oofffffffff ehliyeti alıorum da şuan kursa gidiorum bakalım motordan çakmazsam alcamdesertnight adlı üyeden alıntı
motoru hiççç sormayın hiçç iice umutsuzum
bu yaza motorla giricem ama bn profilime boşa yazmadımmmmmm
oofffffffff ehliyeti alıorum da şuan kursa gidiorum bakalım motordan çakmazsam alcamdesertnight adlı üyeden alıntı
motoru hiççç sormayın hiçç iice umutsuzum
bu yaza motorla giricem ama bn profilime boşa yazmadımmmmmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
izmirde bilinen ekonomik ehliyet kursu var mı? birde dönemleri oluyor sanırım en yakını ne zaman? Teşekkürler.
Bende bugün ehliyet başvurumu yaptım.Geçen hafta mevcut ehliyetimi ( B sınıfı) aldığım trafik müdürlüğüne onay için mail attılardı.Sabah erkenden kapılarına dikildim.İlk olarak 54 YTL küsüratlı bir harç ödüyorsun.Ardından 30 YTL kart bedeli aldılar.5'li evrak , 3 resim ve 2 tane nüfüs cüzdanı fotokopisi ve kurstan verilen evrakları verdim.Haftaya bugün ehliyetimin çıkacağını söylediler. Bu arada eğer araba ile emniyete giderseniz haberiniz olsun eski ehliyeti alıyorlar.
E5 ten devam et kozyatağını geçince beyazevler durağının oradan bostancı sapağına gir tabelası karşına çıkacaktır zaten il rafik müdürlüğü falan diye....
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Yanlış yazmışım 13/08/1989 yazacaktım. 13/08/1988 benim doğum günümMengu16 adlı üyeden alıntı
tesadüf işte !
Çok kolay en fazla 3 saatlik iş !
benimde yok ama tutkumdan vazgeçemem motor hastasıyım gezince dertler kederlerde onunla birlikte rüzgara savruluyo dünyanın bütün çirkinlikleri bi anda gözümden siliniyor,
motorumu kullanırken hayallerdeyimmmm
Viper ,iyi niyetiniz ve sammiyetinizle bunu güncel tutmak istediğiniz biliyorum.Gerekirse bu konuda yardımcı oluruz ama bunla kalmayalım,yapıcı olalım bence.Ehliyetsizler için kaliteli,tecrübeli hocaların olduğu bir kurs ayarlayalım motosiklet.net olarak.Her şehir kendi içinde örgütlensin.Böylece hem iyi bir kursu ucuza mal etmiş oluruz,hem de girilmesi gereken bazı sıkıcı derslere beraber gireriz eğleniriz siteden arkadaşlarla...Ne dersiniz?
1000 likleri durduran polis hiç görmedim:>
arkadaşlar şu temmuzdaki sınav için bi harekete geçsek de böyle bi topluluk oluştursakdiyorum. Ben mesela bakıtköyde oturuyorum.bu çevredeki arkadaşlarla ehliyt konusunda toplu olarak başvuru yapabiliris...
bende motorsuz ehliyet kullanmaktan ceza yiycem yakındır. Of of özledim ktm motorumu içim yanar içim.
bende 8 haziran 1989'luyum bu yaz ehliyete kafa atıcam ve sanıyosam ön 2 dişini alıcam. Motorum yok şuan okullar kapanıncada bi tane AS150 T1 alıyom hadi hayırlısı
ben sağlık raporu alamayabileceğim için almaktan kaçıyorum aslında...Amator deniz kaptan ehliyeti alırken çok zorladılar. 1990 dan beri B sınıfı ehliyetim var. Hiç alkollü araç kullanmadım, kazam yok. Sadece 2000 senesinde 5 radardan el koydular. psikiyatrik teste girdim %99 başarı ile ehliyetimi 1 yıl sonra geri aldım. o günden beri bir tane radar veya başka bir cezam yok. Ama sağlık kurullarında gözle ilgili problem çıkarıyorlar. Bu sorunumda bana yardım edebilecek arkadaş varsa, ben derhal tüm derslere de girmek suretiyle ehliyet almak istiyorum. Çok mu ağladım???
ya arkadaşlar benimde yok ama bi kursa gittim adam biz sadece motor dersi veriyoruz sürmesini kendin öğrenecen dedi dehşet oldum yaa!ya nası yani dedim sonuçta motor kullanmayı öğrenmek için gidiyorum saçmalığa bak!neden bu kadar kaza olduğu belli!
[COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]
benim de yok ehliyetim ama 22 nisanda sınava giriyorum..mayıs sonu gibi elime almış olurum herhalde..ondan sonra da motosiklet ..herşey sırasıylaaa
Ehliyetime El Koydulaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
Arkadaşlar,
Ümraniye İnkılap İlköğretim Okulu'nun yerini bilen varmı? Adres bilgisi var ancak okulu tarif edebilecek bir arkadaş olursa çok minnettar olurum..
Adres: Kazım Karabekir Mah.Atatürk Cad.Karaca Sk.No:1 Ümraniye
Şimdiden teşekkürler..
oralara pasaportsız gidilmez ki
bende gireceğim ama daha adresine bile ulaşamadım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)