Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

REKLAM ALANI
    drakulla2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal
    selam arkdaslar bende dıploma maduru bırıyım regal motorum var vede dıploma olmadığı ıcın kursa gıdıp yazılamayn bır suru ınsandan bırıyım yanı cevre yanı komsu ulkelerde dıploma sart kosulmadığını duydum yanı seytan dıyor gıt orayya ordan yolunu bul al ehlieytını ılgınctır kı ordakı ehliyet burda gecıyor yanı bunun bır cağresını bulmak lazım bu tıp konuda sorun yasayanlar bulabıldıklerı resmı makamlara fax maıl yolu ıle sıkayetlerını bıldırsınler belkı ınsanfa gelen bır kısı su dıploma olayına bır cağre bulur gecen gun bende polıse yakalndım vede sonrasında artık yedığım cezadan sonra motorum otoparkta sanırsam da ordanda ıc cıkamaycak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    regal
    bede ılk okul sorunu yasayan vede regal motorum var vede yedığım cezadan sonra onu otoparka cekıp orda unutan bırıyım vede sanıyorum uzun bır sure da unutacam cunku kımseye rusvet vermek gıbı bır seye gırmek ıstemıyorum kı bunun ıcın 800 ytlden fazla para odedım ama yanı orda ehliyetı vereceklerde bız gıdıp ehliyet almadık mı yanı sahte ehlieyet yapan mafyalar artık tureyecek kı acık varsa acığı kpayacak bırı de cıkar yanı bana denk gelırse ben kabul ederım bole bıseyı yanı suc olmasına rahmen ama yapacak bısey yok ehliyetı olmayan arkadaslar yanı hen azından dıploma vs vs vs gıbı nedenlerden alamayn arkadaslar lutfen BULABILDIĞINIZ TUM RESMI MAKAMLARA MAIL FAX YOLU ILE ULASIP CIKAYETINI BILDIRINIZ BELKI INSAFLI BIRI CIKARDA BIR CAĞRE BULUR e yakında bır cetemız da olacak gıbı gorunuyor

drakulla2000taksim@hotmail.com

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    bendede yok. peki ben ne ypayım yaşım musait deil bu yuzden motorumamı küsüyüm? aslında emniyetin daha mantıklı yasalar çıkarması lazım..............

copyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600f
    bursadaki ehliyetsizler toplanın beraber ehliyet alalım 1 temmuzda. aynı yerden alırsak indirim yaptırırız

Motosikleti
    regal

meraba

ilk once heryere yazdım bırde burda yazayım dedım ya guzel hos ehliyet alalım da sorun varsa yanı dıploma gıbı bır sorun varsa bununla ılgılı ne yapılacak yanı sımdı ortada buyuk bır acık var dıplaman yoksa sana dıplamsız ehliyet verecek bırılerı cıkar ah cok legal değıl ama bır yolunu buluyorlar yanı yıne bu forumda okumustum yurtdısından sana ehliyet cıkarıyorlar sorun alledılıyor ama sımdı bu ulkede ehliyetımı alabılecekken bır ton para verıp bır aracı kurumdan almak nıye e cok yakında bunları duyacaz cunku duydum ben bır kac kısıden ama bana denk gelmedı ben ıster ıstemez bole bıseyı kabul ederım yanı dıploma yok ıse ben motor kullanamyacakmıyım neyse gerceğı yakında ısteselrde ıstemeselerde yasa değısecek ab uyumu vs ıcın yanı onun ıcın taş patlasın bu okul olayı bır sene da surecek ama o gune kadar polıs amcalra bızı ıyı opecek e neyse bununla ılgılı bır cağre bulanda olursa bızede bıldırsın tskler

drakulla2000taksim@hotmail.com

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Geçiyordum bi üğrayım dedim
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

sKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150cc superlight
    yopk arklar bendede ehliyet falan ama yazıldık temmuz sonu agustos bası alıorum bende diger yazılan arklar gibi..motorda yatıcak cunku tırsıyorum baya bu ara bu yaz yalan oldu anlıyacagınız ....bu arada ben bişi daha sorucam bu ehliyeti almadan kurstan bi belge alsak kursaa basladımıza dair, bi işe yararmı yakalanırsak ehliyeti alana akadar...SAYGILAR..

