Ben Pendik Lisesinde giricem orada girecek arkadaşlar bir noktada toplanıp beraber gidelim bence.. Bir Liste yapalım gelecekleri ve Bir Yer belirleyelim ordan hep beraber gideriz.
Ben Pendik Lisesinde giricem orada girecek arkadaşlar bir noktada toplanıp beraber gidelim bence.. Bir Liste yapalım gelecekleri ve Bir Yer belirleyelim ordan hep beraber gideriz.
Güncel,Gelişim!!!!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Merhaba,
Yazını okudum ve tanıdık bir sürücü kursunu arayarak böyle bir uygulamanın olup olmadığını sordum.
YANIT: Bu uygulama yasal DEĞİLDİR ve ödemem yapılmasın, Sınav kartını da vermek zorundalar.
Sürücü kursu İzmir'in önde gelenlerinden biridir! A2 masrafı her şey dahil 200,- YTL, Ziraat Bankasına 25,-YTL yatırılıyor Ehliyetin Emniyette yenilenmesinde de 50,-YTL ödeme yapılıyor o kadar.
Yinede ısrar edilirse, istenilen para ancak makbuz karşılığında ödenmeli ve daha sonra doğruca savcılığa giderek suç duyurusunda bulunulmalıdır.
İnsanlara iyilik yapmak üzere yola çıkan ve sorumluluk sahibi Sürücü Kursları mutlaka çoğunlukta ama bunu suistimal edenlerde az değil maalesef.
Selamlar,
Özer
ben de pendik lisesi,yahu daha yakında olsa olmuo muydu bu meret!
Liste Başlasın O Zaman ;
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-goya
5-Tycoon
6-Gabe
7-Darkeagle
8-Bud
Listeye dahil olmak isteyenler lütfen belirtsinler.. En son bir nokta belirler orda buluşuruz.
her işimiz yarım buda öyle ...zorunlu eğitimin 5 yıl olduğu zamanlar ehliyet almaya hak kazanıpta çeşitli vesilelerle bu ehliyeti alamamış insanların suçu ne bu kazanılmış bi hak anayasa mahkemesi bu olayı çözer kanunlarımıza göre kazanılmış haklar geri alınamaz ..ama 8 yıllık zorunlu eğitimin uygulamaya geçtiği andan itibaren bu seviye ilköğretim düzeyine çıkar ve uygulanır böylece ortada mağdurda kalmaz.... gelelim trfaikte dolaşan cahillere bunun ilkokulla alakası yok bu tamamen insanın kendini yetiştirmesi...Marmaris e bağlı içmeler belediyesini 3 dönem ilkokul mezunu bir başkan yönetti ödüller aldı.. içmeleri gören ne demek istediğimi anlar avrupa standartlarında bir belde yarattı 3 dönemde acımadı kendi akrabalarından başlayarak kurallara uymayanlara ceza yazdı...rahmetli özal başarısından dolayı kendisini yurtdışı seyahatlerine yanında götürdü ...atasözlerimiz vardır ve hep deneyime dayanır ..onlardan biri aynen şöle der...
tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalır...
saygılar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bence Yanlis
Hangi Devirde Yasiyoruz Hocam?
O Eskidenmis Okul Okumak Lazim Deil Adam Olmak Icin Falan.
Okul Demek Kişisel Gelişim Demek. Sosyalleşmek Insani Ilişkileri öğrenmek Demek. En Azindan Lise Olmali Derim Ben ?
Sonra Neden Kazalar Oluyo Neden Kavgalar Cikiyo Diyoruz ?
Babam 35 Yillik Nakliyecidir. Lise Mezunudur. Bu Da Kapak
Comfirmation Bias
Ozer +1 25 ytl ziraat bankasina yatiriyorsun ve karsiliginda sinav kartini aliyorsun.Ona el koymasi yasaktir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Merhaba arkadaşlar ;
Ben bu başlığı bundan 6 ay önce açtım sanırım ama görüyorumki tam okunmamış...Lütfen dikkatle okuyun .....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6874
valla bende kıllandım bugün uğrayıp bi sorayım bende kartımı alayım ilk baştan yok demişlerdi hayırlısı bende hiç gitmiyorum kursa ama böle bişeyin olması gugukk kardeş çok kötü geçmiş olsun araştıralım bakalım konudan haberdar et bizi
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
benide ekle adım yavuz altun
bende pendikteyim
giray
goya sen daha ehliyet yazamıyon seni almıycaklar sınava
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
evet sinava bagcilarda giren arkadaslar nerdesiniz ya sesiniz kesildi ? ?? ?
benı de ekleyın ben de pendik lisesinde giriyorum
Liste Başlasın O Zaman ;
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-Darkeagle
bende PENDİK MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU nda giriyorum ama işin güzeli pendiğin P sini bilmiorum nasıl gidilicek
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
ben senden once yazmışım, ekle beni dedarkeagle adlı üyeden alıntı
bulusma yeri saati kesinleşsin orada bulusuruz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)