Teorik sınavdan geçmişim.
Bu haftasonu Motor sınavı var.Bana kendi motorunla girebileceğini söylediler.
Hadi bakalım.Ondan sonra ehliyeti 1 günde alırız herhalde.Nerde aldığına bağlı
herhalde.
Teorik sınavdan geçmişim.
Bu haftasonu Motor sınavı var.Bana kendi motorunla girebileceğini söylediler.
Hadi bakalım.Ondan sonra ehliyeti 1 günde alırız herhalde.Nerde aldığına bağlı
herhalde.
100 alanlar kervanına katılalım bakem.. Yaşasın, A2 göründüü...
arkadaşlar sınav yeri belli galiba kurs ayazağada diyo ben onların yalancısıyım,bol kamyonlu bi yolmuş duba die komyonları makaslicaz
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
teccol kardeşim o hastalık bendede var o yüzden söyledim zaten.1 yıl oldu ben gideli ama geçenay arkadaşımı götürdüm. renkleri tanıyorum ve bir sorunum yok allaha şükür..o kitabın ilk sayfasındaki yeşil içinde yazan turuncu 12 sayısından başka hiç bie şey görmedim bende.ama başka göz doktoruna gittiğimde zaten o kitabın ilk sayfasının aldatma olduğunu söyledi.ama doktor hanım sağolsun b ehliyetim olup olmadığını sorduktan sonra renkli iplik testi, renkli karton,renkli ışıklı fener gibi çeşitli testleride uyguladı ve trafikte bi sorun olmayacağına kurul olarak karar verdiler. arkadaşlar, renk körlüğü ssonradan olan bi göz hastalığı değil. doğuştan ve ırsi.. yani mutlaka 1.derece akrabalarınızdan birisindede vardır. ben kaliteli ve güvenilir olduğu için tavsiye ettim orayı.. hem trafiğede bildirmiyolar..
dur aklıma geldi. planlamıştım aslında son çare olarak..bi tanıdık göz doktoru varsa o kitabı al ezberle sayıları tek tek.. doktor sorunca ben bakmadanda görüyorum dersin.. hahahaha
arkadaşlar günaydın;internet te trafik ceza sicilimizi kendimizin araştırabileceği bir link ve ya site var mı ? müracatta herhangi bir süprize maruz kalmak istemiyorum bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılar.
arkadaşlar günaydın;internet te trafik ceza sicilimizi kendimizin araştırabileceği bir link ve ya site var mı ? müracatta herhangi bir süprize maruz kalmak istemiyorum bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılar.
o testi internttende yapıyon isteyen googleden girsin bulsun kendini sınasın renk körü olan arkadaşlar dikkatlı davransın
http://www.cihannet.com/cnet/yasam/s...test/test1.htm
bu siteden yapın arkadaşlar hadi iyi görmeler. Renk körü olan arkadaşları renk körleri derneğine çağırıyom ren körü olanlara ehliyet verilir
Buradan http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asppiyade adlı üyeden alıntı
sorgulayabilirsiniz.
yaw arkadaşlar sınawı geçtik de cumartesi kursa gitçem ne yapçaklar motor mu kullandırtçaklar? bilmem gerek nbişi war mı?
Yorumsuz
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
ABİ HARİKA YA
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
EHLİYET HARCIMI MALİYE YE DEĞİL AKKART YATIRIN
AMA EHLİYETİ GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSUNDA ALDIKTAN SONRA
Adı SERDAR
Soyadı *****
Baba Adı *****
Kurumu *****
İl Kodu 20
Sertifika A2
Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama
TRAFİK_ A12 85 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 87 GİRDİ
MOTOR_ A12 90 GİRDİ
mutluyum mutlusun mutluyuz
geççmiş olsun senin icin çok kötü benim daha 2 senem war 3 aydır motor kullanıyorum çarçıya girmemeye özen gösterdim 3 aydır kım se bır sey demio ama hep kaskımı takıyorum 50 metre olsa bıle takmayan larıda siddetle uyarıyorum para bı yana önce sağlık beylarrr
ufff geçmiş olsun bu yeni sistem bir facia imiş Bende motosiklet ehliyetini alıp motoru olmadığı için kullanamayanlardanım ehhehe :D
Saygılar :(
benim ehliyet var sadece sölim dedim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
öncelikle üzüntünü paylaştığını bildireyim ve başımdan geçen olayı anlatayım.
geçen ramazanda motoru yeni aldım ve daha plakası bile takılmadan eve götürüyordum. İftar vakti yaklaştığı için trafik kalabalıktı. Üç şeritli bir yolda sağımda dolmuşlar, solumda diğer arabalar, bende orta şeritte ilerliyorum. Arkadan bir minibüs gelip bana vurmasıyla altımdan motor kaydı. Motor bir yana ben bir yana 5-6 metre sürüklendik. İnanın yerde sürüklenirken bile daha yeni aldığım sıfır kilometre motorsikletim ne oldu acaba diye düşünüyordum. Neyseki ben de motorumda kazayı ufak sıyrık ve çiziklerle atlattık. Fakat daha bir gün önce 300 milyona aldığım kol saatim paramparça oldu. Minübüs beni biraz geçti durdu. İşin ilginç tarfı kaza, trafik polisini 10 metre geçtikten sonra oldu. Tabi B ehliyetim var ama A2 yok. Adam yüzde yüz suçlu. Ben adama kızıyorum, adam özür diliyor. Polis bize doğru yaklaşmaya başladı. Ama birşey yok anlaşırız deyince uzaklaştı. Ehliyetim olsaydı herşeyi son kuruşuna kadar tahsil edecektim. Trafik polisinede rapor tutturacaktım.
Bu ilk gün motoru alır almaz bana ders oldu. Sakaryadada iki üç günde bir motorsikletleri topluyorlar. Ama kask taktığım için beni hiç durdurmadılar. Yakındada ehliyetime kavuşuyorum.
Kask ve ehliyet çok önemli. Ehliyetimede kavuşunca tam özgür olacağım.
allaaaam motor sınawına mobiletle girdim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)