bende de ehliyet yok plakada takmıyom zaten burayı trafikci amcalar görmesin
bende de ehliyet yok plakada takmıyom zaten burayı trafikci amcalar görmesin
hıZlı Y@şA génÇ öL
Bende varım ama inşallah 22 nisanda sınava giriyorum...
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
Ayın 22 sine dek bende ehliyetsizim
Benimde motorum yok henüz, ama ehliyet için başvurdum 22 Nisan sınavına, bununla beraber -daha önce de bahsettigim gibi- "B" Sınıfı ehliyetimi polise kaptırdıgım ve Ağustos'da geri alacagım için A2'yi de agustosa kadar vermiyolar.
Ama sınavdan sonra bir belge, bir kagıt bişey verseler, ağustosta ehliyetimizi alana kadar o belgeyle kullansak.
Ya da en azından polislere "Abi evet benim ehliyetim yok ama bak sınava girdim almak için bekliyorum" diyebilecegimiz bir evrak veriyolarmı acaba? yoksa ben koca yazı yaya geçirmeye dayanamiycam sanırım.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varmıdır.
Arkadaşlar acemilik oldu 2 kere basmışız özür dilerim....
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
benimde ehliyetsiz olduğumu ve geçen hafta 620 ytl para cezası yediğimi bilmeyen yoktur herhalde
bende ehliyetsizim umarım bu yaz alırım.
tabi önce peder banktan sıfır faizsiz geri ödemesiz
kredi çekmem lazım
Başladığı Yerde Biter Tüm Yolculuklar
bendede yok agustosda alacam... 1 kere polisten kactık... bunla gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
bende de yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
bende ne ehliye ne motor ama motoru alıcam izmirden arkadaşlar denetimler nasıl?
bendede yok allaha sukur 1 senedır hıc bı sey olmadı bı kac defa dururdular ama 20 ytl ıle kurtudum ınsallah temmuzda alıcam motoruda sattım ama yaza hem motor hem ehlıyet
eee bende de ehlıyet yok b var ma erı kalanı yok bende motorun taksıdını bıtırdıkten sona alıcam
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
valla ne yalan söööliyim bendede yok zamanında almaya yeltenmiştim ama maddi dirurumlar işe malum
206 mesaj oluyor benimkiyle...Diyorum motosiklet.net üyeleri için iyi bir sürücü kursuyla toplu anlaşma yapalım,ses yok.Küçük şehirler için zor biliyorum ama en azından birkaç büyükşehirde rahat rahat örgütlenebiliriz.Ama millet varsa yoksa enduro eğitimi,prof. sürüş teknikleri,yok aikidoya gidelim düşmeyi öğrenelim.Durun arkadaşlar sizin ehliyetiniz olabilir ama gördüğünüz üzere bu kadar kişide yok,önce şunu halledelim...
şu b sınıfı ile motorsiklet kullanılabilecek diye bir yasa tasarısı varmış bilgisi olan varmı acaba.
Okan kardeşim sen ehliyeti ağustosta alamazsın. Anca kursa kayıt olabilirsin.okan4037 adlı üyeden alıntı
Senin Doğum tarihi galiba 13/08/1989 idi. O yüzden ehliyeti ancak Aralık ayında alabilirsin .
polisin anahtar alma yetkisi yok. haberin olsun.just_life adlı üyeden alıntı
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)