olm sende benim açıklarımı mı kolluyon.ben sana böylemi yapıyorum
olm sende benim açıklarımı mı kolluyon.ben sana böylemi yapıyorum
Pendiğe gelmek için üç yol var Fırfır
E5 ,TEM ve sahil yolu
bu üç yolda da pendik levhasını gör hah işte orası
Gökten üç elma düştü artık birini seç
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-Darkeagle
5-Gabe
bostancı sahilden devam edicem pendik tabelasını görene kadar doorumuorda giren yokmuu yaa motorla gelcem bakalım bi sorun cıkmaz insallah bu liste ne içindi girersek noluyodarkeagle adlı üyeden alıntı
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
Ben de ORHAN SİNAN HAMZAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU'nda giriyorum...
Şimdiden hepimize başarılar...Ne dedim yav ben...sorular o kadar basit ki ...okuma yazma bilmek yeterli geçmek için
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Dogrudur Fırfır sagına marmara denizini aldınmı dogru gel.
Okulunun yerinide bu topikte Camadan arkadaşın verdigi adrese gir ve ordaki haritadan bulabilirsin
goya
hiç affetmem acık bırakma
insan ctesi bi haber verir cnm
hiç sana yakısıyomu
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
abi kaçak etin kesilme zamanı belli olmuyor.alel acele oldu.inan aklımdasın.bir dahakine kesin haber vericem söz.
sorular basit demişsin fragrance, heryerde olan bu 50 sorumu garanti ,yoksa başka hazır sorular varda bizmi bilmiyoruz
selamlar arkadaşlar!
ben ve 3 arkadaşım da pendik lisesinde gireceğiz sınava. bizi de listeye ekleyin lütfen. ama anladığım kadarıyla pendikte 3 farklı yerde sınav olacak, o yüzden üç farklı liste yapmak gerekebilir.
ps: yav motorunuzla gitmeyin! son anda yakalanırsanız çok tatsız olur bence :(
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-Darkeagle
5-Gabe
6-Bud + 3
evet pendikte girenler peki buluşma yeri belirlenecek mi toplu gidenler için.bud adlı üyeden alıntı
bende korkuyorum son anda kuzu gibi cevirmesinler bizi.sonra asvaltın mavileri ile uğraş derken sınavı kacırmak ta var.
Sessiz ve derinden ....
yaa hani tiyatroyu faLan düsenLeyen biri vardı o da pendk Lisesi=)
Buluşma yeri olark bir teklifim var
Pendik sahilde BJK sosyal tesisi var saat 9.30 da buluşup kahvaltı yapmak yada sadece çay içmek isteyenler ve tanışma faslından sonra topluca yakın olan sınav yerine geçeriz .
Tesise giriş problemi olmaz Ben Üyesiyim ve karar verirsek geleceginizle ilgilide haber veririm
PENDİK MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU yokmu şimdi
Üzülme fırfır butun pendik sınavcıları aynı yerde bulusur ordan taksimatı yaparız
Sen baktınmı haritadan yerine? Bulamadıysan adresi yaz buraya cts sabah ben sana tarif ederim yada yakınındaysa bırakırız oraya
cok cok saol baktım ama bulamadım geziboyu caddesi.mektep sokak PENDİK MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU.bulusma yerini nası bulcaz bakalım
BENDE PENDİK LİSESİNDE GİRECEM SINAVA.. BOSTANCIDA OTURUYORUM.. 4 KİŞİYİ GÖTÜREBİLİRİM ARABAYLA.. tahsinseheri@hotmail.com gelmek isteyen olursa msn den mesaj atsın..
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
pendik merkez ilköğretim okulu pendik burnundadır arkadaşlar.kime sorsanız tarif eder.siz sadece pendik in merkezine gelin. ayrıca darkeagle nin dediği bjk tesislerinin tam karşısı.
olabilir güzel fikir.darkeagle adlı üyeden alıntı
bakırköyden deniz otobusü ile gidecek varmı arkadaşlar hep beraber gidebiliriz.
9:30 gibi orda olmak için kaçta deniz otobüsüne binmek lazım ne kadar sürüyo oda ayrı bir mesele ya..
Sessiz ve derinden ....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)