Merhaba Talha;
18 Nisan ehliyet sınavına A2 motosiklet ehliyeti almak için müracaat edebilirsin....
Merhaba Talha;
18 Nisan ehliyet sınavına A2 motosiklet ehliyeti almak için müracaat edebilirsin....
sitenizde aşağıdaki ödeme tablosu var, taksit olayı nasıl? ya da forum indirimi var mı acaba?
150 ytl kurs ücreti (taksitli)
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Ziraat Bankası ,Vakıflar Bankası Veya Halkbankası hesabına)
35 ytl sağlik raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
115 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alırken trafik tescil şb.ne ödenecek.)
Merhaba Polo;
50x3 ay şeklinde taksitlendirme yapabiliriz,Malesef verilen rakam en alt rakamdır.(Zaten 3 yıldırda hiç zam yapmadık )
Yab ben 17 yaşındayım 07.31.92 doğumluyum ve sürücü kursuna sordum ben bu ağustosun 1den itabaren alabiliyorum ama siz 18 diyosunuz nasıl oluyo kafam karıştı...
18den gün alınca yani 17 yaşı oluyor 18 değil.
mayısta ehliyet almak için en son ne zamana kadar kayıt yaptırmam lazım
merhaba arkadaş lar 3 kasım 1992 doğumluyum galiba 17 dolucak 18 den gün alıcan a2 için o zamn daha çok var lanet olsun taa kasım yokmu son aylarda doğanlara bi kıyak :D 2010 a kalıo o zaman
Merhaba,
bendün yanı 14/02/2009 da yazılı sınava girdim fark sınavı geçtiğimden eminim yanlız direksiyon sınavına gireceğim tarihi öğrenmeyi unuttum ne zaman oludğu hakkında bilgisi olan varmı?
birde direksiyon sınavına kendi motorumla gitmemin bi sakıncası varmı hatta sınava isteyen kendi motoruyla girebiliyomuş doğrumudur_?
teşekkürler
Merhabalar
Ehliyet yazılı ve direksiyon sınavını başarıyla geçtim.işlemlerimi yaptım.Fakat henüz Emniyet Müdürlüğünden belgemi teslim almadım.Bunun süresi ne kadardır veyahut bir sınır süre varmıdır?
Şu kadar süre içerisinde almalısınız gibi bir süre..
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
herkese iyi aksamlar ben 93 dogumluyum ve yamaha yzf r125 almak istiyorum kasimda dogum gunum var a2 ehliyeti alabilrmiyim bu yil?2009
arkadaşlar hazır konu açılmışken bende yazayım.bende a2 ye yazıldım ekimin sonunda sınav var.sadece motor dan yazılı sınava girecem.yazılı sınavın önemi yok da beni direksiyon sınavı korkutuyo.ne motorum var ne de sürmeyi biliyorum. sürücü kursunun da motosikleti yok.şansıma vitesli motor düşerse ayvayı yedim.scooter olsa bi ihtimal geçerim.ehliyetli arkadaşlar yardım edin lütfen.....kolaymı zormu?
Tam olarak doğum tarihini yazarmısın?Ayrıca 93 doğumlular 2010'da ehliyet alabiliyorlar.Yani diyelim 1 ocak 1993 doğumlusun.! 1 ocak 2010'da başvurabilirsin A2 ehliyeti için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 PM ----------
Dosyayı aldığınız günden itibaren istediğiniz zaman alabilirsiniz.İsterseniz 70 yıl sonra gidip alın yinede o hak sizdedir.Fakat 6 ayı geçirdiğinizde sağlık raporu ve sabıka kaydını yenilemeniz gerekmektedir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------
Direksiyon sınavına herhangi bir motorla girebilirsiniz.Arkadaşınızın scooter'i de olur.Burdaki direksiyon sınavları şöyle oluyor:Bir sürü koni diziliyor araları bayağı açık.O konilerin arasından geçerek gidiyorsunuz,ileride 8 çizip konilerin arasından geçmeden düz olarak başladığınız yere geliyorsunuz.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
merhabalar bnmde bi sorun olacaktı; ben bütün sınavlardan geçtim ve kurstan dosyamı aldım ama şuanda param olmadığı için ehliyeti henüz alamadım. ehliyeti almadan sadece dosyayla trafiğe çıkmak yasal mı? eğer değilsede trafik polisler dosyamın olmasına rağman ceza yazarlarmı yoksa göz yumarlar mı?
merhaba....ben kurstan dosyamı aldım bir kaç ay oldu..ehliyeti kaç ay içinde çıkartmam gerekıyoor.? yardımcı olursanıız sevinirim
6 ay içinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)