bugün sınava girdim 1 ay sonra alacam
bugün sınava girdim 1 ay sonra alacam
atalay surucu kursu . rıhtım caddesinde. ehliyetin standart scooter egitiminin yanında titanla ozel egitimde alabilirsin. ben bir süre once basladım memnunum . 414 66 66 sinan yada mustafa hoca yardımcı olur.
One Life. Live it.
proxman & yasins arkadaşlarıma katılıyorum GELİŞİM hem ucuz hemde iyidir bence bi uğrayın ellerinden geleni yaparlar
bir sinerji yaratalım...
sanırım bende 20 de 20 yaptım
YA ARKADAŞLAR Bİ ŞEY SORUCAM HEPİNİZE!!!ŞİMDİ BEN A2 ALICAM VE DÜN EHLİYET KURSUNA YAZILMA İŞLEMLERİNEBAŞLADIM.SORUM ŞU; SINAVA HANGİ DERSLERDEN GİRECEĞİM?(A2 İÇİN).VE SINAVDA KAÇ SORU ÇIKACAK?BEN BU SORULARIN KAÇINI DOĞRU YAPARSAM EHLİYETİMİ ALABİLECEĞİM?LÜTFEN BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
bendede yok.gerçi kimsede kız olduğum için durdurmuyor.bigün yakalanırsam kötü olcak
arkadaslar mondıal 150 zat hakkında bılgısı olan var mı?
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
B sınıfı ehliyetin varsa 20 sorudan.Yoksa 3 dersten motor + trafik+ilk yardım.Hayırlı olsun...
Arkadaşlar soru yallınş.Biliyorsunuz Şaftlı motorda var.Kam mili motor da var
Bendede yok ehliyet zaten yaşım 17 ve mobilett içinse hiç gerek yok ama yarış motorlarına hastayım modellerden çok fazla anlamam çok araştırmadım yeniyim ama ilerde motorum olacaksa yarış tipi olmasını çok isterim o zamanda ehliyet alırım artık.
1Temmuz'da sinava girdim. Simdi Agustos sonunu bekliyorum.
Bende de yok. Yaw süre olayı çok uzadı bu ehlıyette yaw.Sanki bi işe yarıyo herkes kopya çekiyo işte çatır çatır. B yi 35 günde almıştım.
28ağustosta sınaw warmış ona girecem..
arkadaşlar bende yok ehliyetin maliyeti hakkında bilgisi olan varmı?
28 ağustostaki sınav için ne zaman gidim sürücü kursuna sizce???
abı bende ehlıyet yok motor var boyle gızlı gızlı nereye kadar olcak hıc bılmıyorum ehlıyetede daha 2 sene var
abıler ben 2 sene yazdım ehlıyet ıcın ama tam bılmıyorum 18 i doldurmak mı gerekıyor ehlıyet ıcın ben 89 mart dogumluyum ehlıyetımı en erken nezaman alabılırım
2007 mart ta basvurursun, sinavdi suydu buydu bi kac ay gecer
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)