Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları
Reklamlar
-
05 Şubat 2006, 22:46
desertnight adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar karıştırmayın motor ve araba aynı şeyler değildir.
desertnight arkadaş için endişelendiğini ve onu uyarmak istediğini biliyorum , ama lütfen onu yanlış yönlendirme , araştır ve göreceksin avrupa ülkelerinde uygulama böyle avrupalılardan daha fazla değer veremeyiz herhalde insanımıza onlar veriyorlarsa bir bildikleri vardır.
söylediğim şeyler motosiklet içinde geçerli ... cenk kardeş için rahat olsun
Reklamlar
-
05 Şubat 2006, 22:51
Çok zor durumdasın :( Bence motordansa otomobil kullan, sonuçta bu ülkede motor kullanmak zaten yeterince riskli, tek gözle kullanmak aşırı tehlikeli olur gibi geliyor.
-
05 Şubat 2006, 23:30
Güzel kardeşim cenk sen bu motor sevdandan vazgeçme!AMA;çaresiz dert vermez Allah.Mutlaka bir gün bir çaresi çıkacaktır karşına.Ama ben de diğer arkadaşlarım gibi KULLANMAMAN taraftarıyım.Nedeni çok basit;hem kendi hayatını %80 riske etmiş oluyorsun hemde bir çok insanın.İnan buna.Sağlık raporuda verirler.Ama sorun senin sağlık raporuna falan filan alman ve ehliyeti haketmen değil.Kendi hayatınla beraber bir çok insanın hayatını %80-85 oranında TEHLİKEYE atmandır.
-
05 Şubat 2006, 23:35
ben ehliyeti almak istiyorum ama vermiyorlar ben ne yapabilirim.
polis sorarsa ilkokul mezunlarına ehliyet vermiyorlar diyeceğim.
aynende öyle.bir yere başvurdum.ilkokul mezunlarına yok dediler.
-
05 Şubat 2006, 23:45
önce bir katarakt ameliyatı olsan... hem gözünü kurtarsan, hem de paşa paşa ehliyetini alsan?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
06 Şubat 2006, 00:40
cenk keskin bende bu şekilde trafiğe heleki iki tekerle çıkmana karşıyım ama madem ki rüşwetle yapıcaksın hiç yapma bi arkadaşımında gözü aynı şekilde ileri derecede miyoptu ki ehliyet almak için sağlık muayenesinden bikerede sorunsuz geçti nasıl yaptığını sorduğumda sağ elinle sağ gözünü kapar gibi yapıp arasından bakarak harflerin hepsini teker teker sıralamış dr da ok wermiş
(rüşwete karşıyız )
-
06 Şubat 2006, 01:26
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
desertnight arkadaş için endişelendiğini ve onu uyarmak istediğini biliyorum , ama lütfen onu yanlış yönlendirme , araştır ve göreceksin avrupa ülkelerinde uygulama böyle avrupalılardan daha fazla değer veremeyiz herhalde insanımıza onlar veriyorlarsa bir bildikleri vardır.
söylediğim şeyler motosiklet içinde geçerli ... cenk kardeş için rahat olsun
Sayın kawa jawa hawa cıwa kardeşim.
Renk körlerine neden sürücü belgesi verilmediğini biliyor olmalısın .
Türkiyemizde yollarımız malum çizgilerimizde malum normal olarak renk körü avrupa standartlarına göre ehliyet alabilir . hatta tek gözü görmeyenlerde şartlar da malum.ama avrupada yol çizgileri hiç eskimez devamlı yenilenir ve her zaman , bütün hava şartlarında görülebilir . Türkiyemizde bu böyle olmadığından ehliyet verilse bile bilhassa yağmurlu havalarda sağlam gözler bile tehlike arzederken arızalı gözlerin çekeceği sıkıntıyı yada tehlikeyi düşünmek bile istemiyorum.
Selamlar kazasız keyifli şürüşler
-
06 Şubat 2006, 01:36
zaten parmaklarınızı incecik aralayarak bozuk gözünüzle aradan bakarsanız görüntüyü daha net görürsünüz. fizik prensibi öyle. deneyin, doğru olduğunu görün. gözünüzü kısmanız da benzer etki yapar.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
06 Şubat 2006, 17:09
-
07 Şubat 2006, 13:15
ehliyet işlemleri için kar fırsatı
bugün bostancı emniyete ehliyet işlemleri için gittim normalde çok kalabalık olan emniyette kimseler yoktu sanırım diğer devlet daireleride böyle.
10 dakika içinde bütün işlemler bitti diğer günler saatler sürer gidebilecek olanlar işlemlerinizi ertelemeyin her türlü konudada yardımcı oluyorlar bu fırsatı değerlendirin
- konuyu yanlış bölümde açtıysam özür dilerim en uygun yer burası diye düşündüm.-
-
07 Şubat 2006, 22:14
benımde aklıma gelmıstı bende yarın gıtmeyı dusunuorum ısallah dedıgın gıbıdır hala
-
08 Şubat 2006, 01:24
çok güzel kar işe yaramış
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
08 Şubat 2006, 03:22
Comfirmation Bias
-
08 Şubat 2006, 14:36
evet bayaa ıse yaradı kac zamandır usenıp gıtmıodum bugun gıttım 7.sırayı alıpp 15 20 dk ıcınde ıslerımı bıtırıp cıktım hayırlısıyla yarın ehlıyetımı alcam..
-
08 Şubat 2006, 14:52
walla iyi fikir ya, ben de gideyim olmazsa
kadıköyden nasıl gidiliyo bostancı trafiğe? neye bincez, nerde incez? bir de saat kaçta orda olalım? sen kaçta gitmiştin dostum?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
09 Şubat 2006, 03:57
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
walla iyi fikir ya, ben de gideyim olmazsa
kadıköyden nasıl gidiliyo bostancı trafiğe? neye bincez, nerde incez? bir de saat kaçta orda olalım? sen kaçta gitmiştin dostum?
bu kadar soruya cevap veremicek bence helal lespaul adamı yıldırdın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
09 Şubat 2006, 10:35
Gelişim Sürücü Kursunda B ve A2,
kurs ücreti , sağlık raporu, sınav harcamaları ve trafik masrafları dahil ehliyetlerin cebe konmasının toplam maliyeti,
680 milyon isteyen varsa kursumuza başvursun
hemde kurs ücreti 5 ay tasitli
-
09 Şubat 2006, 12:13
iyi çalışmamış. madem topic açıyosun, böyle sorulara hazırlıklı olman gerekirdi
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
09 Şubat 2006, 12:19
sımdı topıcı ben acmadım ama cevap verıyım ben trenle bostancıya gıttım feneryolundan bence sende ole yap trenden ınıp ıstersen yurursun ıstersen dolmusa bınersın 2dk sora bostancı trafıkte olursun 730 8 gıbı ordaydım 815 gıbı acıolar ve sende ıslerını halledıosun..
-
09 Şubat 2006, 12:27
praetorian sağol da trene nerden bincem ki? kadıköyden dolmuşa otobüse binip gitmek daha mantıklı deil mi?
direk önünden geçiyomuş da..hangisi onu öğrenmek istedim ben..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler