biri beni haremden alabilirmi acaba
biri beni haremden alabilirmi acaba
napcaz atlıcaz motorlara gidecez paşa paşa okulumuzu bulacaz başka yolu yok gibi sınavdan sonrası için bişey düşünün napalım
zuhtupaşaya baskın yapalım
sen zuhtupaşa yı tanımıyosan git kendini köprüden aşagı at
süpersiniz ya şurada ağustos un 2. haftasında ehliyetler elimizde olacak ve hala ehiley sınavına ehliyetsiz gitmekten bahsediyoruz olaya bak. mazallah bi polis çevirmeye görsün. herkes kendi gitsin bölye organize olamadık. ama çıkışta birşeyler yapma fikri güzel
Dorado V5
e o zmn herkes trenLe geLsn en arka vagonda=)))))))))))))
burada tanışmak istediğim çok insan var. herkesi forumdan tanıyorum aslında ama daha kimseyi görme olanağım olmadı mesela zühtüpaşa da bunarldan biri evet evet biz paşamıza gidelim
Dorado V5
heheh bende tanımıorm vaLLa kmseyi nası oLck bi kusenm var o kdr=)
pendik lisesinden sınava girecekler için yeri tarif ediyorum.
tren'le gelenler zaten pendik'de inecekler,ana caddeye çıkıp yukarı istikamete ( sag tarafa ) dogru yürüyecekler 400-500 metre ileride köprü'yü gördünmü,köprünün üstüne çıkmayıp alt yoldan tren raylarını takip edecekler,çamlık alan'a dogru yürüdünmü 300 metre ileride solda pendik lisesi karşınıza çıkacaktır.bol şanslar
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
off ne büyük yermiş bu pendik ya heryere okul dikmişler böyle olmaz ki. cami yaptırın biraz
kusura bakma handeee internetten düştüm
Dorado V5
Çıkışta görmeyeyim sizi Yok yok göreyim Ama kolay bir yer söyleyin, karşı tarafı hiç bilmiyorum.
pendiğ'in şu an nufusu tahmini olmakla beraber 550,000 ( son sayımda 450,000) ayrıca ilçe sınırları içersinde 34 adet okul bulunmaktadır.koyulacivert adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
KAHRAMAN 23 NİSAN CADDESİNİDE BİLİYOMUSUN ORHAN ZİYA HAMZAOĞLU İ.Ö OKULUkahraman34 adlı üyeden alıntı
tamam abi sen merak etme zaten oradan gelipte okulu bulman zor olur. ben ve handeee (daha net konuşmadık ama) gireceğimiz okullara bakmaya gidicez. handeee ile olmazsa ben peder bey ile giderim. o okulada bakar sana mesajla birdiririz. ok?? ;)serkan79 adlı üyeden alıntı
bilen varsa şimdiden tarıf etsin tabi...
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)