Tüm MT Ailesine hayırlı uğurlu olsun.. Sanki yasa beni etkiliyormuş gibi sevindim..
Tüm MT Ailesine hayırlı uğurlu olsun.. Sanki yasa beni etkiliyormuş gibi sevindim..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
İlkokul mezunlarına ehliyet
A.A.
TBMM İçişleri Komisyonu, ilkokul mezunlarının da A1, A2, B, C ve E sınıfı ehliyet alabilmelerini sağlayacak yasa teklifini kabul etti. Bu durumdaki vatandaşlara yasanın çıkmasından itibaren iki yıl süre tanınacak.
TBMM İçişleri Komisyonu, ilkokul mezunlarının da sürücü belgesi alması veya sürücü belgelerini değiştirmelerine imkan tanıyan kanun teklifini kabul etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz'un hazırladığı kanun teklifine göre, ilkokul mezunu olanlara kanun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 2 yıl süre ile ehliyet alma veya ehliyetlerini değiştirme hakkı tanınıyor.
Kabul edilen teklif, Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapıyor. A1, A2, B, C, D ve E sınıfı sürücü belgesi alacak olanlarda aranan en az ortaokul veya 8 yıllık temel eğitimi bitirmiş olma şartı, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 2 yıl süreyle aranmayacak ve ilkokul mezunu olmaları yeterli sayılacak.
Teklifin gerekçesinde ise yürürlükteki Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ilkokul mezunlarının ehliyet alamadığı belirtilerek, bunun mağduriyete yol açtığı kaydedilmişti.
alsınlarda iyşallah aklı başında kemale ermiş sürdükleri şeyin bilincinde olan insanlar alsın yoksa yollara bu iş bir ton trafik canavarını salmakdan öteye gitmez adam gidicek ilkokulu mezunu d sınıfı ehliyet alıcak otobüs firmasında şoforlük yapıcak o tobüsde hepimizin anası bacısı kardeşi olabilir.
hayırlısı bundan 6 önce bunun tartışmasını chp yapmış chp milletvekilinin teki istatistikleri koymuşdu kaza kasti unsurlu olarak kaza yapan şoforlerin &70 nin ilk okulu mezunu ve denki olduğunu beyan etmişdi.
+10000Akira adlı üyeden alıntı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Açılan başlıklar birleştirilmiştir, yazılan mesajlar yazılış zamanlarına göre otomatik olarak sıralanmıştır.
Hayırlı olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ama arkadaşlar çokta ön yargılı olmamak lağzım ben birçok motorcu tanıyorum efendi uslu ve yıllardan beri motor süren arkadaşlarımız var ve tahsil yüzünden ehliyet alamıyorlardı
herşeyin iyiside kötüsüde olacaktır illa
neyse herkez akıllı uslu sürsün
KAMP ADAMLARI
yaw ben enazndan liseyi sırf ehliyet için btirmistim.abi walla kandrıolar bizide yaf.yok ehliet wermıolar flam.
Hayırlısı olsun...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ben anlıyamadım benim ortaokul diplomam var ama daha 15 teym(lisedeyim) ehliyet alabilecekmiyim????
ilkokul mezunu olman yeterli nerede olman nereyi okuman önemli değil. ok.mici_ceko_4 adlı üyeden alıntı
ayrıca tabii 17 yi bitirmen gerekli.
İlkokul mezunlarına ehliyet
TBMM İçişleri Komisyonu, ilkokul mezunlarının da sürücü belgesi alması veya sürücü belgelerini değiştirmelerine imkan tanıyan kanun teklifini kabul etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz'un hazırladığı kanun teklifine göre, ilkokul mezunu olanlara kanun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 2 yıl süre ile ehliyet alma veya ehliyetlerini değiştirme hakkı tanınıyor.
Kabul edilen teklif, Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapıyor. A1, A2, B, C, D ve E sınıfı sürücü belgesi alacak olanlarda aranan en az ortaokul veya 8 yıllık temel eğitimi bitirmiş olma şartı, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 2 yıl süreyle aranmayacak ve ilkokul mezunu olmaları yeterli sayılacak.
Teklifin gerekçesinde ise yürürlükteki Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ilkokul mezunlarının ehliyet alamadığı belirtilerek, bunun mağduriyete yol açtığı kaydedilmişti.
www.sabah.com.tr'den alıntıdır
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ilgili arkadaşlara anlatırım soranlar oluyordu
denk geldi
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
sende cok uyanıksın he 15 ınde ehlıet flanmici_ceko_4 adlı üyeden alıntı
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
e hadi hayırlı olsun..
CBR 600F Honda,
güzel haber
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
beyler bu motor ehlıetı nasıl alınıor ?? blgiisi olan warmı yaf..ben parayla flan werıolar dıe duymustum amaa ..
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
Yok abi 29 Ahmet Hakan ve yetmiş dilim salama veriyolar ama
tşkler mete_han abi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
kusura bakmayın arkadaşlar foruma yenı uye oldum yanlış bişeyimiz olursa affola.. shemoto ben ehlıyet almak istiyorum sana nasıl ozel mesaj atabilirin..ist.fatihte oturuyorum.. cevabını beklıyorum.. msn adresim
technical_painter@hotmail.com
akepeli milletvekillerinden birine ehliyet gerekti herhalde
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)