Selamlar,
Bende aranıza katıldım.
Ayrıca bugün sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar
Kalemimi açtım seneler sonra bir yazılı sınava giricem
Havada çoook güzel. Keşke ehliyet olsaydıda motosikletle gezebilseydim ama daha 1 ay beklemem lazım
Selamlar,
Bende aranıza katıldım.
Ayrıca bugün sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar
Kalemimi açtım seneler sonra bir yazılı sınava giricem
Havada çoook güzel. Keşke ehliyet olsaydıda motosikletle gezebilseydim ama daha 1 ay beklemem lazım
Başarılar....
sahiden işin iş geçmiş olsun
çünkü optik okuyucun üstünde senin ilk yardım motor ve trafik yapman gerektiğini yazıcak eğer sadece a2 olsaydı yalnız motor yazıcaktı. sen sadece motor yapıp çıkınca mecburen bilgisayar diğerlerinden kaldın gibi işlem yapıcak benim tahminim
ama hepsini yapıp çıkarsan ne olur merak ediyorum doğrusu.
ayrıca ehliyetini alamazsan git sürücü kursana sor hesabını. saçma sapan şeylerle boşu boşuna insanın 2 3 ayını yiyorlar
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Sen Bence Git Sinava Motorla Bişi Olmaz ... Zaten Bu Forumun Yarisi Ehliyetsiz
Evet kalemim, silgim, kalemtraşım, sınav giriş kağıdım, kimliğim ok hepsi ok tamamdır ben hazırım. Kaldı 1bucuk saat
Sınava girecek arkadaşlara ve kendime başarılar diliyorum Umarım bir kerede verir kurtuluruz. Sonra ver elini ç.kale, ver elini izmir Düşünsenize ehliyetinizi almanın verdiği o rahatlıkla motorunuzun üstündesiniz. Aaa sağda bir polis
- Ehliyet ruhsat lütfen
- Tabi
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
bende çıkıyorum şimdi sınav için, bu saatte pc başında kimse kalmamıştır ama bende herkese başarılar diliyorum...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Başarılar arkadaşlar...
hoş geldin, mt. izmir adına başarılar dilerim.
saygı ve sevgiyle kal.
evet dostlarım hayadi sınava!!! ehliyetsiz kalmayın trafik canavarı olmayın zaten motorcuya da kurallara uymak yakışır.hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar
hoşgeldin sınavında başarılar dilerim
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Motor çok kolaydı beeee
Bir soru vardı aynen yazıyorum :
Aracın çalışması için gereken yakıt vasıtanın neresinde?
a) Karterde
b) Yakıt tankında
c) Torpidoda
d) Bagajda
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Gerçekten öyleydi. 8 dk da sınavı bitirdim. 30 dk.önce çıkamazsınız diye beni esir ettiler sınıfta. Kesin 100 alırım.Jazzbass adlı üyeden alıntı
Bunu atlattık arkadaşlar sıra şimdi direksiyon sınavında. Gel 20 Mayıs geeeel
İlginç çünkü bizde böyle bir soru yoktu. Benim kitapçığım Y idi. Sorular farklımıydı?Jazzbass adlı üyeden alıntı
Benimde "Y" kitapçığıydı ve bu soruyu okuduğumda gülmüştüm, millet bana bakmıştı delimi bu çocuk diye
Benim kitapçığım Z idi.Bende de böyle bir soru yoktu.Bu sınav merkesi ve ÖSS de olduğu gibi gruplar farklı olabilir ama sorular aynıdır.Yani sadece soruların dizilişi farklıdır.Acaba yanılıyor muyum?Jazzbass adlı üyeden alıntı
Y kitapçıgı bendeydi ve böyle bir soru olduğuna eminim siz hatırlamıyorsunuz sanırım. Neyse açıklanınca görürüz. Herkeze Geçmiş Olsun
sansımı denedim ama yok yemedi. belge düzeltilecek sonraki sınava girecem baska yolu yok. Bana geçmiş oldu.
Ehliyeti hangi kursdan alıyorun (daha doğrusu alamıyorsun). Bu kurumu tanımak isteriz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)