WeLLcome to heLL...
WeLLcome to heLL...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Arkadaşlar bu önümüzdeki sınav için ehliyete yazılmak isteyenler
bi iki kursla görüştüm 150 ytl istiyolar
burda gitmek isteyenler gelebileceği belirtsin ona göre gidip kursla hem pazarlık yaparız hemde motosiklet.net olarak özel grup açtırırız
çoğumuz ehliyetsiz dolaşıyoruz yokmu ehliyetini almak isteyen hiç
ben balgat sürücü kursundan aldım görüşmeye gittiğinde haber verirsen yöneticisi arkadaşımdır yardımcı olmasını sağlarım. bahçelievlerin şubesi.
oda olabilir orasıyla nasıl görüşebilirim ben odtüde çalışıyorum balgatda yakın
merhaba
ben de a2 ehliyet almak istiyorum.
eğitimi iyi veren bir yer olmalı. motosiklet kullanmayı bilmiyorum. kendi motosikletimi almadan önce öğrenmeyi, tecrübe kazanmayı istiyorum. Ankara'da bu şekilde düzgün eğitim veren -özellikle vitesli motosiklerle- bir yer biliyor musunuz?
dediğiniz gibi en az 5-6 kişi birleşip kayıt olursak daha ekonomik olur.
katılımları ben de bekliyorum.
balgat pazar yerine çok yakın
Arkadaşımın ismi Zeki Çorbacı (Saip Hocanın selamı var de) Müdürünün ismi Meral hanım o da tanır ancak hatırlayamayabilir.
Tunalı sürücü kursuna da gidebilirsiniz Onun fiyatıda uygundu en son
0 Rh (+)
06 - 09
Evet almak istiyoruz ama 8 yıllık mecburi eğitim diploması istiyorlar,onun için beklemedeyiz. ayrıca oto ehliyeti mevcut ama yeni ehliyet almak için o belgeyi istiyorlar.Bakacaz inşallah devlet bir çözüm getirir.kwd2005 adlı üyeden alıntı
Saygılar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Magenta"][FONT="Arial Black"][SIZE="1"][COLOR="Magenta"][/COLOR][/SIZE][/FONT]TEMBEL YATMAYI GEVEZE ATMAYI SEVER[FONT="Arial Black"][/FONT][/COLOR][/FONT]
slm gençler! ben de a2 alıcam en yakın zamanda, 100.yılda oturuyorum. 100yıl yada kızılaya yakın bi yerde olursa ben katılırım size. bu arada ben de B sınıfı ehliyet var, A2 için ne kadar fark vermem lazım? en yakın zamanda buluşup gidelim bi kursa...
valla şu an ankarada benim araştırmama göre en uygun iki kursla karşılaştımchimenth adlı üyeden alıntı
Biri Yaşa Sürücü Kursu yeri Mamak saimekadında 150 ytl istiyolar grup halinde gitmemiz halinde 75*2 yapabileceklerini söylediler
İkinciside Tandoğan Sürücü Kursu yeri Maltepe deymiş 150 ytl peşin istiyolar yalnız sınav harçlarınında dahil olduğunu söylediler
Bu fiyatlar B sınıfı ehliyeti olanlar için geçerli
arkadaslar avcılarda oturan bir arkadasım için o cevreye yakın, iyi derecede
motosiklet kullanmayı öğreten A2 kursu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
şimdiden çok teşekkür ediyorum
eee arkadaslar, o çevreden kimse ehliyet almadı mı? hadi ama yaaaa....
-sponsorumuz gelişim çok üzgünüm ama takdir edersiniz nasıl ulaşsın garibim taaa avcılardan, istanbulun bir ucu!-
maltepeye gidelim o zaman. cumartesi bana uyar?
siz ne diyosunuz????
Valla ben Çayyolu tarafında oturuyorum, Motodor diye bir Motomax bayiği açıldı, hem sürüş eğitimi veriyorlarmış büyük migrosun karşısındaki açık draglerin yapıldığı alanda, hemde ehliyet veriyolar...
çayyolundaki motomax bayi ne kadara veriyor ehliyeti biliyormusunuz?
motomax'ta B sınıfı ehliyeti olana A2'yi kaça veriyolar?
Bilen var mı?
selam arkadaslar..
bende b ehliyetime a2 ekletmek istiyorum.
eger kızılay civarında uygun fiyatla kurs bulursanız benide ekleyin listeye...
dostum bende ODTU'de çalışıyorum... Balgat 100.Yıl civarı banada çok uyar... beni de ekleyin listeye.. temmuz'daki sınava yetişelimkwd2005 adlı üyeden alıntı
maalesef...ülkemizde ehliyet almak ,oraya buraya para harcamakla eşdeğer olduğu için henüz A-2 sahibi olamadık.
ya almak istiyorum Ehliyet ama sınav tarihide çok geç yaaa
yarın başvursam en erken sınav tarihi 1 Temmuz'da :(
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)