hocam şimdi 5 duba koymuşlar demişsin bu dubalar arası 1 metremi 5 metremi ? tahminin nedir ?
hocam şimdi 5 duba koymuşlar demişsin bu dubalar arası 1 metremi 5 metremi ? tahminin nedir ?
arkadaşım aşağıda bu konu hakkında soru sorabileceğin ve seni kesinlikle tatmin edecek bir başlık var.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3377
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yaklaşık 3-4 metre... Korkma geçersin... Zaten kıyıda beklerken ne filmler izleyeceksin... Yatanlar, çarpanlar, kurulun arasına dalanlar vs. vs. Onları izlemek için bile sınav yerine gitmek lazım. Hatalara dikkat et, sen aynılarını yapma geçersin. 20-30 saniye sür, duba aralarından efendi efendi geç sonra da A2'nin keyfini çıkar... şimdiden başarılar.... Konuyla ilgili çok topik var ara ve incele... Tecrüben artar...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
tmam valla o linkde deminden beri arıyorum bulamadım böle bir biilgi yaklaşık 15. sayfaya kadar geldim ama genede bulamadım çok saolasın ...
Link aramaya gerek yok gelişim sponsor firmamızdır hem özelden hem msn den her türlü soruya cevap vermektedir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bi sağlık raporu 40.00 YTL olur mu be el insaf yav. içim gitti. 200+40+100+10=350 YTL ye malolacak bana
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
walla bizim burda hükümet yok arkadaşlar gelin sizde burda kullanın :) bu arada bende tiger250var alıcı varsa e-postalarınızı bekliyorum verebilceniz fiyatıda söyleyin anlaşırsak hemen sallıycam çünki
hahaha bugün aldım ehliyetimi B+A2 şu an elimde artık tırsmadan özgürce yüklenebilirim gaza
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
fernando hayırlısı olsun diyelim o zaman Bende alalı 2 ay civarı oluyo bende rahatım allaha şükür...
fermando ne zman girmiştin sınava direksiyon ne zman aldın ? merak ettim
[COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]
B de A2 ye ehliyetin sadece emniyetteki masrafları 90 YTL daha geçen hafta ödedim
rapor için sınavlar öncesi 20 ytl
kurs için ise 200 ytl
sınav harcı 22 ytl + 13 ytl
bu fiyatlar Ankara için
Arkadaşlar ben 18 Şubatta ehliyet için yazılı sınava girdim fakat hala sınav sonucu ile ilgili hiç bir bilgi edinemedim.Kursu arıyorum ve hala sonuçların belli olmadığını söylüyorlar ama bana biraz garip geldi çünkü 18 Martta direksiyon sınavı var yani haftaya cumartesi ve 18 günde sınav sonuçlarının belli olmaması normal mi?
banada tuhaf geldi, hergün günde 10 defa meb.gov.tr den bakıyorum yok yok...
Arkadaşlar, ben de 18 Şubatta sınava girdim. Sonuçların 13 martta açıklanacağı tahmin ediliyor. (Kaynak: Gelişim s.k.)
yani biraz daha sabır...
Evet normal, genellikle ehliyet sınavı sonuçları teorik sınavdan 3 hafta sonra açıklanır ve 4 hafta sonra pratik sınav (direksiyon sınavı) yapılır.
Ayrıca kursla uğraşmak zorunda değilsin: www.meb.gov.tr 'den kendin bakabilirsin
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sevgili üye için rahat olsun gariplik yok herzaman böyle olur bu ,direksiyon sınavından 2-3 gün önce açıklanır sonuçlar ankara dan geliyor biz kurslarda tam gününü bilemiyoruz maalesef. çok nadiren erken açıklanıyor o da yazılıdan 15 gün sonra en erkeni. sana başarılar diliyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
18 Şubat 2006 ehliyet sınavları açıklandı.
www.ehliyet.org tan bakabilirsiniz
Herkes aldığı notları buraya benim gibi cop paste yaaprsa kimler sınava girmiş kimler ehliyet alacağını motosiklet forum camiyası gormus olur.
MOTOR_A12 95 GİRDİ
işte bu benim notum hala nerde yanlış yaptım anlamadım hepsi doğru olmalıydı
MOTOR_A12 95 GİRDİ
hayırlısı olsun bende geçmişim yaw
BEN YANLIŞIMI BİLİYORUM distirübütör yerine bobini işaretlemiştim
KARTAL GOL GOL GOL
MOTOR_A12 100 GİRDİ
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
motor_A2.. 100 girdi... 3 soruda şüpheliydim ama doğruymuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)