Sırf ehliyeti daha alamadığım için Motorumu almıyorum ... kısmetse ocakta başlayan bir kurs var oraya yazılıp ehliyetimi sonrada AS 150 T1 imi alacağım ...
arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun ...
Sırf ehliyeti daha alamadığım için Motorumu almıyorum ... kısmetse ocakta başlayan bir kurs var oraya yazılıp ehliyetimi sonrada AS 150 T1 imi alacağım ...
arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun ...
Dün Bostancı trafiğe telefon ettim haliylen gelmemiş cevap. Memur Gönen'i ara dedi ve aradım. Gönen'deki memur 10 dakka sonra ara dedi. 10 dakka sonra aradım bu arada heralde yazıyı bulmuş. Tamam gel al ehliyeti dedi. Yok dedim ben İstanbul'dayım sizin yazı yazmanız lazım buraya. Tamam dedi Bostancıya yazarız yazıyı. Dedim ama sizin Balıkesir'e yazmanız gerekmiyor mu? Tamam dedi Balıkesir'e yazarız??? Ne zaman olur dedim. Yarın göndeririz dedi. Bu gün git yarın gel der gibi bir şey oldu.. Sabah bir arkadaşla konustum o yazıyı 6 ay beklemiş. Ben de Gonen'i aramamış olsam en 6 ay gelmezdi bu yazı. Hala gelmiş değil tabiiki. Bakalım nolcek..
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Bu ayın 22sinde sınavı giriyorum yani son 2 haftam onun için sınava girenlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim.
motorla ilgili 50 soru var elimde onlardan çıkçak diye duydum doğru mudur? bi de nelere dikkat etmeliyim ve kesinlikle kitapta tekrar okumam gereken yerler neler?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
B sınıfı ehliyetiniz var mı ?
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
ehliyeti alalı 4 sene oldu ama sorular çok basitdi bana göre sadece trafikte zorlandım eğer verdikleri sorular benzerse çıkabilir bence nede olsa basma kalıp sistemi devam ediyor
ERASER WİLL COME BACK
Guclu, hiç bi ehliyetim yok A2 için giriyorum.
powerbyaydin, aydın abi milli eğitime geçti ya ondan dolayı merak ettim.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
(B sınıfı ehliyetiniz olsaydı daha kolaydı herşey , 20 soru yapıp çıkacaktınız)
* Size verilen 50 klavuz soru dışında zaman zaman değişik sorularda gelebiliyor (nadirde olsa) ancak genel olarak kolay bir sınavdır , 50 soruyu çok iyi bilirseniz sanıyorum gerekli puanı alırsınız .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
batucan, bol bol soru çöz. aynı sorular veya çok benzerleri çıkıyor. yeni a2 sınavına girdim, gerçi bende b var sadece 20 motor sorusu yaptım ama 1 soru hariç kalanı 1 gün önceden baktığım sorulardan geldi
yeni girdim derken son sınavı kastettim sertifikamı aldım ama bi türlü trafike gidipte evrakları veremedim, ne tembelim ben yaa
Herkese selam,
Benim 1992 yılında aldigim bir B sinifi ehliyetim var. Gecen hafta A2 sinavi gecip sertifikami aldim. Ancak duydugum kadari ile eski ehliyetimi alip yerine hem B hem A2'yi kapsayan ehliyet verecekler. Bu ehliyeti daha onceden alanlara bir sorum var; Yeni ehliyet uzerinde tek bir tarih mi oluyor? yoksa B sinifina ait orijinal tarihi koruyorlar mi? Yani B icin ayri, A2 icin ayri bir tarih yaziyorlar mi? Zaman zaman yurtdisinda araba kiralamam gerekiyor ve ben oraya gidince 3-5 aylik ehliyet sahibi acemi bir otomobil surucusu olarak gorunmek istemiyorum da. Ehliyetininizin suresi oldukca onemli bazi ulkelerde. Yanitlarinizi bekliyorum.
cok tesekkurler
hayIr eski tarih de yazIyor.. Benim ehliyet de 1995 (B).. ve o tarihte üzerinde yazıyor dostum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes dostum naaptın sarıkıza ????
ne oldu bööle ??? vatanseverlik damarları kabardı sanırım.......
bu arada eski tarihte yazıormuş diye duydum bende.............
Eyvallah cenk ve mert. cok tesekkurler bilgi icin
Eyong, abi soyismin demi dandik ti
Bundan iyi aciklanmazdi herhalde Eyong cok tesekkurler. Sen her iki ehliyeti de 3 ay arayla almissin sanirim degil mi? Verildigi tarih kismina yeni tarih yazilmasa iyi olurdu ama bir sekilde aciklicaz artik ecnebilere..
ben bu acidan hic dusunmemistim. o zaman benim sanki 3-4 yildir motor ehliyetim varmis gibi mi olucak
soyismin iyidi yaa kalsaydı
Yav sorun orda işte, yani soy isim açıkta kalsaydı bundan fazla geyik olurdu haberiniz olsun
Bu arada önce A2 yi almışım, yani bakın piknik motorcusu değilim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
benim ehliyetimdede belge no bölümünde numara ve B sınıfını aldığım tarih yazıyor ve yanında parantez içinde (B) diyede belirtiyor. Trafik şubesine başvuru yaptığında sor istersen ve durumunu belirt sanırım yanına yazacaklardırLuckdove adlı üyeden alıntı
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Heeeeeeeeeeeeyt beee!
Ehliyetimi biraz önce aldım. Mutluyum huzurluyum... Biraz sancılı oldu ama olsun
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)