direksiyon sinavinda duz gidip aralari 5-6metre olan 5 dobadan salalom yaparak donuyomussun. yani herkes gecer
direksiyon sinavinda duz gidip aralari 5-6metre olan 5 dobadan salalom yaparak donuyomussun. yani herkes gecer
öğrendim.
direksiyon sınavının yeri, günü ve saati cuma günü açıklanacakmış ve ehliyet kursunuzdan öğrenilicekmiş.
arkadaşlar 100 sınav sonucuna +1'de benden...
ben açamıyorum, sayfa hata veriyor
sayfaya olan talep nedeniyle sanırım açılmıyor, sık sık f5'e basmakla atlatılan bir sorun. tam bu sefer de açılmadı derken bi bakmışım 95. şımarıp bir sigara yaktım hemen ..
bu arada kaç alan kalıyo ki?
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
70 altı kalıyor bildiğim kadarıyla ..
100. ne zamandır foruma katılmıyorum bahane olsun diye yazıyorum. gecen sefer 98 almıstım icimde kalmıstı bu kez caktım 100ü
One Life. Live it.
direksiyon sınavı için önerileri olan var mı? ben sınav girmeden önce birisi yazmıştı şunları yapın şunları yapmayın diye ama bulamıyorum başlığı..
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
) valla oneri lazım aslında ben b de kemeri takmamıstım 70 le zor gectim birisi soylese unutmazdım heraldecyrano adlı üyeden alıntı
One Life. Live it.
arkadaslar 100 puan almışım artık rahat rahat dolaşırım heryerde gezilerede katılıcam.direksyon sınavını bekliyorum.neksus 500 ü artık alabilirim
95 zaten vermeden sildigim bi soruyla 95 almam gerekiyordu. Nazara fazlasiyla inaniyorum artik! 100 alip ta sizin nazariniza bi kere daha gelemezdim
Bizim gurup galiba Erenkoy Lisesinde girebilirmis.. Bu bolgeyi oraya veriyolarmis...
Ctesi gorusuruz.. Heralde herkes kendi motoruyla sinava girer?? Bizim Cruiserler kukalarin arasindan gecer iisalah Yoksa scooter li arkadaslar sinavda bi tur verir dimi???
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
90 almışım ben de. Direksiyon sınavına karşıda giriyorum. Villa Pera'dan var mı başka ?
trafik=78
ilk yardım=83
motor=90
yaw ben de kursu aradım 20kagıt para istiyolar ne dir bu para ya 8.15 de servisle götürceklermiş servis parasımı bu yoksa
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
aa bnm de kursa 50milyon borcum var direksiyon sınavına nerde gireceğimi sölemezlermiş fln
bu arada alestevardiya, direksiyon sınavında nazar değmez inşallah sana
alestevardiya, kukalarin arasa 5-6 metre oluyormus. bizim motorlar 2,5 metre olsa 2 motor boyundan fazla olur. dert etme yani
Ben cumartesi kursumun cagırdıgı yere gittim Nasıl oluyor gorun birde bazen kendi motorunuzla yapmanıza izin vermiyorlar dediler. 5 duba etrafından zigzag slalom yapılıyormuş. Motorumla rahatlıkla yaptım. Scootera alışkın olmadığımdan kafamdan o tedirginliğide atayım diye 6-7 turda scooterla denedim :D . kolay birşey herkes geçer sanırım.
Sadobey
bir 100 den benden arkadaşlar
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)