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    ruhsatın arasına 40 ytl

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    benide yazın lem listeye artçının ehliyetimi olurmuş cıık cık cık
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

cunuvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly
    ben motorumu mart 15 de aldım,20 mayısta direksiyona girip inşallah ehliyetide alacağız

koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Bende de yok ama MAYIS 20 de olacak Insallah...

73umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    şu an yok ama ay sonu olcak inşallah .ondan sonrakim tutar bizi

ben 89 luyum naparsınız haziranda motoru alıcam ehliyet için başvuracam artık belki 1 2 ay kadar kullanmak zorunda kalıcam ehliyet olmadan
    Kask tak!

SKYKAPTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125cc çift silindir
    heyyyy bende varım

Camthalion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Emniyet Genel Müdürülüğü illere gönderdiği bir bildirge ile tüm motorsiklet kullanıcılarının ehliyet ve ruhsat kontrollerinin çok sıkı bir şekilde yapılması talimatını vermiş.Tüm arkadaşlarımın bilgisine....

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R

İlkokul Mezunlarına Ehliyet Şansı Yolda

Arakdaşlar şimdi ntv de dinledim milyonlarca ilkokul mezununun trafikte olmasından dolayı şuan için ehliyet alamayanlar mağdur duruma düşüyor die bir yasa teklifi hazırlanmış ve çok büyük bir ihtimalle de kabul edilecek sonuna yetiştim haberin ama yine sınırlı bir zaman olabilir ntv yi takip edin haberlerde sölüyor... ilkokul mezunu olupta ehliyeti olmayanlara duyurulur...
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS

İlkokul mezunlarına ehliyet imkanı geliyor

İlkokul mezunlarına ehliyet imkanı geliyor

Gülseren Topuz, ilkokul mezunlarının da ehliyet alması için yasa teklifi hazırladı.

Alınan bilgiye göre, Topuz'un teklifi, Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapıyor. Buna göre, A1, A2, B, C, D ve E sınıfı sürücü belgesi alacak olanlarda aranan en az ortaokul veya 8 yıllık temel eğitimi bitirmiş olma şartı, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay süreyle aranmayacak ve ilkokul mezunu olmaları yeterli sayılacak.

Teklifin gerekçesinde, yürürlükteki Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ilkokul mezunlarının ehliyet alamadığı belirtilerek, bunun mağduriyete yol açtığı kaydedildi.

İlkokul mezunu olduğu halde ehliyeti olan milyonlarca kişinin halen trafikte olduğu belirtilen gerekçede, ''Onların trafiğe çıkma şansı bulmuş olmaları, aynı durumda olan ve ehliyet edinemeyenlere karşı eşitsiz bir durum yaratmaktadır. Bu eşitsizliğin, çıkarılacak bir yasayla giderilmesi mümkündür'' denildi.

alıntıdır

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    abi olurmu ya kesinlikle kınıyıyorum ve karşı çıkıyorum ben en az lise

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı okaysen adlı üyeden alıntı
    abi olurmu ya kesinlikle kınıyıyorum ve karşı çıkıyorum ben en az lise
    sen şu an lise mezunları alsın diyorsun ama bu yasayı bekleyen o kadar insan varki ve sen motor kullanırken arkandan gelen kamyon şöförü ilk okul mezunu onları asalımmı ne dersin zamanında ilkokul mezunu olup ehliyet alanlar bu gün otobüs kullanıyor ve yollarda can taşıyor eğer sen onlara cahil diyorsan yollarda dikkat et heran arkandan birisi tepene çıkabilir bu memmleketle okumak isteyen ve bazı sebeplerden okuyamayan çok insan var
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler