Gelişim Sürücü Kursunun sayfasından sınava gireceğin yer konusunda bilgi alabilirsin..dostdark adlı üyeden alıntı
Gelişim Sürücü Kursunun sayfasından sınava gireceğin yer konusunda bilgi alabilirsin..dostdark adlı üyeden alıntı
kadıköyden 20K ya bin.kazım karabekir'de in sor millete
teşekkür ederim vlad1462
peki ya arabayla nasıl gidilir?
arabayla kadıköye git öyle bin otobüse
ya valla nasıl tarif etsem bilemiyorum yaa.sen nerden gelicen onu bi söylede önce,bakalım sorıyım bilen birine
en mantıklısı yine senin dediğin galiba, neyseki sınav saat 11'deymiş, 6da çıksam yola eninde sonunda bulurum değil mi?
Göztepeden gelicektim ama kadıköye gidicem sanırım
TEM den FSM istikametinde giderken Ümraniye sapağından gireceksin. Yalnız köprüyü geçipte gireceksin. İlk çıkış Şile'ye gider. Sola doğru TEM'in üsütünden köprüyü geçtikten 300 m kadar sonra sağa doğru Ümraniye'ye giriş. var. Ordan aşağıya inip ışıklardan yolun tam karşısına geçecip sağ tarafa gireceksin. Sol taraf zaten biraz önce ayrıldığın yola çıkar. Orada tam köşede bir okul var senin aradığın okul olma ihtimali çok yüksek. Değilse oralara çok yakın bir yerdedir. Sınavdan önce bir bak istersen.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
22 nisan A 2 ehliyet sınavına girecek arkadaşlar sınava gireceğiniz yeri aşağıdaki linke basarak öğrenebilirsiniz.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Sy_surucu.htm
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Sy_surucu.htm
Sınava girecek arkadaşlar yer bilgileri için buradan yararlanabilirsiniz.
hepinize başarılar dilerim
nerede gireceğimi biliyorum da nasıl gideceğimi bilmiyorum, taaa ümraniyede bi okul
would I still see suspicions in your eyes?
çok teşekkür ederim
22 Nisan A2 ehliyet sinavina gircem
uygulama icin kendi scooterimi getircektim
ancak biri scooter in yasak oldugunu soledi
derslerede hic gitmedim
Kanuni TIGRINA 100 varmis kursda
Debrajsiz vitesli
Nasildir bu dalgayi kullanmak
vitesi attirip direk gaza basiyormussun
gaza basarken vites degisince ne olur acaba
cins cins korkular sardi bak simdi
ben dedim gaffar bilir diye
valla arkadaşım scooter gibi aynı vitese takıyon gaza basıyon gazı bırakıyon vitesi değiştiriyon sade tek fark fren ayağında.
Motorsiklete ehliyetsiz ve korumasız kesinlikle binmiyelim. Kurallara uyalım.
motorcu adam mesafeden korkarmı ya hepinize sınavda başarılar arkadaşlar
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
yaa bütün arkadaşlar aynı okulda bi ben farklı okulda giricem
yine yalnız kaldık bee
Eyvallah Hoca. iyi oldu bu link. Evin dibinde okul
Rahat rahat girer cıkarıs ??
Comfirmation Bias
mesafeden korkmuyorum, bulamamaktan korkuyorumjasmine adlı üyeden alıntı
Arkadaslar sizinde bildiğiniz gibi piyasada motor cok ama ehliyetli olan surucu yok denecek kadar az ve dün ortalama 1500 kişiye ehliyetleri olmadıgı için ceza verilmiş ve motorları bağlanmış,
Poliser bu konuda cok ciddiymiş, affetmeyeceklermiş ve bu işi cok sıkı tutacaklarmış...
İlk A2 ehliyet sınavı 1 Temmuz da ve yaklasık 4 ay var ne yani 4 ay boyunca motora binemeyecekmiyiz
Daha erken bir tarıhte yeni bir A2 sınavı yaptırmak için ne yapmalı hangi kurumlara nasıl başvurulmalı bunu bir bilenden ve bu konuda bizi aydınlatacak kişiler istiyorum...
Beyler yeni bişey duydum B sınıfı ehliyetle motorda kullanabilirmiyiz yeni yasada buda varmış..
bilgisi olan lütfen msj yassın..
bugun saat 11 de a2 sınıf için sınava gireceğim diye bilmem kac gündür istanbulu turlayıp raporları vs hazırladım ve aksam ustu sınav kimlik kartımı aldım. Bi güzel keyiflendim bu keyifle gideyimde bowling oynayım arkadaslarla gruba katılayım dedim. Sınav kartına bakarken sertifika türü kısmında "B" yazdığı dikkatimi çekti. Hemen aradım kursu Ankara'dan yanlış yazmışlar sen git sınava sadece kendi sorularını yanıtla bi problem olmaz denildi. Ama Bowling de "Jasmin" namı diğer "A2 Ehliyet" ile konuştuğumda "geçmiş olsun" "sen sınava hiç gitme zaman kaybetme" şeklinde motivasyon dolu sözleri duydum. şimdi ben gidip bi B daha alsam "kıdemlisin sen" diyip polisler beni bırakırmı?
Bu sabahın korunde gidip kursun kapısını çalıp arıza çıkarıcam ama sonucun değişeceğini sanmıyorum. Yinede sınava gideceğim ama orda da bana yardımı olacak biri olacagını sanmıyorum.
Şimdi ben ne yapayım, derdimi kime anlatayım!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)