Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

REKLAM ALANI
    cem7803 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    HAYIRLI OLSUN BENDE ALDIM ABİ CEZASI ÇOK AĞIR
    BİZİM BURDA YAŞLI BİR AMCA VARDI, ÜÇ TEKERLEKLİ ARÇELİK KULLANIYOR AMDAMCAĞIZA ARKADAN ÇARPMIŞLAR EHLİYETİ YOK DİYE 540.00.-YTL CEZA GELDİ, İKİNCİ KEZ YİNE ARKADAN ÇARPTILAR BUSEFER 1.200.00.-YTL CEZA GELDİ MOTORUNU SATTIDA ÖDEDİ,BİR HAFTA SONRA ÖLDÜ.(ÜZÜNTÜDEN GALİBA)

********************O**********************
    - Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
    - Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ******************O************************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hadi hayırlı olsun sen genede ehliyetin yokmuş gibi kullan motorunu temkinli olarak
    ehliyet kullanmıyor motorunu

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Maaş yatar ise alacağım ,belgeler bende.... :(

cem7803 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    BENCE MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN KÜLTÜR SEVİYESİ ARABA SÜRÜCÜLERİNE GÖRE YÜKSEK, BENİM TRAFİKTE GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA DA MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİ ARASINDA BİRBİRİNE KARŞI SAYGI VE DAYANIŞMA VAR BU DURUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.

********************O**********************
    - Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
    - Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    *******************O***********************

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Hayırlı olsun
    Artık cüzdanın içinde durmaktan eskir kırılır kırıldı diye değiştirirsin yeniside cüzdanı bekler bu iş böyle ehliyetin olunca can atıyosun sorsun soruyu alsın boruyu diye ama maalesef hevesin kursağında kalıyo kimse sormuyo
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Hoyırlı olsun ohyeah, güle güle kullan. inşallah hiç ihtiyacın olmaz
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    cem7803, Kardeşim Sanırım Sen Neden Senin Yazıların Altında Kırmızı Renkde Uyarı Olduğunu Anlamadım ,
    BÜYÜK HARFLE YAZMA! di,ye uyarı veriyorlar sana Arkadaşlar biri cem7803, Caps Lock Tuşuna BAssın Takılı Kalmış

ohyeah, Sanada hayırlı, Uğurlu Olsun ve yolun açık Olsun ..
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan

Ama şimdi bi cevirme olsada girsemde ehliyetli kurallara uyan motorcu oldugunu göstersem diyorsan. Boşuna artık ne cevirme nede bişey olmaz Abi Ehliyetimi alalı 2 sene oldu polisin dibinden geciyorum ııı ıhh çevirmiyor ama kaskım herzaman takılı.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    hacı haklısındır ehliyet gibisi toktur gerçi bendede ehliyet var ama pek bi işe yaramıyo çünkü motor yok motoru alır almaz bende polisin önünde tek teker yaparım hatta beraber yaparız
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    Alıntı ChatnoiR adlı üyeden alıntı
    ohyeah, eee bi künefe ısmarlarsın artık, hayırlı olsun
    ısmarlarız yaw siz hataya bi gezi duzenleyin kunefeler benden canınız sagolsun
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    ramzey 125 cc scooter
    bakalım şu yazılı sınav sonuçları bir açıklansın da bizde direksiyona girip alalım ehliyetimizi az kaldı hemde çok az kaldı bekliyorum sonucları geçen sınava girdim. sonuçlar 3 hafta sonra açıklanacak sonra direksiyona gireceğiz. direksiyon sonuçları ne zaman açıklanır acep.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ohyeah, hayırlı olsun dostum... Darısı başımıza...

Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
    Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
    [I]- Mustafa Kemal ATATÜRK[/I]

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    valla bi tarafım yırtılıyo ehl,yet peşinde koşmaktan adliye,sağlık kontrolü ölcem ne zor ehliyet almak.......
    sen yırttın gez bakalım şimdi
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Yanlız OHYEAH senin 'OH' la ilgili ciddi bi takıntın var yaw

Başlığa bakın'OH BE'
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

gamkam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ehliyet

arkadaşlar direksiyon sınavından kaç gün sonra ehliyet kartı elimize geçebilir. bilgisi olan arkadaşlar cevp verebilirlerse sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım bu konuyu gelisim'e sorsan daha kesin bir yanit alirsin.
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=5385

Dostum direksiyon sınavından 4 gün sonra ben sertifikamı almıştım ehliyet kursundan. Ondan sonrası sana kalmış yani istediğin zaman sertifikayı trafiğe götürüp gerekli işlemleri yaptığının ertesi günü ehliyetini alabilirsin.

gamkam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ehliyet ve kimlik

Şu anda hemen hemen her sokakta her kafasına esen insanlar ruhsatsız silah taşıyıp, önüne geleni tarıyorlar. Ben sorarım acaba sadece ehliyetsiz dolaşan motorsikletliler mi suçlu ki polis zırt pırt durdurup kontrol yapıyor. O zaman gömleğini pantolonun üzerine bırakanve silah taşıyabileceği ihtimalı olan herkesi neden polis durdurup teftiş etmiyor. Acaba motosiklet ateşli silahlardan daha mı korkunç yoksa başka sorunlar mi var polis abilerde.

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    gamkam, sen polislerin motosikletleri durdurup sorgulamasını buna nası bağladın onu anlamadım. polisler ehliyetsiz kullananları tespit etmeye çalışıyor bence. çünkü ehliyetsiz sürücülerde aşırı bi artış var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler