ben de ehliyetsizim
BENDE
Ya 2. sınavımı da kaçırdım geçen hafta kısmet 3. ye ama başıma çok eğlenceli bi olay geldi ;
Dün akşam 5 motor gidiyoruz köprüde çevirdiler bizi arklardan iki tanesi biliyodu ehliyetim olmadığını ben en sonda durdum , o0nlar da söylenmeye başladılar işte hadi çabuk çıkarın şu ehliyetleri geç kalcaz diye sonra polis bana yaklaşırken 'birlikte misiniz hepiniz?' dedi bende 'EVEEETTT' dedim 'tamam geçin' dedi , ben ölüyorum o arada heyecandan , suratımı toparlayıp ehliyet arama numarasını kesip bastım vallaa ÇOK EĞLENCELİYDİ tabi sonra köprüyü geçene kadar güldüm ve yolun sonunda arklara teş ettim saolsunlar onlar olmasa kilittim orda
ewet sadi bey aynen doğru sınava scooter la giriliyor ancak isteyen kendi motoruylada girebiliyor ben2004te ehliyetimi villa leventten aldım..eğitimlerde scooterla başlayıp istersen yamaha dragstar 250 kullanabiliyorsun (500 emin değilim) ben 250 ye döndüm 2.gün..
başarılar..
Akıllı Olan ehliyetini alır babalar gibi. sora zart zurt polislerden kaçmak için uğraşmazz. arkamda kız arkadaşım polis durdurdu ehliyet nerde? buyurun polis bey bukadar işte.. resil olmassın en asından
aaaahhhhh uykusuz geceler hangisini alsam CBR mi YBR mi Aprilla mı vs vs vsmertmertmert adlı üyeden alıntı
Bende de yok Ben de kurs'a basladım yakında alcam.
Yakında polislerden kurtulucam
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
ben 2 ay önce aldım ehliyetimi
1 senedir motor kullanıyorum. sınava kendi motorumla girdim. ancak isteyen derslerde veya sınavlarda vitesli motorla girebiliyor sınava. Ben uzunca bir süre vitesli motora terfi etmeyi düşünmediğim için kendi motorumla kullandım ve doğrusunu yaptığımı düşünüyorum. ayrıca kendi motorunla girmek büyük bir avantaj. bildiğin, alıştığın motor. sonuçta yolda başkasının motoruyla gitmeyeceksin normal zamanlarda
psycho, as125t zaten eski Honda Shadow'un birebir kopyasıdır.
Artık google'da honda shadow yazarsan yeni chopper modeli çıkacak karşına (o da shadow). ama biraz bakınırsan eski shadow'u da görebilirsin. Artık üretimi ve satışı yok diye biliyorum. ikinci el bulabilirsin ancak...istanbulda 2 kişide gördüm şu ana kadar, birtanesi yakın bi arkadaşımın abisinde
iki kere ceza yememe rağmen ben
geçen enselendik bi dünya dil döktüm
acıdı polis kaskı tak bişey olmaz dedi
trafik memurları yakalasada bişey demez dedi
bende başlığa bakıp acaba ehliyetmi dağıtılıyor avantadan dedim. heyhat ehliyetsizliğe devam.scooter kullanıyorum başkada bişey kullanmayı düşünmediğim için bisikletten farkı olmayan bir alet için o kadar zahmete giremem açıkçası.oto ehliyeti var 125 likler için oda geçerli diye bir yasa çıktı çıktı yoksa aynen devam.
saol o motoru görmüştüm edirnede asya sandım baştan sonra honda yazısını görünce şaşırdım hondanın sitesine girdim öle bi motor yoktu en iyisi ben 125t yi alayım spreyle asyamotor yazısını boyayayım asya motor logosunu da çıkarayım honda logosu takayımdejavuVXR adlı üyeden alıntı
ya ben motor alırken etrafta çok olmayan bişi istiyom farklı olsun istiyom as125tnin tipi çok hoşuma gidiyo klasiklere bayılırım ama çin malı olması düşündürüyo bide artık iyice çoğaldı as125tler
gel sana benim kullanmadığım 1961 model 150 lik wespayı vereyim klasik merakını bastır eşini bulursan bana haber ver tek eşi aynadaki aksi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi belki esprisine yazmışsın ama hakkaten çok severim öyle motorları çalışıyosa alayım ben onuAPV41 adlı üyeden alıntı
herkes ehliyetini alsın bazı kurslar neredeyse bedava ehliyet verecek b ehliyetin varsa gelişim geçen dönem 120 ytl'ye ehliyet veriyordu bence bedava ,burda a2 ehliyet fiyatları uçmuş adamlar 400 ytl diyorlar resmen kalpten gidecektim
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
ben ömür boyu a2 ehliyet almayı düşünmüyorum
para tuzağı
Abi yapma gözünü seviyim. Ehliyet olunca istersen bin ankaradan antalya'ya git bişi olmaz...ben ömür boyu a2 ehliyet almayı düşünmüyorum
para tuzağı
Beni geçen polis durdurdu (önümde giden akıllı(!) adam arabayla yolun ortasında dudu ben de fren filan zorla durdum yoksa adama arkadan bindiriodum ama benim suçum yok) Polis ne oldu orda yolun ortasında durdunuz filan baya soru sordu. Tabi ben cezayı yedim diyodum ama Allahtan ehliyet sormadan yolladı.
Tabi baktı kask, mont tam techizat ondan yırttım.
Bi de arkadaşlar Jandarma bölgesine ehliyetsiz girmeyin jandarma adamın gözünün yşına bakmıyo motoru baylayıp cezayı bindirio. Burda jandarma hiç acımıo valla
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Motorize olduğumdan beri , arkama atacak bir kız arkadaşım olmadı ama ; olsun ilerde birisini bulursam...hasdevil demiş ki:
Akıllı Olan ehliyetini alır babalar gibi. sora zart zurt polislerden kaçmak için uğraşmazz. arkamda kız arkadaşım polis durdurdu ehliyet nerde? buyurun polis bey bukadar işte.. resil olmassın en asından
Manitanın yanında , Trafikçilerle muhatap olmam...
para tuzağı demeyelim arkadaşlar basit bir bürokrasi evrağı diyelim gitsin seni trafikte herşeyden koruyor,ehliyetsizsen hiç bir hakkın yok sana gelipte herifin biri vursa yine sen haksızsın al at cüzdana ne demiş atalaramız.
sakla samanı gelir zamanı
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)