85 yeterli bende 85 aldım
dava açsan kazanırsın valla canımı tehlikeye attılar sınavda diye. Arabaya binerken "frenler kontrol edilir" diye bir checklist maddesi yok ki.. Aynaları düzeltir lastiğe vs bakıp bu tip şeyler yapılıp basar gidersin. Frenleri nerden bilicen..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!
[COLOR="Red"][B][SIZE="2"]DERBI [COLOR="Black"]RACING TEAM[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
100
[COLOR="Red"][B][SIZE="2"]DERBI [COLOR="Black"]RACING TEAM[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
TRUCKER adlı üyeden alıntı
Hocam , Kursa bağlı motorlarla GEnelde 125 cc Scooter oluyor bunlar , onlarla Test edileceksiniz...
Ehliyeti alanları Tebrik ederim.. Bende kısmetse 8 Temmuzda giriorum.
85 alanlar puanınız yeterli, başarılı sayılmak için 70 ve üstü almak yetiyor.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Uygulama sınavı 20 Mayısda, bağlı olduğun kursu arayıp bi bilgi al derim yinede..TRUCKER adlı üyeden alıntı
would I still see suspicions in your eyes?
Selam arkadaşlar bende 95 almışım.Ama benim motor yok arkadaşın motoruyla antreman yapıyorum.Kurstanda göstereceklerini sölediler.İnşallah direksiyon sınavınıda geçerim.
geçersin ya çok zor diil dir ben öle duydum yani ama sınavdan 95 alman güzel
geçersin çok zor değilmiş
çok zor diil miş öle diyolar
ilk yazdığımda çıkmadı sonra bi daha yazdım birleşti yazılar iimi ya enterasan bişi bu olay
ilk yazdığımda çıkmadı sonra bi daha yazdım birleşti yazılar iimi ya enterasan bişi bu olay
ben bugün tandoğan sürücü kursu ile görüştüm.ninya adlı üyeden alıntı
fiyat 150 ytl olmuş malesef 130 olmuyor dediler.
150 yi taksit yapma şansımız varmı dedim, numaramı aldılar birilerine soracaklar sanırım. haber veririz dediler ama malesef aramadılar:(
Balgat Sürücü Kursu (Bahçeli Sürücü Kursu Şubesiymiş)attilamm adlı üyeden alıntı
284 55 51...
bana 200 YTL fiyat verdiler... Biraz fazla geldi... kardeşimle beraber gideceğimiz için Tandoğan ila arada 100YTL fark yapıyor...
Tandoğan'ın numarasını alabilir miyim ninya veya hopeless1???
Balgat eğitim veriyor. bunu dikkate alın. daha önce vitesli motor kullanmayanlar için önemli olabilir.
Arkadaşlar Tandoğan sürücü kursu bana telefonda 130 ytl ye okey dedi.
sonra telefonuma msj çekerek malesef kontenjanımız doldu diye msj attılar.
ben inanmıyorum kontenjan dolduya. sanırım sonradan 130ytl yi küçümsediler.
talepte çok nede olsa 150 den müşteri bulma gibi dertleri yok nede olsa.
130 olmaz fiyat 150 deseler yine kayıt yaptıracaktımki.
neyse yafuuu... ne halleri varsa görsünler.
selam arkadaşlar 21 mayıs da a2 ehliyet sınavım var fakat aynı gün LES sınavım var ikisinden birini tercih etmek durumundayım benim gönlüm a2 den yana .Sizce ne yapmalıyım, fikri olan var mı? mesela ehliyet sınavına giremediğim için rapor falan alıp bikaç gün sonra girme söz konusumu ? olabiliyormu böyle birşey?
mersin,cruiser,avukat,27
Merhaba;
Kursun ile görüş seni sabah erken saate alsınlar yada bir hafta sonra kalanlar ve giremeyenler için tekrar sınav yapıyorlar o zaman girersin...
bu durumda ilk sınavda başarılı olamazsak bir hafta sonra tekrar girebilecekmiyizGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Merhaba ;
Elbette başarısız olanlar ve giremeyenler için 1 hafta sonra yeni bir sınav yapılacak...
les pazar günü ehliyet sınavı c.tesi olmuyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum en azından bi kaç sene evveline kadar bu şekildeydi
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)