Selamlar,
Bütün iş aslında Pendik Tren İstasyonunu bulmakta Orayı bulduktan sonra 72 kare adım sağ ya da sol yapıp okulları bulabilirmişiz galiba
Selamlar,
Bütün iş aslında Pendik Tren İstasyonunu bulmakta Orayı bulduktan sonra 72 kare adım sağ ya da sol yapıp okulları bulabilirmişiz galiba
nasıl olcakmış anlamadımkishyama adlı üyeden alıntı
ben de pendikte giriyorum bulusalım gidelim
Falla ben de pendikde giriyomuşum daha hangi okul öğrenmedim gerçi Nasıl gideceğim ise tam bir muamma Nasıl gidicez hakkaten ya
O zaman hande sen bizi tren istasyonuna kadar götür sonra sora sora bağdatı buluruz heralde
tamam peki bi yerde buLuşurus hep beraber gderiss =)hangi okuLLarda peki=)
İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK
ben ve babam pendik te giriyoruz sınava... ben rauf denktaş lisesi babam (yazık) orhan sinan hamzaoğlu İ.Ö de sınava girecek. artık sora sora bulacaz.
Dorado V5
bende bağcılarda giriyorum.
babanın sınava girecegi okulu beraber soralımkoyulacivert adlı üyeden alıntı
demek benım pederle aynı okulda sınava giriyosun iyi işte kopya çekersiniz abi biz kozyatağında oturuyoruz yakındaysan gidelim değilmişsin ))serkan79 adlı üyeden alıntı
Dorado V5
valla ben bahcelievlerde oturuyom ne alaka dicen ama kurs beleş olunca böle oluyokoyulacivert adlı üyeden alıntı
o zaman motorla gideceksek yenisahrada ki shell (reklam oldu ama) önünde buluşalım. ama en iyisi tren e binmek çünkü hem ucuz hemde herkes için iyi bir yer olan pendik tren istasyonunda inme sansına sahipiz. ben bunun için göztepe tren istasyonunu öneriyorum. sizce ne yapalımhandeee adlı üyeden alıntı
Saygılar...
Dorado V5
ohooo sen iice uzaktasn nası oLck=)
ya farketmes bnm için ama tren oLayıda harbi mantıkLı vea 1 kişi gtsn trenLe annatır dierLrine=))))
bedava sirke baldan tatlıdır nasıl buluşalım sizceserkan79 adlı üyeden alıntı
Dorado V5
bakırköy e gelin burdan gidelim
ahahah oLdu anadoLudan avrupa snr tekrara anadoLu yapaLm=)))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)