Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları
Reklamlar
-
23 Mart 2006, 14:16
evet ana sayfaya düşmüo artık
geçen hafta bende gittim ehliyet için görüşmeye
B istemiorum dedim (( ama yalan mı kullanmayacağım şeye neden para vereyim ))
Çok pahalıya gelir melir bi ton şey dedi ve beni B ye kaydetti
A2 yi de 4-5 aya anca alcakmışımm oooo ölme eşeğim ölmeee
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
23 Mart 2006, 20:34
A2 almak zaten bi kural. 100ytl iken bile kimse alamadı. bu fiyatla hiç alamayacaklar. rekabeti kaldırdılar başladılar soyguna. 100ytl iken alacak arkadaşlar vardı. fiyatlara zam gelince beklemek zorunda kaldılar. herkesi ne sanıyor bunlar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Mart 2006, 20:42
Rekabeti kaldırmak gibi bir şansları olmaması lazım (teoride). Yasal olarak bu şekilde anlaşma yapmaları suç, ancak bunu kanıtlamak neredeyse olanaksız olduğu için yapıyorlar
-
23 Mart 2006, 20:47
kanıtlamak için ne yapabiliriz? büyük haksızlık diğer illerden almak daha hesaplı oluyor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Mart 2006, 20:57
İl Trafik Şubesi'ne haber verebilirsin veya "dayım milletvekili, lisansınızı iptal ettiririm (tercihen bir uyarı ünlemi olarak 'ulan'ı da ekleyebilirsin)" gibi tehditlerde bulunabilirsin. İkincisi daha etkili olacaktır.
-
23 Mart 2006, 20:58
Hocam bende aynı durumdayım. Yeni kayıt oldum. Toplamda 350 yi bulucak ehliyetim. B den gecis. izmirde 185 e bulabilirdim, kosusturmacadan alamadık orda. Sehirler arasında ucurum war. Sirket yapıyorlar aralarında fiyat artıyo. Bi aylık kursun war hatta ugramıyorsun, senden 250 ytl ders kurs ücreti alıyorlar hava parası gibi bişi bu. Belgeyi almak icin mecbursun çünkü. Deli ediyolar deli..
Comfirmation Bias
-
23 Mart 2006, 21:00
bizim buradada öyle fiyatlar cok yüksek
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
23 Mart 2006, 21:12
Süper Moderatör (BBRR)
demek her ile bi gelişim lazım.. marmariste dahada pahalı istanbulda ki arkadaşlar çok ama çok şanslı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
23 Mart 2006, 21:17
bu habere çok üzüldüm.artık motor bağlanırsa bol bol anarız bu kararı alanları.bir gün de aralarında karar verip herkes şu kalitede olaçak ve fiyat şu kadarı geçmeyeçek diye konuşsalar olmaz sanki.
-
23 Mart 2006, 21:31
-
24 Mart 2006, 00:52
siz neden bahsediyorsunuz 185-200 eskisehirde 400 den aşşagı sadece pazarlıkla filan oluyor motorize26 olarak topluca bir kursa yazıldık 240 ytl 5 taksit bize bedava gibi geldi valla kurs yetkilisi ayrıca bu fiyattan kayıt oldugunuzu kimseye soylemeyin dedi(Buraya yazmıs bulundum )
nedir bu fiyat çılgınlıgı anlamıyorum b ehliyetimizde var ama fiyat sanki b alıyormusuk gibi yuksek
-
24 Mart 2006, 01:08
bu yeni kararlar hiç iyi olmadı ya bende alcaktım ama herhalde birazdaha beklemem gerekiyor bi anda iki katı olurmuya insaf neyse hayırlısı olsun ya inşallah yaptıkları hatayı anlarlarda eski fiyatlar olur
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
28 Mart 2006, 15:08
Ehliyet kursuna gitmeden sınava girilir mi?
selam motorcular
B ehliyetim var A2 almak için kursa 225 TL verdim ve bana sadece motor bölümünden sınava girmem gerektiği söylendi artı kursada gelmene gerek yok biz sana soruları veririz sen okuyup çalışırsın dendi alla alla
e ozaman ben 225'i vermeseydim biyerden bulup çalışsaydım bu soruları olmazmıydı ki .
Gerçekten bu konuda bilgisi olan varmı , acaba ehliyet kursuna kayıt yaptırmadan bireysel olarak ehliyet sınavına girilebilirmi ???
-
28 Mart 2006, 15:24
Merhaba
Kurs uzerinden ehliyet veriliyor. Yani MEB'ca onaylanmis bir kurstan gecmis olmali sinava alinacak her aday. Tabi turkiyede sadece belgeler uzerinde oluyor bu.
en iyi surucu kurslarindan biri olan Villa Levent bile motor sorularini dagitarak yazili sinav konusunu cozuyor. Onemli olan direksiyon sinavi diyerekten, 1 saatlik bir sinif ici genel bilgilendirmenin ardindan kalan gunleri tamamen direksiyona ayiriyorlar.
Motor sorularini yanitlamak kolay zaten. Bu nedenle dert etme. İnternette bir suru yerde sinavda cikmasi muhtemel sorualr yer aliyor. yillardir aynisini soruyorlar zaten. Sinif icinde sana ogretecekleri cok birsey yok. (B ehliyetin varsa tabi)
Ama surus egitimi icin ayrilan sureyi son dakikasina kadar kullan. Sakin ha "scooter'la bir tur atacaksin sinavda, gerek yok surus kursuna" falan demesinler sana. Milli egitime sikayet edecegini soyle eger sana MEB onayli bir motosiklet egiticisinden 7-8 saat sürüs egitimi vermezlerse...
Dedigim gibi eger motorlar hakkinda biraz bilgin varsa yazili sinavi cok onemseme derim...
-
28 Mart 2006, 15:24
olmuyo öyle
zaten derslere gitmende mecburi ama bakma sen gitmediğin halde seni geldi diye işaretliyorlar. sen direksiyon dersi almadığın halde aldım diye imza attırıyorlar offfffffffffffffff offfffffffffffffff neler oluyor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
28 Mart 2006, 15:29
baba ne dersi ya ben hem b hemde a2 aldıım zaman da derse falan girmedim
Bunlara GERENK yok
20 soru cozuosun zaten
-
28 Mart 2006, 15:30
evet, adamlar sana bunları imzamalassan sınava giremessin diyince imzalıyosun bi güzel
-
28 Mart 2006, 15:34
-
28 Mart 2006, 15:46
olay aynı köprü meselesi yani diyosunuz ya parayı verip köprüden geçersin ya da geçemezsin bukadar basit , ohhh valla negüzel ve nekadar kolay para kazanma yolu bu , ehliyet kursumu açsak acaba
-
28 Mart 2006, 17:55
Çok saçma bir uygulama. Yaptıkları "Dersaneye gitmeyen ÖSS'ye giremez" demek gibi bir şey. Köprü yerine vapura binmek de yasak...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler