rakamla : 100 ... yazıyla: yüz
ama sürüş sınavından korkuyorum valla...ya bana vitesli motor verirlerse
rakamla : 100 ... yazıyla: yüz
ama sürüş sınavından korkuyorum valla...ya bana vitesli motor verirlerse
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
arkadaşlar ehliyet için müracat edeceğim .Müracat tan sonra acaba trfil tescil bürosu geriye dönük bir sicil araştırması yapıyormu geçmişte aldığımız bir (b ehliyetle)trafik cezası ve ya bir borç ehliyet almamızı engellermi.Bu konuda bana bilgi verirseniz çok memnun olrum. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
saygılar.
Engelleyeceğini sanmam ama cezayı ödemek zorunda kalabilirsin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
evt yaw ya vitesli verirlerse?? bu arada ben geçmişim ama puanımı öğrenemiorum sayfa açılmıo....
geçmiş olsun kardeşim. bu arada ben buruya yeni üye oldum ve benimde ehliyetim yok bana en ucuz yollu ehliyet alabileceğim yer konusunda bilgi vermenizi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim LÜTFEN
İki soru kopya çekerek bir 100 de benden arkadaşlar
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
TRAFİK_A12 85
İLKYARDIM_A12 87
MOTOR_A12 85
Arkadaşlar doğru mail adresi meb.gov.tr olup, daha önce yazan arkadaş sanırım bir harf yanlışlığı yapmış. Bu arada bende 100 almışım. Direksiyon sınavında herkese başarılar.
Ali
Brandonlee şöyle demiş:
valla oneri lazım aslında ben b de kemeri takmamıstım 70 le zor gectim birisi soylese unutmazdım heralde
Ne ki şimdi bu, dalga mı geçiyosun aklınca???
trafik 70
ilkyardım 87 motor 85 vallah son anda kurtarmışım ...yaw bundn sora nolcak en erken ne zmn alabilecem ??
Arkadaşlar ben de 100 almışım. Direksiyon sınavında herkese başarılar
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
bir 95 de benden
yok be birader ciddi soyledim ne dalgasıcyrano adlı üyeden alıntı
One Life. Live it.
mesela, scooter bile olsa sınavda sağ ayağınızı yere koymayın diyordu adam..
Açıklandı .......
ARKADAŞIM BEN RAPORUMU BİRÇOK HASTANEDEN ALAMADIM AMA NUMUNE HASTANESİNDEN ALDIM YANİ RENK KÖRLÜĞÜ YOK AMA ŞÖYLE VAR O KAHROLASI KİTAP VAARYA ONU OKUYAMIYORUM KİM YAPMIŞ O KİTABİ YA BİR YAKALASAM YOKSA RENKLERİ SECEBİLİYOM TABİ KÖPEK GİBİ DEĞİLİSİZ BEN GENE ALIRIM RAORU AMA İÇİMDE BİR KORKU VAR İŞTE ÇÜNKÜ ÇOK UĞRAŞTIM RAPORU ALMAK İÇİN VE O GÜNLERDE ÇOK ÜZÜLDÜM PARA BİLE YADİREMİYONUZ ÇÜNKÜ BİR YERDEN EHLİYET ALAMZ RAPORU VERİLİNCE HİÇBİRYER VERMİYOR SADECE TAM TEŞEKKÜLÜ DEVLET HASTANESİ O KARARI BOZUYOR VE BENDE GİTTİM SON ÇARE ORDAN ALDIM ONLARDA VERDİ BİLEMEM ANLASTABİLDİMMİ ŞİMDİ BAŞKA BİR DOKTOR ÇIKARDA RENK KÖRÜSÜN DEYİP VERMESSE ELDEKİ EHLİYETTENDE OLMAK İSTEMİYOM
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)