10- atapervipseyahat adlı üyeden alıntı
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
arkadaşlar daha önceki sınavlarda trafik polisleri bir hayli fazlaymış ortalıkta...
bu sefer de aynı şey olacak hiç kaçışı yok.
sınava sakın ha motorla gitmeyin!!!
son 10 gündür zaten yine motor bağlıyorlar sürekli!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bi fenerli olsamda..darkeagle adlı üyeden alıntı
ordayım darkeagle sabah 9:30
Sessiz ve derinden ....
Khutuck adlı üyeden alıntı
Ben de aynı okulda sınava giricekmişim, ben kadıköy'den arabayla gidicem. Okulu gördüysen açık adresini verebilir misin? Bir de pazar günü, beraber gidebiliriz. Forumdaki herkes için de söylüyorum..
vipseyahat adlı üyeden alıntı
Okumayan kalmasın!!!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Her takım kardeş çünkü motor sevdası bir.Gece adlı üyeden alıntı
Ayrıca ben de fenerbahçe tesislerine gidiyorum arkadaşlarımla
Ben de bulamadım yerini. Ama sınava giderken Kadıköy'den beni de alırsan müteşekkir kalırım Özelden mesajlaşırız.Huckle adlı üyeden alıntı
selma bende pendik merkezilköğretim okulundayım,fırfır aynı yerdeyiz.Varmı başka orda giren????
Valla durum aynı en son yarın gidip param olmadığını söyliycem ve kartımı alıcam başka yolu yok tamam ben kartı aldım diyelim ve ödemeyide yapmadım itiraz ettim bu durumda kursun bana kıllık yapma durumu varmı illaki yapıcak ama ehliyetimin gecikmesi veya başka şekilde bir yaptırımları olabilirmi ona göre hareket edicem. Biraz da korkuyorum açıkçası normalde bana kalsa direk savcılığa vericem sizi derim ama sonrası kötü olucak sürücü kursu ile papaz olmam ehliyetin gecikmesine neden olabilirmi? Nasıl bir yol izlemem lazım? Nerelere baş vuru yapmalıyım?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
valla hocam bilmiyom da savcılığa şikayet edicem akram var filan ayaklarına yat onlar tutşur o zaman soruşturma çılacak müfeftiş gelicek diye korkarlar. Çkünkü bir kurs yolsuzluktan kapandımı verdiği ehliyetlerde iptal oluyor diye biliyorum. sıkıştır şikayette bulunurum de.
Eğer parayı verirsende o paraya karşılık makbuz iste verilen makbuz bağış makbuzu ise parayı verme önce makbuzu kestir sonra parayı ver ...
ama sakına verme derim o parayı, es gürle bağır çağır ama verme sakına alttan alma haketmedikleri kazancları almazlar... Vede şunu demen gecemicem 3 kuruş az ödüceni zannederek yazıldığın kurs 5 kuruşa gelir akıllık yapmadını da belirteyim. bazı seylerde paraya kıymak şarttır.
sanırım sabancı demişti "Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" diye
arkadaslar bende pendik lisesi diyor ben ortakoyde oturuyorum gidecek varsa beraber gidelim...
benide ekleyin listeye..
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)